יקירי,
מכיוון שהמצב אצלך, וכן אצל אימך הוא לא הכי.. אממ... איך אני אומר את זה.. מיוצב? הייתי מציע לשמור על פרופיל נמוך. אמא שלך עוברת תקופה קשה, ואם אתה אומר שיש סיכוי, אפילו הכי קטן שבעולם שזה ימוטט או יפגע בה, אני אומר שעלייך "להקריב" את עצמך לעת עתה, ויותר מאוחר, כשתהיה גדול יותר (יכול להיות עוד חודש, גיל 15, 17 או אפילו 21) תחליט לומר לה את הבשורה. אני חושב, שכל עוד יש לך את דודה שלך, שנותנת לך המון- אפילו קצת מעל ומעבר, אתה בר מזל, כי להרבה אנשים אין את האמצעים הללו. לאוו דווקא הכספיים אלא בכלל- אין להם תמיכה נפשית שכזאת, מישהו מתוך המשפחה שמעודד אותם (תראו, סך הכל 14 זה גיל צעיר, ותודו שמה שהוא מקבל מהדודה, זה משהו שרבים מאיתנו חולמים עליו, ואם לא- אז לפחות אני, כי יש לי גורם שכזה, אבל הוא לא מתוך המשפחה, הוא ה´דבר הטוב הבא´.) -ולכן, זה רק מחזק את העובדה, שפשוט,
לדעתי תשמור על פרופיל נמוך בקשר לזה, ליד אמך החולה לפחות. חכה למאוחר יותר, לזמן קצת יותר במקום וזהו. וגם אם היא לא תקבל אותך ישר- זאת זכותה, יקח לה זמן, ("לקח לך 14 שנה להחליט, המעט שאפשר לתת לה זה כמה חודשים") ואני חושב שדי מוצדק- אם אתה נופל עלייה במעיין ´די, אני בן 14 ואני זה שקובע את החוקים´, זה לא בהכרח בסדר. היא עדיין אמא שלך, היא עדיין גידלה ומגדלת אותך- וזה שאחותה, דודה שלך, עוקפת אותה ככה- זה כבר מראה שהיא לא מתפקדת בהכרח כראוי. כי אם היא אומרת שלא תעשן, אז אתה לא תעשן- גם אם היא תצטרך לכפות, זה לפחות בתיאוריה- כולנו יודעים, שזה לא ככה, אבל מינימום כבוד -אם היא אומרת שאתה לא תעשן ואתה עדיין מחליט לעשן, אתה תעשן, זה הרי ברור- אבל המינימום שבמינימום זה
לא לעשן לידה. מה שאני אומר, זה אל תיפול עלייה במכה אחת, אם אתה יודע שכל העסק עם החד מיניות, לא בהקשר ישיר אלייך, אלא בכלל- מפריע לה, אז בשביל מה לנפנף לה את הדגל הגאווה בפנים? תיתן לה לחיות בשקט כרגע, ותטפטף לה לאט לאט טיפות.. פשוט אל תמוטט אותה.
תודה
ועוד משהו... מכניסים אותך למועדוני גייז כשאתה רק בן 14...? למה מי מת..?