אמא שלי לא רוצה שאבא שלי יעזוב

toooti

New member
אמא שלי לא רוצה שאבא שלי יעזוב

תזכורת קטנה: ההורים שלי החליטו לאחר, שהיה בינהם פיצוץ מאוד גדול, שהפתרון הכי נכון בשבילם זה להתגרש. אבא שלי כבר עזב פעמים את הבית וחזר, זה היה לפני שלוש שנים או משהו כזה. לעיניננו: אמא שלי לא רוצה שאבא שלי יעזוב את הבית, היא רוצה שהוא ישאר. איך שאני מכירה את אבא שלי הוא לא ירצה, אבל הוא כבר חזר פעמיים בגלל שהיא ביקשה. אבא שלי כבר שכר דירה... אני לא מבינה מה היא רוצה, לשגע אותנו? אנחנו מתגרשים, אנחנו לא, אנחנו מתגרשים, אנחנו לא? מה זה פה,משחק בינגו? אני לא מבינה אותה, היא חושבת רק על עצמה, לא אכפת לה שהיא משגעת אותנו ככה? די, נמאס, מה הם ילדים קטנים שלא יכולים להחליט? אני משתגעת שיגיעו כבר להחלטה נורמלית, בנתיים אנחנו רק סובלים מזה ואני חושבת על זה, נגיד שהוא בסוף כן ישאר בבית, הרי כל התקופה הזאת שעברה מאז הפיצוץ ועד עכשיו, שזה קצת יותר מחודש, הם בקושי דיברנו אחד עם השני, הם לא ישנים באותה מיטה, הם לא מתנהגים כמו זוג, שלא לדבר על בעל ואישה, מה הם חושבים לעצמם שהם יכולים להגיד הוקוס פוקוס והכל יחזור להיות טוב ויפה ונחזור להיות משפחה מאושרת? זה ממש טמטום, ובנתיים הם משגעים את כולנו. אני בכלל הכי נדפקת אי הפכתי להיות איש הקשר שלהם: מה אבא אמר לך, מה הוא חושב? מה אמא אמרה לך, מה היא רוצה? תגידי לה, תגידי לו ד--------י---------! נמאס לי, אני משתגעת פה, אני מרגישה כמו שחקנית באיזו הצגה בברודווי, פשוט ככה, צריכה להעמיד פנים כאילו הכל בסדר, כאילו כלום לא מפריע לי, לא ללחוץ על אמא , שלא תישבר לי חס וחלילה, לא להתלונןיותר מדי, לשחק, להעמיד פנים, לשמור את הכל בבטן, לא לספר לאבא מה שאמא אומרת עליו ולחשוב שאולי הם בכלל לא יתגרשו בסוף.... ממש טמטום. למה? כי אמא שלי מפחדת להיות לבד, ואני , ואחי, ואחותי, אבל בעיקר אני סובלים מזה. אוף! זה לא אמור להיות ככה, פשוט לא!
תותי

thay2

New member
לתותי

לתותי החמודה מכתבך מאוד נגע לליבי והיה לי מאוד עצוב לחשוב על דברים שאולי הילדים שלי חושבים לפעמים אך הם קטנים מידי ולא יכולים לאמר לי, את אומנם יותר גדולה אך בכל זאת אין לך אומץ לאמר להם מה שאת חושבת. תראי אני גרושה כבר 4 שנים עם ילדים קטנים בגן ו-א´ הם מתים שאני ואבא שלהם נחזור אך האמת שאין טעם כי אז הם יראו את מה שאת רואה, התגרשתי כדי שהם לא יסבלו והם עכשו חושבים שהם סובלים, מאוד קשה להסתכל מהעינים שלנו כמו שלנו ההורים קשה להסתכל מנקודת המבט שלכם. בכל מקרה נראה לי שאת צריכה להבהיר להורים שלך את עמדתך, לפי דעתי זה מאוד חשוב כי אנחנו ההורים הרי טוענים שאנחנו עושים הכל בגללכם, ואם אכן ככה אז אם אין להם קשר טוב וזה רק פוגע בכם אז למה? פשוט תנסי להסביר לאמא שלך שלמרות שהיא גדולה אנחנו המבוגרים מאוד קטנים ב"אהבה" ותבהירי לה שהיא רק מבזבזת את זמנה על קשר שכבר נכשל בעבר ורק מפריע לכם לה ולאביכם לבנות חיים חדשים טובים יותר לחוד ובכיף. אין לי מושג אם עזרתי לך אבל לדעתי מאוד חשוב לאמר היום את מה שאת מרגישה ולא לחכות ליום שאולי אמא שלך עוד תגיד לך שזה היה לטובתך. ממני ח.מ

toooti

New member
כן, עזרת לי מאוד, תודה

זה מאוד נחמד לשמוע עצה דווקא מהצד השני, וכן, נראה לי שאני באמת אדבר עם אמא שלי. הבעיה היחידה היא שבכל פעם שאני מתחילה לדבר איתה על הנושא הזה האי מתחילה לבכות, וזה מאוד קשה לי לראות את אמא שלי בוכה, מכל סיבה שהיא, אבל את צודקת, אני באמת חייבת לומר לה את מה שאני חושבת, היא גם צריכה לדעת. תודה רבה לך ב-
תותי

חיהלה

New member
תותי

את המכתב שלך צריך לשים במקום שבו כל הורה שרוצה להתגרש אבל נשאר בבית בגלל הילדים... יוכל לקרוא ולהבין. אני מציעה לך להדפיס את מה שכתבת לתת לאמא שלך לקרוא, כשאת לא בסביבה אני חושבת שכאשר היא תקרא... היא תבין עד כמה היא טועה

thay2

New member
בהצלחה ../images/Emo50.gif

לתותי היקרה את ילדה נפלאה ואכפתית וכיף שיש גם ילדים כאלה, אני מאחלת לך הצלחה ואולי גם הרעיון של חיהלה לא רע בכלל אני בטוחה שגם אמא שלך מקסימה ואוהבת זה בטוח נסי לגרום לה להבין אותך יותר טוב ולעשות את השיקולים הנכונים ושוב בהצלחה מכל הלב ח.מ

joy24

New member
קצת באיחור..

אבל חשוב לי לחזק את מה שאמרו לך אם את הולכת עם הלב שלך את לא יכולה לטעות כשאת לא אומרת את שעל ליבך להוריך זה מתבטא בדרכים אחרות... למשל הקשר ביניכם נפגע... יכול להיות שההורים שלך מבולבלים ועוברים תקופה קשה והם לא בטוחים וזה בסדר מותר אבל אסור שהם לא ידעו שזה כואב לך כואב לך כשאת באמצע נקרעת בין שני הצדדים.... מקווה שתמצאי את הכח לומר את הדברים בידיעה שאת עושה משהו חשוב ואמיץ... ואל תתני לשמיים לפול בינך לבין הורייך .... איתך בכאבך ומאחלת לך רק טוב joy

תותי

אני יודעת שזה קשה... יש לי חברה שהיא כרגע באותו מצב היא נכנסת לדכאונות ועו יותר מזה נגררת לסמים אנשים מסביב אומרים לי להתרחק ממנה בגלל הסמים אבל אני לא יכולה היא החברה הכי טובה שלי מגיל 0 היא החברה הכי טובה שלי... אז אני לא עוזבת אותה... היא צריכה אותי ואני יודעת את זה... אני מנסה להוציא אותה מכל החרא הזה של הסמים תראי זה קשה... אני חושבת שילדים פי אלף יותר חכמים מההורים אנחנו הרי פה ואני חושבת שההורים שלנו כל העצבים וזה זה מתוך המודעות שלהם לכך שאנחנו יותר חכמים ואנחנו פה כדי לחנך אותם יותר ממה שאם אותנו... והורים אי אפשר לבחור... עצוב אבל נכון... אני חושבת שאת צריכה להושיב את ההורים שלך לשיחה להסביר להם את המצב תגידי להם שישאירו את זה בינם לבין עצמם שיתכתבו מצידך אבל שלא יערבו אותך ואת אחים שלך... תגידי להם את זה בצורה יפה למה הם מבוגרים והתמוטטות עצבים בגילם יכלה להגרר למשהו רע יותר... אני כמעט גרמתי התמטטות עצבים לאמא שלי ואני אוהבת אותה אני יודעת שכן אני כל הזמן מזלזלת בה אני עושה הכל כדי לעצבן אותה כל בסורה שהיא מקבלת ממני זה רק רעות.. ואני שונאת את עצמי על זה אז הפסקתי.

למעלה