אמא חדשה בפורום אם לחיילים

dubonet1

New member
אמא חדשה בפורום אם לחיילים

אני שמחה שהצטרפתי לפורום הזה לפני מספר חודשים גוייסו כל ילדי לצבא ואשמח להחליף חוויות . אשמח אם מישהו יתן לי מספר הטלפון של המרכזיה הצבאית או המודיעין 144 הצבאי לאיתור טלפונים אזרחייים לבסיסים תודה .

oshiko

New member
ברוכה הבאה

כמה ילדים? כולם בבת אחת? את יכולה לפנות לקצין העיר כדי לקבל מספר טלפון אזרחי לבסיס צבאי. ל 144 יש את מספרי הטלפון של כל קציני הערים.

dubonet1

New member
תשובה ל-oshiko

תודה על התייחסותך כן כן התגייסו שלושה בבת אחת וטוב שאין יותר . אמרת קצין העיר? הצחקת אותם ניסיתי במשך שבוע להשיג מספרי טלפון דרך קצין העיר ודרך מספרי טלפון שהם נתנו תאמין לי אין להם מושג במה מדובר מה שמדהים אותי זה שאין מודיעין 144 צבאי למספרים אזרחיים של הבסיסים אתה לא תאמין היכן מצאתי מספרי טלפון באינטרנט ולקצין העיר אין מושג ולממונה על פניות הציבור אין מושג הוא בכלל לא הבין מה אני רוצה ממנו בכל בקשה שביקשתי שמעתי רק תשובה אחת שבדיוק בנושא המדובר הוא אינו מטפל. טוב חבל מזל שיש אינטרנט

oshiko

New member
מה - שלישיה? ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

מעניין - אני הישגתי די בקלות מספרים דרך קצין העיר. אולי המקומי שלך לא מתפקד - תנסי בערים אחרות. אני מטלפן לכולם ומשיג תשובה ממי שהכי מהיר והכי מתפקד.

dubonet1

New member
כן שלישיה

אפרופו קצין העיר אני מידי פעם מתקשרת לקצין העיר בחיפה זו ממש תעודת עניות לצהל שאי אפשר להשיג דרך מרכזיה צבאית מספרי טלפון של בסיסי צהל. מדוע יש מרכזיה צבאית ואין מרכזיה אזרחית מה אנחנו שאריות אך יש לי דווקא פלאפון מעניין מאוד של כרמלה מנשה היא מאוד חמודה ונשאל מה דעתה על כך?

oshiko

New member
3 פעמים כיפאק ...

עד עכשיו חשבנו שהכי קשה להורים כמו אממאא שיש לה עוד מעט 3 בקרבי ואימשל2 שיש לה עוד מעט 2 בקרבי. מעניין איך זה עם שלישיה. הפלאפון של כרמלה מנשה זה יופי. נשמור אותו כאופציה - אני בטוח שנצטרך לנצל אותו. תשמרי אותו אצלך עד שנצטרך. עד שנתקן את העולם, תנסי בירושלים או תל-אביב - אני השגתי מספרי בסיסים דרכם.

dubonet1

New member
לאושיקו אני גם אמממאא וגם אבאאאאאא

כן כן אני מנגנת סולו אבא ואמא לידיעתך דרך אגב האם הם התייצבו בצבא או שעדיין יש להם שגיונות ושגעונות בגרות?

oshiko

New member
לגבי הקולגות שלך ...

לאממאא 2 בקרבי ואחד בדרך. לאימשל2 אחד בקרבי ואחד בדרך.

poli55

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif

ברוכה הבאה בהצלחה עם השלישיה שיעבור מהר ובקלות אימא של צנחן

dubonet1

New member
תודה לאמא של הצנחן

דרך אגב האם הצנחן חדש? אם כן האם יש לך במקרה תמונות מטקס ההשבעה בכותל בתאריך 19.05.05? גם לי יש צנחן אחד.

poli55

New member
../images/Emo8.gif ותק של שנה וחצי

שלום לך אנחנו גיוס נוב 03 פלס"ר היכן הילדים משרתים איך את מתארגנת בין כל הטקסים והביקורים בין השלישיה בברכה אימא של צנחן

dubonet1

New member
לאם הצנחן

אוקי הילדים שלי התגייסו ממש לא ממזמן אחד ינואר אחד פברואר ואחד מרץ השנה הם ממש טריים . כמו שתימרנתי בבית הספר בימי הורים אסיפות וכו... אינני מכירה דרך אחרת של לבקר או לטפל בילד אחד אלא כאשכול על כל הטוב והרע שבעניין אין לי הרבה ברירות שבת שלום

סמדר בנ

New member
כל הכבוד לך ../images/Emo140.gif

לאחי יש שלישייה בני 17. אני יודעת כמה שזה קשה בכל גיל (למשל שלושה במכה בגיל ההתבגרות...). ואני מבינה שאת גם חד הורית.. צריך הרבה כוחות. נשמע שיש לך שלושה בנים - היכן משרתים שני האחרים? הצנחן באימון מתקדם?

dubonet1

New member
לסמדר יש לי שתי בנות ובן דווקא

אחד בצנחנים . אחת בקורס בבית הספר למשפט. ואחת בקורס סמבציות . גיל התבגרות? צריך להרוג את הרדם שנתן לגיטימציה להתפרעות חסרת הרסן בגיל ההתבגרות יש להם עדיין ספיחים ושאריות זה עדיין לא נגמר מה שמנחם אותי זה שטוענים שאחרי הצבא יורד להם האסימון אני בנתיים ממתינה ליד הטלפון ומקווה שזה אכן יקרה תודה גיל ההתבגרות היה גיהינום עלי אדמות מי יותר ומי פחות. תודה ושבת שלום

סמדר בנ

New member
ממשיך גם אחרי הצבא ../images/Emo4.gif

כנראה מאוד אינדיבידואלי - אצלי המשוחררת שלי עדיין עם ספיחים מגיל ההתבגרות ודוקא הצעירה יותר עוברת את זה יותר בקלות. עדיין בהחלט קשה... ואת עוד מתמודדת עם זה לבד. מקווה שהצנחן נהנה בבא"ח החדש. בהצלחה גם לבנות שלך בהמשך השירות - נשמע ששובצו לתפקידים מענינים.

dubonet1

New member
לסמדר

מחנה הצנחנים פשוט מדהים הוא הבסיס הכי חדיש ויש בו את התנאים הכי טובים שאפשר להעלות על הדעת מודעון משחקים מכבסה כל הפינוקים שבעולם רק שהרבה זמן אין להם להנות ממנו בעיקר בשבתות לגבי הבנות אכן התפקידים הפוטנציאליים בהחלט מעניינים אני מקווה שהן תהננה מהתפקידים בי

סמדר בנ

New member
שמחה לשמוע

(שאלתי מתוך סקרנות אישית - כי יש לי פשוט חלק בתכנון הבא"ח
) ויש לו אגב "אח "תאום" - בא"ח גולני. שלישיה עדיין אין... אולי בעתיד בא"ח גבעתי... שיהיה בהצלחה לכל ילדיך ושיעבור בקלות - ותהני קצת מהשקט בבית

dubonet1

New member
../images/Emo122.gifסמדר

אני שמחה מה פירוש יש לך חלק מהבאח? לפני מספר ימים נכנסתי באינטרנט לבסיס שפיפון וקראתי איזה תנאים של חמישה כוכבים גם הבן סיפר לי שהתנאים מופלגים אני שמחה בשבילם אחרי כל השיפשוף שהם עוברים שקט בבית הוא זמני מאוד אני באמת נושמת מעט לרווחה רק לחודשיים הבנות מסיימות קורס.

סמדר בנ

New member
לא חלק מהבא"ח ../images/Emo13.gif

חלק בתכנון - כלומר אני הייתי בצוות שתכנן את הבא"חים. הרעיון אכן היה לתת לחיילים תנאים טובים כדי שיתאכזו באימון ויוכלו לישון טוב בלילה. לא הייתי אומרת 5 כוכבים (אלא אם לישון 16 בחדר נחשב ל-5 כוכבים..) אבל בהחלט זו קפיצה רצינית בתנאים של החיילים, ולדעתי מגיע להם. הבעיה היחידה שהם עוברים אח"כ לגדודים ואז יש נפילה בתנאים. הלוואי ואפשר היה לכל החיילים לתת תנאים כאלו, יש עדיין מספיק מסגרות שישנים שם באוהלים (טירוני נח"ל או תוותחנים למשל). איפה אגב באינטרנט? לא ידעתי שיש לזה אתר?

dubonet1

New member
לסמדר לגבי אתר לשפיפון

לגבי שאלתך תיכנסי למנוע החיפוש גוגל מספיק שתצייני שם אחד שפיפון או בסיס שפיפון או מחנה שפיפון הוא יתן לך כמה אתרים אם אינך מוצאת אנא חיזרי אלי אני אעשה בשבילך את החיפוש שבת שלום לכלולם

למעלה