אמא שלי....

Orion14

New member
נו באמת.... כל החופש....

עד היום שלפני הלימודים.... בגלל זה לא הייתי ביום הראשון.... למה?!? ראית אותי?!?

Orion14

New member
אמא שלי....

איך היא מעזה לקרוא לעצמה "אימא"?!?!?!?! באיזו זכות?!?! זה שהיא תרמה ביצית לא הופך אותה לאמא שלי.... היא כל הזמן מדברת איתי על זה שהומואים זה לא בסדר..... לא אמרתי לה שאני המו בבירור אבל אני חושב שהדגל גאווה והחגורה והזמן הורוד דיי עושים את זה בשבילי.... בקיצור... הצבועה הלכה לאחותה.... דודה שלי.... אני חולה על דודה שלי.... היא מביאה לי סיגריות, בגדים של אוחצ´ות, כסף למועדונים בת"א וכל מיני כאלה כשאני אצלה בפ"ת.... אם לא היא לא הייתי יודע מה זה הלילנבלום והדיפ וכל מיני כאלה.... היא דורשת שאני אביא חברים אליה לבית.... היא מקציבה לי אפילו חדר.... למזמוזים והכל.... בקיצור... אמא שלי (לא להרבה זמן....) דיברה עם דודה שלי (השטינקרית....) ואמרה לה שהיא חושבת שאני הומו... דודה שלי, שתומכת בי בהכל וגם לא אמרתי לה בבירור אבל היא הבינה לבד, אמרה לה שאני לא יכול לקבבוע עד גיל 18.... ושגם אם אני הומו. מה היא כבר יכולה לעשות נגד זה?!? אמא שלי ידעה שכמו עם הסיגריות, אין לה מילה בדבר. ועכשיו אני שואל.... לספר לה כבר?!? עוד משהו לציין.... היא הומופובית!!! אבל ממש!!! כל מה שניסיתי לא עבר עליה.... ועוד משהו.... היא חולת סרטן ועוד רק גילו את זה (ואני מתמודד בסדר, תודה ששאלתם...) אז אני מפחד שזה ימוטט אותה.... מה דה פאק לעשות?!?!?!?!

resputin

New member
יקירי,

מכיוון שהמצב אצלך, וכן אצל אימך הוא לא הכי.. אממ... איך אני אומר את זה.. מיוצב? הייתי מציע לשמור על פרופיל נמוך. אמא שלך עוברת תקופה קשה, ואם אתה אומר שיש סיכוי, אפילו הכי קטן שבעולם שזה ימוטט או יפגע בה, אני אומר שעלייך "להקריב" את עצמך לעת עתה, ויותר מאוחר, כשתהיה גדול יותר (יכול להיות עוד חודש, גיל 15, 17 או אפילו 21) תחליט לומר לה את הבשורה. אני חושב, שכל עוד יש לך את דודה שלך, שנותנת לך המון- אפילו קצת מעל ומעבר, אתה בר מזל, כי להרבה אנשים אין את האמצעים הללו. לאוו דווקא הכספיים אלא בכלל- אין להם תמיכה נפשית שכזאת, מישהו מתוך המשפחה שמעודד אותם (תראו, סך הכל 14 זה גיל צעיר, ותודו שמה שהוא מקבל מהדודה, זה משהו שרבים מאיתנו חולמים עליו, ואם לא- אז לפחות אני, כי יש לי גורם שכזה, אבל הוא לא מתוך המשפחה, הוא ה´דבר הטוב הבא´.) -ולכן, זה רק מחזק את העובדה, שפשוט, לדעתי תשמור על פרופיל נמוך בקשר לזה, ליד אמך החולה לפחות. חכה למאוחר יותר, לזמן קצת יותר במקום וזהו. וגם אם היא לא תקבל אותך ישר- זאת זכותה, יקח לה זמן, ("לקח לך 14 שנה להחליט, המעט שאפשר לתת לה זה כמה חודשים") ואני חושב שדי מוצדק- אם אתה נופל עלייה במעיין ´די, אני בן 14 ואני זה שקובע את החוקים´, זה לא בהכרח בסדר. היא עדיין אמא שלך, היא עדיין גידלה ומגדלת אותך- וזה שאחותה, דודה שלך, עוקפת אותה ככה- זה כבר מראה שהיא לא מתפקדת בהכרח כראוי. כי אם היא אומרת שלא תעשן, אז אתה לא תעשן- גם אם היא תצטרך לכפות, זה לפחות בתיאוריה- כולנו יודעים, שזה לא ככה, אבל מינימום כבוד -אם היא אומרת שאתה לא תעשן ואתה עדיין מחליט לעשן, אתה תעשן, זה הרי ברור- אבל המינימום שבמינימום זה לא לעשן לידה. מה שאני אומר, זה אל תיפול עלייה במכה אחת, אם אתה יודע שכל העסק עם החד מיניות, לא בהקשר ישיר אלייך, אלא בכלל- מפריע לה, אז בשביל מה לנפנף לה את הדגל הגאווה בפנים? תיתן לה לחיות בשקט כרגע, ותטפטף לה לאט לאט טיפות.. פשוט אל תמוטט אותה. תודה
ועוד משהו... מכניסים אותך למועדוני גייז כשאתה רק בן 14...? למה מי מת..?

Orion14

New member
המנהלים של הלילה.... נרצחו....

אבל זה לא העניין.... למרות שאף פעם לא נתקלתי בבעיות כניסה.... אמא שלי בעצמה יודעת שהיא לא יכולה נגדי.... אני לא בכסח איתה והיא מביאה לי כסף כשאני צריך (וגם בידיעה שזה לסיגריות)...... פשוט שאצל הדודה, אני באיזור ת"א ואני אוהב מסיבות וקרחנות אז אני יוצא..... דודה שלי מביאה לי כסף אם צריך ו"שלא יחסר..." נו..... דאגה של דודות
.... בקיצור.... מה שאני אומר זה שאמא שלי לא כזו חולה ולא צריך להתייחס אלייה כאילו היא מתה.... כי היא מתפקדת כמוני וכמוכם, והיא מבריאה..... אז אין צורך כ"כ לקחת אותה כשבירה כזו.... חוצמזה שהסתרתי את העובדה שאני הומו עד גיל 10 ואז כבר הפסקתי להחביא.... הרגשתי חנוק אז לא החבאתי....

resputin

New member
יש הבדל בין ´להחביא´ ו´לפרסם´.

אתה מבין, יש הבדל, ואף גדול בין השניים. אני למשל, לא ממש מחביא -מההורים, ומכלל האנשים, מי שמגלה מגלה, אבל אני גם לא מפרסם- דהיינו, אני לא אביא את החבר שלי לארוחת ערב משפחתית בערב שישי או משהו, בלי לברר קודם, במיוחד ובמיוחד עם הורים כמו שלך (או אמא, ווטאבר..) זה לא יהיה סביר או נחמד. חיים הם חיים, ואתה בינתיים באחזקה שלה. עכשיו אני אומר לך משהו, אני לא יודע מה האופי של אמא שלך, אבל אם הייתי במקומה, והיית ככה מדבר ופשוטו כמשמעו מצפצף עלייה (עליי, כרגע)- ילדי ,היית סובל. וסבל שלא יתואר. אני מציע לך מהר מאוד להתעשט, כי אם היא תעשה את זה לפנייך, אתה תעמוד בגרסה שלי לאמא.. ושוב אני חוזר ואומר- אל תתפוס שאני אומר לך ´אל תצא מהארון, זה רע´- פשוט תניח בקטנות, לא במכה, דהיינו אל תבוא אלייה בוקר אחד, אחרי לילה פראי בלילינבאום עטוף רק בדגל הגאווה (מה שאני אישית, הייתי מגלג אותך כל המדרגות ללמטה על כזה דבר..)

Orion14

New member
אני לא מפרסם.... אני לא מחביא.....

הדגל גאווה זה מהמצעד האחרון.... שהיא, בעצמה, לקחה אותי לדודה המדוברת שלי, כדי שאני אלך.... היא ידעה שאני הולך לת"א באותו יום שישי עם החברה הכי טובה שלי (מדברים עלייך, נטע?!?).... אבל אף פעם לא אמרתי לה שאני הולך לשם כי אני הומו.... עשיתי עבודה על הומוסקסואליות.... היא זו שאירגנה את הנספחים.... אבל היא הומופובית..... אולי כי היא יודעת שאני הומו ורוצה להניא אותי מזה?!? מה אתם חושבים?!?

TwelveEyes

New member
אני לא ממש מבינה...

למה אתה כ"כ בטוח שהיא הומופובית... ז"א, מכל מה שסיפרת עד עכשיו, הגעתי למסקנה שהיא בסה"כ אמא די ממוצעת, וכאמא די ממוצעת היא מגיבה באופן די ממוצע לכך שהבן שלה הומו. מה כבר חשבת, שהיא תערוך לכבודך מסיבה? אז זהו, שלא. וזה לא אומר שהיא לא אוהבת אותך מאוד, כי היא כן. זה רק אומר שהיא צריכה זמן לעכל, והיא באמת מנסה - היא אפילו עזרה לך לארגן את הנספחים בעבודה שלך. למה אתה חושב שהיא עשתה את זה? כי משעמם לה בחיים? לא. כי היא מנסה להתרגל לעובדה הזו (כן, אני יודעת שעדיין לא יצאת מהארון כביכול בפניה, אבל אני חושבת שכל הרמזים הנ"ל כבר הספיקו לה בשביל להיות בטוחה ב-90%), ואני חושבת שכדאי שתנהג בה קצת יותר באיזי.. במיוחד בגלל שהיא חולה, והיא באמת לא במצב לשמוע דבר כזה. תקשיב לרספוטין, הוא יודע על מה הוא מדבר.

Orion14

New member
אולי את צודקת..... אבל רק אולי....

כי מצד שני היא רואה הומואיםמ וישר "איייייכס" נגעל נורה לה מהפה..... כמו שכבר אמרתי..... יש לה סרטן, נכון, אבל היא לא מתה, או גוססת, ואפילו קרחת אין לה..... היא כמוני וכמוכם רק שהיא על הבוקר הולכת להקרנות..... בקיצור..... הנושא של הומואים עולה שוב ושוב.... גם כשאני לא חלק בשיחה. כשאני במטבח באינטרנט וההורים שלי מדברים עם חברים שלהם.... זה עולה..... אמר לה בעלה של המנקה הסינית שלנו: "בהונג קונג יש הומואים...." אז היא ישר "אוווו.... הומואים זה לא טוב...." והבן **** מסכים איתה!..... באותו רגע התחשק לי להתערב.... אבל משום מה ובפעם הראשונה שתקתי..... כנראה מהעייפות (כי באותה שנייה חזרתי מאצל חברה שלי.....) אם היא לא הומופובית, היטלר לא נאצי.... ובראד פיט לא שווה עוגיה (את כל ה257 קלוריות)

resputin

New member
תראה..

א´. קרחת, מותק שלי- זה מבין תופעות הלוואי מההקרנות, סתם לידע כללי. והדבר השני, ואולי ההכי מעצבן שנתקלתי בו יותר מפעם אחת, זה שאתה נורא שש שיקבלו אותך ויאהבו אותך והכל טוב ושמח- אבל אתה מקבל אנשים עם דעה שונה? לא. כמו שהם שופטים אותך לפי המיניות שלך, אתה שופט אותם לפי המיניות שלהם, או היחס שלהם למיניות. זה הופך אותך ליותר סובלני מהם? ליותר טוב מהם? לא. לכן, אין לך גם סיבה להכנס לקרב של ראש בראש איתו- כי לא תגיעו לשום מקום.! פשוט תעזוב אותם, את ההומופובים, ותפסיק להפוך למוקד הוורוד שרב עם כל העולם ואחותו על הזכויות שלהם, הרי לא אמרת שאתה רוצה לחיות חיים נורמאליים? אז תצא מאור הזרקורים ידידי, אין לך מה לריב עם בן אדם- אם אין לך עובדות, יש לך עובדות שיעזרו לך "לשכנע" מישהו? לא, כי אין עובדות. זה לפי תפיסה וחינוך- ככה היה וכך יהיה, עצוב כמו שזה נשמע- ככה זה.

Orion14

New member
צודק בקשר לקטע האחרון....

אבל חשוב לי שיקבלו אותי, כן. שלא יאהבו אותי, שיכבדו אותי.... שיידעו שאני בן-אדם. אני נלחם כרגע כדי שכשהבן או הבת שלי יגידו לי אני הומו\לסבית זה יבוא להם בטבעיות.... שייתייחסו לגייז וללסביות (ולבי ולטרנס) כמו אל נורמליים, שווים ושאריות.... ורק תיקון..... התקרחות זה תופעת לוואי של הכימותרפיה..... שריפת העור (כמו אחרי הים....) זה התופעות לוואי של ההקרנות....

resputin

New member
. .. ... .... ... .. .

(מה? העסק עם הנקודות שעשע אותי!) עזוב אותך מסרטן, זה לא חשוב (מה גם מאוחר ולא ישנתי אממ..*בודק* 40 שעות, אז אני קצת מטושטש אז נעשה את זה מהיר. יכבדו אותך, רק אחרי שתכבד אותם- לעלות עלה שולחן בשיא העצבים ולצעוק "מוות להומופובים" יגרום רק לאנשים (*חיוך גדוני*) לזרוק עלייך עגבניות.. ויתחסו לאנשים כאל נורמאליים.. תראה, זה יגיע- מתישהו, אבל יגיע. אני חייב לציין, שיש המון תומכים והרבה גיי פרנדלי´ז, במיוחד בדור שלי ושל הקצת מעליי- הומופובים יש ויש, אבל ככל שהעולם שלהם יגדל, אני די בטוח שיצא להם "להכיר את הייצור מקרוב" והם יראו שהוא בכלל לא מפחיד, ופשוט ינטשו דעות אנטישמיות של "הומואים זה רע" או "הומואים זה מחלות". ו.. זהו, להלילה- מחר, מחמש בצהריים שאני מסיים ללמוד (...יש!...-NOT!) אני אהיה פה שוב להגיב, לענות ולהתענות, לילה לכולם {}

TwelveEyes

New member
רק חייבת לציין...

שאנטישמיות היא שנאה של יהודים. ולמרות ששנאת יהודים מזוהה עם הנאצים ששנאו גם הומואים *נזכרת בחלחלה בדוקומנטרי המזעזע שהקרינו בשנה שעברה ביס+* אלה שני דברים שונים... אבל נסלח לך כי לא ישנת 40 שעות :)

resputin

New member
מה?

ב´אנטישמיות´ נכללו גם ההומואים, אבל את צודקת, הייתי צריך לנסח את זה אחרת, לא אנטישמיות אלא ´שנאת האחר´ או ´גזענות´ על בסיס כלשהו.

TwelveEyes

New member
לא לא לא...

אנטישמיות היא שנאה של כל העמים השמים - יענתו, אנחנו והערבים. פשוט זה יותר מתקשר ליהודים כי באירופה לא היו מספיק ערבים בשביל שישנאו אותם... ואגב, אם אני לא טועה, כשהנאצים היו נתקלים ביהודי הומו, היהדות הייתה "מנצחת" והיו שולחים אותו ביחד עם כל היהודים במקום עם ההומואים. עד כדי כך השנאה הייתה חזקה, שאפילו את ההומואים הארים הם סירבו לשים ביחד עם מקביליהם היהודים
בסרט שדיברתי עליו היה, אם אני זוכרת נכון, אחד גרמני שהבויפרנד שלו היה יהודי...

Orion14

New member
ואתה חושב..... (וזה לא נראה ככה...)

אתה שם לב למה שאתה אומר?!? אנשים, תשקלו מילים ומשפטים..... אתה אומר שצריך לצאת מהארון כדי שיכירו בנו ואני מצטט: "תראה, זה יגיע- מתישהו, אבל יגיע. אני חייב לציין, שיש המון תומכים והרבה גיי פרנדלי´ז, במיוחד בדור שלי ושל הקצת מעליי- הומופובים יש ויש, אבל ככל שהעולם שלהם יגדל, אני די בטוח שיצא להם "להכיר את הייצור מקרוב" והם יראו שהוא בכלל לא מפחיד, ופשוט ינטשו דעות אנטישמיות של "הומואים זה רע" או "הומואים זה מחלות". " (סוף ציטוט....) אתה אומר שכדאי שהומופובים צריכים להכיר אותנו.... איך לעזאזל הם אמורים להכיר אותנו אם נהייה מחתרתיים?!? כדאי שתענה בהגיון כי באמת נראה לי ש40 שעות חירפנו אותך....

TwelveEyes

New member
אבל זה בכלל לא מה שרספי אמר!

הוא לא אומר שצריך להישאר מחתרתיים ו-וואט נוט.. אממ, מזכרוני הקצר הוא תומך בלצאת מהארון, אבל לצאת מהארון תוך התחשבות מסויימת בסביבה. בסה"כ, להיות הומו זה לא נורמה (ולפני שכולם מתנפלים עליי - אני לא אומרת שלהיות הומו זו מחלה נפשית או משהו כזה - אני אומרת שעפ"י סטנדרטים חברתיים להיות הומו זה לא משהו כ"כ נפוץ ולכן אינו מתקבל כמובן מאליו ע"י אנשים מסויימים.) ומכאן לא כולם מקבלים את זה טוב כשאתה מנחית עליהם כזאת מהלומה. יציאה חכמה מהארון היא יציאה שקולה, שנעשית תוך התחשבות בכל הגורמים שמושפעים מזה באופן ישיר ועקיף. כמו שלא זורקים בנאדם שלא יודע לשחות למים העמוקים לא מפילים על סטרייט קוואזי-הומופוב שאתה הומו. במיוחד אם הסטרייט המדובר הוא אמא שלך.

resputin

New member
אני רואה..

שדנד´וש שלי החליטה לנהל את המאבקים שלי..
אני מוחמא
. לא ממש הייתה לי את האופצייה להגיב.. כי די סיימתי ללמוד בחמש וחצי (~!~) אבל לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב- דנה, אנחנו ממש חושבים באותו הראש, הא?

TwelveEyes

New member
או!

בוא נתאחד ונשתלט על העולם ביחד.
-דנה *שתמיד שמחה להגן על דעות שהיא מסכימה איתן* :)

למעלה