אמא חדשה בפורום אם לחיילים

סמדר בנ

New member
לא מצאתי ../images/Emo10.gif

אלא אם את מתכוונת לכתבות שהיו לרגל חנוכת הבא"ח ואת אלה אני מכירה.

dubonet1

New member
בוקר טוב סמדר

http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/ArticleLayout/CdaArticlePrintPreview/1 הנה אחד האתרים תנסי אני מניחה שכן אלה האתרים שמופיעים בכל מיני וריאציות בגוגל תנסי ותהיני תבקשי או מחנה שפיפון . או בסיס צנחנים שפיפון או שפיפון מחנה צבאי וכו... עד שתגיעי לתוצאות המתאימות לך בי

אם חד הורית לשלישייה, קבלי הצדעה

ממני- אם לבן אחד בצבא. מאחלת לך הרבה אורח רוח, סבלנות, ימים קלים ולילות קלים עוד יותר ועוד הרבה דברים טובים והרבה הצלחה לבנים. נראה לי שיהיה לנו כאן בפורום הרבה מה ללמוד מכם ומההתמודדות שלכם עם המצב. יישר כח

dubonet1

New member
לכל הורי החיילים חובה לקרוא

מצ'ב קטע מעיתון ידיעות אחרונות יום ראשון שומרים על עז לאחר מכן חמור ומה הבא בתור?

dubonet1

New member
היום זה היה מילואים מחר סדיר

מי מבטיח לנו שמחר זה לא יקרה אם שומרים על עז מחר ישמרו על כלב של מתנחלים או על ילד של מתנחלים או על מעדר שהחרימו בשטחים מישהו יכול להבטיח לנו חסיון? אני מאוהבת בבעלי החיים לא איכפת לי לשמור גם על עז וגם על כל יצור חי שזקוק לשמירה בהתנדבות ואפילו אני מוכנה להתנדב בהתנתקות

dubonet1

New member
הכתבה תועבר בהקדם

זה לא עובר אנסה בהקדם האפשרי תודה

dubonet1

New member
תודה לאושיקו הנה קישור לכתבה

אמיתי והזוי חמור מבקש מחייל לשמור על עז תודה אושיקו איך ידעת שאני מתכוונת לכתבה זו ?http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3091602,00.html

oshiko

New member
סיירת עיזים ...

ראיתי את הכתבה בסוף השבוע - הינחתי שאת מתכוונת אליה. אני מניח שעכשיו המסלול של בנינו יכלול קורס ברעיית עיזים, כולל השתלמות בנגינה על חליל רועים. נראה לי שהבן שלי די יהנה מזה
אבל ברצינות, נראה לי שחיילי היחידה המדוברת מתקשים לעשות את ההבחנה הבסיסית ביותר לגבי מי נותן להם הוראות, ואיזה. ביחידת המילואים שלי, אם זה היה קורה לי או לכל אחד אחר, זה היה נגמר בכך שהיינו מחזירים לרכז הנ"ל את העז על המקום עם מסר ברור שיחפש את החברים שלו (מה אנחנו - עיזים?), הרבה לפני שהיינו מתבכיינים לתקשורת. אני מקווה שגם לחיילי רוב היחידות הסדירות, לפחות למפקדיהם, יש מספיק שכל ואסרטיביות כדי לחתוך דברים כאלה על המקום.

dubonet1

New member
אושיקו אתה גדול מהחיים

עכשיו אני מבינה איך הגעת מיד למסקנה שזו אמנם הכוונה. דרך אגב זה לא מפתיע בנה של חברתי שירת בשטחים וביקשו ממנו לעשות דברים כאלה הזוים למתנחלים לווי לגן שמירה על ילדים ששיחקו במגרש או בחצר וכו... אם אנחנו יכולים למסור את ילדנו שיהיו רועים הם יכולים להיות גם מטפלות אין שום בעיה אני מאוד מקווה שילדי לא יצטרכו לעשות עבודות כאלה מה שכן מטורף בנותי התגייסו בינואר בפרואר השנה ומה לקחו אותם לעשות? לא ניחשת עד תחילת הקורס הם עשו עבודות רסר זה אומר נקיון בבסיסים במשך מספר חודשים לא הבנתי את צהל אם יש קורס במאי למה לגייס אותם בינואר ואיך קראו להם ביחידה הזמנית ? לא ניחשת? עציצים . תודה לאל כעת הן בקורסים וזה בסדר

oshiko

New member
טוב, הסתייגות קטנה ...

צר לי לקלקל, אבל ... קודם כל לגבי המחמאה, תודה, אבל איפה, אם היית רואה אותי - ביום טוב אני בקושי מגיע ל 1.70 מ'
שנית, לגבי המשימות. בלי להיכנס לויכוח פוליטי, שאני מאד משתדל להרחיק מהפורום הזה, עדיין יש בעיני הבדל בין שמירה על ילדים לשמירה על עז. אם יש לצערנו מצב שמשחק של ילדים בגן במקום מסויים או נסיעת ילדים לחוג זה עניין בטחוני, אז אין ברירה אלא להשתמש בחיילים. לגבי עבודות רס"ר - אף רס"ר לא יוותר על כח אדם זמין (וחינם, כמובן) שנמצא בין קורס לקורס. זה חוק טבע, אין מה לעשות.

dubonet1

New member
לאושיקו

טוב אם היית רואה אותי מרבה רגליים נראה יותר טוב ממני לגבי הגובה החתולה שלי יותר גבוהה ממני אך עדיין לא התייאשתי אני מאמינה שיום אחד גם אני אהיה גבוהה מה כל זמרת או דוגמנית שעושה פרסומות ומיד לאחר מכן מופיעה בתיאטרון הלאומי שלנו בהצגות היה אפשרי? גם אני אהיה . לענייננו גם אני חולקת עליך נראה לי שערוריה ממדרגה ראשונה לשמור גם על עז וגם על ילד בטח לא חיילי צהל הם יכולים לעזור בשמירה סביב הישובים ביחד עם תושבי המקום בהחלט המקום אינו סימפטי וחייבים שמירה אך לשמור באופן פרטני ולהצמד לסדר יום של כל משפחה לא מסכימה כלל ועיקר ופה אני לא נכנסת כהוא זה לנושא הפוליטי כי הוא לא מעניין אותי הנושא האישי מה יעשו עם חיילנו זה כן מעורר בי עניין . אשר לנקיון בבסיסי צהל זו כמובן מסגרת צהלית שאין אפשרות לחלוק עליה בדרך כלל אך בכל פעם שמנסים לקצץ בתקציב הבטחון קולות המחאה נשמעים מרחוק חיילים עולים כסף ואם מגייסים אותם בינואר ומשתמשים בהם במאי זה מעורר תהיות. דרך אגב קראת היום בעיתון בנוגע לקצינים בכירים שהפכו את חיל האויר למוניות מעופפות? משום שהתחקיר העלה שקציני חיל האויר משתמשים באופן בזבזני במטוסים לנסיעות פרטיות ובתגובה קציני חיל האויר טענו שזה דבר רגיל שהרבה מאוד קצינים מנצלים את הנוחיות והמהירות של הגעה מרמת דוד לתל אביב או לבסיסים אחרים בטיסה . ולשאלות הכתב ענו לו מצהל שהתפקיד מחייב שיהיו בריאים.ובאשא לעז אני אהיה מאושרת אם יקראו לי לשמור על עז כלב דולפין כל מה שבא להם וכל מה שזז בתחום בעלי החיים גם להתנתקות אני מוכנה להתנדב .יום טוב ובי

oshiko

New member
לגבי המוניות המעופפות

אין מחלוקת שזו שערוריה. לגבי השאר קשה להימנע מויכוח פוליטי, אז נעזוב זה ... ומי שבאמת גדול מהחיים זה מי שמתמודדת לבד עם הנושא של גיוס לצבא 3X פעמים בבת אחת. משימה גדולה פי 6 ממה שיש כרגע לזוגתי ולי!

Incatec

New member
כרמלה מנשה

האם מישהו יודע את מספר הטלפון של כרמלה מנשה או איך אפשר ליצור אתה קשר? תודה על העזרה. אמא של חייל מטורטר

oshiko

New member
יש ל dubunet1

אביבה, תכתבי בבקשה את אותה הודעה בעמוד הראשון על-ידי לחיצה על "הוספת הודעה" בראש העמוד. ההודעה הזאת מתחבאת אי-שם כתגובה לשירשור ישן ואף אחד לא יראה אותה. תודה, דן

למעלה