אמא שלי....

resputin

New member
יאללה..!

אבל בואי נקבע מראש- מי פינקי ומי מח

TwelveEyes

New member
בוא נימנע מוויכוחים מיותרים...

נעשה חילופי תפקידים כל חודש :))

Orion14

New member
בתור אחד שיודע....

הרבה שפות.... (תשאלו את פיית´ מגאווה נוער בנענע איך הוא התפדח כשהוא אמר לי משהו בגרמנית והבנתי...), אני גם יודע מילים ביוונית.... אז הבהרה קטנה.... הומוסקסואל- הומו זה שווה, דומה.... ז"א שווה מינית. הטרוסקסואל (סטרייט בשבילכם)- הטרו זה שונה ויש עמים שמשתמשים במילה בשביל "דחוי".... חומר למחשבה....

TwelveEyes

New member
אל תשכח...

שביוון העתיקה, הומוסקסואליות לא רק שהייתה מקובלת - אפילו עודדו אותה. בכל אופן, אם לפרש את זה, אז גם הפירוש המילולי של הומוסקסואליות הוא "משיכה למין השווה", יענו אותו המין. הטרוסקסואל זו "משיכה למין השונה", יענו למין הנגדי. אז אהה, לא ממש נתת הרבה על מה לחשוב :)

Orion14

New member
לא רציתי שייווצר לכם עומס.....

אבל אין קשר לזה שהחברה ה|אתונאית| עודדה הומוסקסואליות... פשוט כמה מאות שנים אחרי שמו את המילים למילה סקסואליות.... מיניות. הומוסקסואליות= מינות שווה. הטרוסקסואליות=מיניות שונה....

TwelveEyes

New member
בכלל...

אם אני זוכרת נכון משיעורי ביולוגיה, הומו פירושו אדם. מכאן המונח הומו-סאפיינס - "האדם החושב, הרציונלי".

Orion14

New member
גם.... בין השאר..... אבל רק בגלל

שזה "רגיל" והרי בני אדם הם "רגילים".... אלו החיות שלא רגילות..... *ציני ביותר*

2ndskin

New member
אחי...

יש פה בעייה לא קטנה לדעתי.. אבל לדעתי אמא שלך צריכה לבוא קודם כל ומעל הכל הבריאות שלה. אל תכעס עליה ועל תעשה לה "חיים קשים". תהיה הבן הקטן והאוהב שלה כי זה מה שהיא רוצה שתהיה. אבל נכון.. יש הרבה מעבר וסביר להניח שלא יהיה לה טוב עם זה שאתה הומו אבל כמו כל דבר, מתרגלים בסוף.. תמיד זה יחזור למצב שבו אתה הבן האוהב שלה. תמיד תהיה . גם עוד 20 שנה ויותר. לדעתי אתה לא צריך לספר לה כרגע. הדודה התומכת יכולה לעזור כאן הרבה יותר לדעתי. אם אתה ביחסים באמת טובים איתה אז תבקש ממנה לדבר עם אמא שלך יותר על הנושא הזה. היא אמרה לה נכון בזה שאתה לא יכול לקבוע עד גיל 18. אז שתרחיב איתה בדיבור, שתספר לה איזה ילד טוב יש לה. לדעתי לאט לאט היא תתרכך. טוב חפרתי פה מספיק.. אתה מוזמן לדבר איתי באיציקיו. 98034140

taxi555

New member
אוריון אם תנסה גם היא תנסה

ואמרתי לך גם באייסי הכל עניין של מה שהיא חושבת עלייך כרגע היא עדיין לא יודעת בוודאות עלייך היא רק חושדת ולכן היא מנסה בכל דרך לרדת על הומואים ובמיוחד כשהיא יודעת שאתה מאזין למה שהיא אומרת.. ביום שתגיד לה שאמא אני הומו ואני אוהב אותך!! התשובה שתקבל זה גם אני אוהבת אותך. {ואני יודעת שאתה הומו חשדתי בך כבר מזמן} וכיוון שהקרנות לא יהפכו אותך לסטרייט אז תהיה אתה והכל יהיה בסדר בסוף. סבבה גבר רפואה שלמה לאמא שלך אח שלי גם היה חולה סרטן וכרגע זה נראה שהוא יצא מזה אז בהצלחה ביי

למעלה