אמא שלי

שלהבת3

New member
זוהרה../images/Emo20.gif

נשמע שאת עוברת ימים לא קלים משימות פשוטות של יום יום קשה לך לפעמים לעשות גורם לי לחשוב כמה שאנחנו לא מעריכים את הדברים הקטנים הללו כשאנחנו בריאים..... לגבי ההבהוב בעין במקרה מישהי שאלה ברדיו את פרופ' רפי קרסו על אותה בעיה שכחתי מה הוא ענה..מצטערת יש לו תכנית נהדרת כל יום שישי בצהריים ברדיו 103 fm כדאי לך לשמוע. אפשר גם לשלוח לו שאלות בפקסים או לפורום של התכנית... יש להם אתר באינטרנט. מקווה שתרגישי טוב. כל הכבוד לך איך שאת מתמודדת יפה. תמיד כדאי לך להיות עם יד על הדופק בנוגע לתרופות שאת מקבלת לשאול שאלות ולדעת כדי שתקבלי את הטיפול הטוב ביותר. הרבה בריאות

רמי28

New member
שלהבת היקרה

אני בהחלט יכול להבין את אמך. אני מתאר לעצמי שנורא קשה לה שהילדים שלה יראו אותה בצורה כזאת. תחשבי על זה שהרי מילדות היא תמיד גוננה עלייך מפני כל הרע שבעולם ואני מניח שהערצת אותה ועכשיו כשהיא נמצאת במצב הזה אולי היא פוחדת שלא תראי אותה בתור האמא הגיבורה, אלא שבר כלי, כי הכימוטרפיה גומרת את הבן אדם (תלוי בקוקטייל שהוא מקבל). חכי כמה ימים עד שהיא תתאושש ואז כשהיא תרגיש יותר טוב אני בטוח שהיא תרצה לראות אותך. מאחל לאמך התאושתת מהירה מהטיפול ורק בריאות.

שלהבת3

New member
../images/Emo24.gifרמי היקר

כנראה שדבריך נכונים לגבי התחושות וכו' לשמחתי כנראה שהטיפול שאמי מקבלת הו לא מהחזקים ואני מקווה שכך גם בהתאם תהינה או לא תהיינה תופעות הלוואי. תודה רבה לך והרבה בריאות גם לך

רמי שלנו../images/Emo140.gif

איך אתה מרגיש בימים אלה? התחלת כבר? מותר לפרסם, לאחל ולחגוג? איילת האביב

רמי28

New member
הטיפול האחרון

היום התחלתי את הטיפול הכימותרפי האחרון שלי (אתם לא יודעים כמה חיכיתי ליום הזה), אבל איך שזה נראה זה הולך להיות הטיפול הכי קשה. קיבלתי 200 מ"ג של cisplatin (מי שמבין יודע מזה) וחיברו אותי לבקסטר של 5FU. בד"כ ההקאות באות רק באמצע הלילה, הפעם התחלתי כבר בבית חולים, בדרך הביתה ושוב בבית בקיצור המעט שאכלתי היום כבר לא שם. אבל שטויות קטן עליי. ישב איתי בחדר יענקלה גרונדמן (מאמן נבחרת ישראל בכדורגל לשעבר) והעברנו אחד לשני את הזמן וחוץ יום חמישי מנתקים אותי ואני יוצא לחופשי ,כמובן שיש ביקורות כל 3 חודשים בהתחלה אבל זה שדרוג לעומת כל 3 שבועות טיפול שמשתק אותי למשך עשרה ימים. בכל מקרה החגיגות עוד לא התחילו אבל השמפניה כבר במקרר. שיהיה לכולם שבוע נפלא עם המון אהבה רמי

רמילה היקר והאמיץ שלנו ../images/Emo24.gif

זהו, אני כבר מהיום עושה ספירה לאחור, עוד מספר ימים קטן וזהו, זה מאחוריך, עברת את הטיפולים וב ג ד ו ל !!! הקאות, בחילות, טעם רע, זהו עוד כמה ימים וזהו. חזק ואמץ עם חיבוק עעעעעעענק איילת האביב

שלהבת3

New member
רמי../images/Emo45.gif../images/Emo48.gif

אתה סיימת טיפול ואמא שלי התחילה..... מעגל נסגר ומעגל נפתח. מחר כבר תרגיש יותר טוב נכון? ואיזה יופי שאתה כבר חוגג שתהינה לך עוד הרבה חגיגות בחיים

../images/Emo48.gifמרימה איתך כוסית של יין

כוס של יין לחייך ולכבוד הטיפול האחרון, רמי. הלואי ותמיד נוכל לחגוג ביחד דברים שמחים כמו הטיפול האחרון הזה
אור ואהבה, אילת.

זה הזמן להתחיל

לנפח בלונים ולהזמין חברים. הזמן הזה כשכבר מרגישים את הסוף ויודעים שעוד קצת... וזהו, לא צריך לבוא לשם יותר פעם בשבועיים (או שלושה), אפשר להתחיל לתכנן דברים לטווח יותר רחוק משבועיים, ואפשר פשוט לחזור לשגרת חיי נורמלית. בטיפול האחרון שלי קרה משהו דומה עם תופעות הלוואי, ולמרות שהטיפול היה קטן יותר מבחינת כמות התרופות והנוזלים, זה היה הטיפול שלקח לי הכי הרבה זמן להתאושש ממנו. אולי זה קשור לעובדה שזה הטיפול האחרון.. מאחלת לך בריאות, בריאות ואושר.

נאן

New member
היי שלהבת.......פקסים חמודים

היי שלהבת קראתי את המסר ואני מגיבה מהר לפני שארד דרומה למרכז. טבעם של הורים להגן על הילדים שלהם. ולא לראות כמה זה קשה להורים לפעמים. אבא שלך בטוח עושה את מטפל בצורה נאמנה ככה זה בני זוג ובטח במצב כזה. ואין טעם להפגע מזה פרחים אפשר לשלוח גם פקסים חמודים שיעבירו לה. אבא שלי כרגע למשל בביח" במרכז. ואנחנו מעבירות לו פקסים למחלקה עם בדיחות וכל מיני מהנכדים הנכדות. זה משהו נהדר כי לא היתה תיקשורת הוא מרותק למיטה עם מכשירים. אישית אני נכנסת להסגר עם כל זריקה וכל בדיקה.ולי יש ילדים קטנים וזה קשה אבל אני מכוונת את זה כדי שלא יראו אותי. אני זוכרת את המראה של הבת שלי הגדולה שכמעט התעלפה מלראות אותי עם כל מיני צינורות את הכאב בעניים ובנשמה את הזעזוע. אם אפשר למנוע את הכאב הזה אז למה לא? היא מרחיקה אותך...... ולא כי היא לא צריכה אותך... מאחלת לך ולה בריאות.

שלהבת3

New member
נאן חמודה../images/Emo24.gif

גם אנחנו גרים במרכז. אם תרצי עזרה...... אני מתארת לעצמי כמה קשה לך עם כל הבאלאגנים שלך ושל אבא שלך שיהיו לך הרבה כוחות להכל.... הילדים שלי גדולים ואבא שלהם עובד בבית חולים והם לא מתרגשים מצינורות וכו'..... נכון-שכשזה עם אדם קרוב זה לא נעים אבל גם סבא שלהם חולה והם ראו אותו בכל המצבים האפשריים.... פשוט לא רציתי להכביד עליהם כדי שלא ידאגו כי אולי אמ שלי תצא מהכל יותר בריאה.............. תודה רבה לך על הכל והרבה בריאות לכולכם אם תצטרכי עזרה (אפילו עם הילדות) אני כאן.

אדומה2

New member
שלהבת

אין לי ניסיון כלכך עם מצב שכזה, אבל אני מנסה להעמיד את עצמי בנעלייך... חשוב לכבד את בקשת אימך, אבל אני לא חושבת שפרחים באמצעות שליח מפר את בקשתה בדרך כלשהי. כנראה שזו דרכה להתמודד. אני חושבת לשלוח את הפרחים זו מחווה יפה, כך את עדיין מראה לה שאת איתה והיא איתך במחשבותייך, אבל את עדיין מכבדת את בקשתה ונמנעת מלהגיע. אני מבינה שבעינייך זה לא טבעי, אבל צריך לפגוש את החולה במקום שלו ולעזור לו משם, לא מהמקום שלך. רעניין הפקסים הוא מקסים בעיניי, שנכתב ע"י נאן. זו דרך נהדרת בעיניי להעלות חיוך.

שלהבת3

New member
../images/Emo44.gif../images/Emo39.gifפרחים ופקסים

לגבי הפקסים זה רעיון נחמד אבל איך אפשר לשלוח פקס למי שאין מכונת פקס בבית?
אמא שלי נמצאת בבית...לא בבית חולים תודה לאל. ופרחים-יש לי הרגשה יותר טובה להביא לה בעצמי. היתי אתמול סבלנית. דיברתי הבוקר עם אחי הוא נשמע מה זה רגועעעעעעעעעע
שחבל על הזמן כאילו לא מדובר באותה אמא-מדהים!
ביקשתי ממנו להתקשר אליה ולדווח לי מה מצבה הוא הודיע לי שהיא מרגישה טוב
אז אני אתקשר ואולי גם אביא לה פרחים.
הולכת על ביצים כבר אמרתי?
אופס, שלא תשבר לי אחת
תודה לך אדומה

שלהבינה יקירתי,

קבלתי את המסר שלך ואת בהחלט יכולה לפרסם את מה שחשבת וגם לצנזר את מה שחשבת...חחחחחחח ביום רביעי הקרוב יש לי פגישה עם נטורופאטית של חברת "דרך הטבע" וברצוני להתייעץ איתה לגבי ריפוי הנזקים שיש לי עדיין מההקרנות שעברתי באגן. האם אני צריכה להתייעץ עם האונקולוג שלי לפני שאתחיל לבלוע את מה שאקבל? למרות שזה עשוי מצמח זה או אחר? הבעיה היא שהתור שלי לאונקולוג הוא רק בעוד ארבעה חודשים ואין לי חשק לחכות כל כך הרבה זמן עד שאתחיל טיפול שעשוי לעזור לי. שלהבת, סליחה על הזכרון שלי...הגיל הגיל. האם את זו שכתבת לנו שעוסקת ברפואה אלטרנטיבית? ביי ממילה איילת האביב

שלהבת3

New member
שלום איילת

לא אני עוסקת ברפואה אלטרנטיבית אני בינתיים רק מתעניינת בתחום. אדומה 2 נדמה לי עוסקת בכך. לפי מה שקראתי רצוי ליידע רופא אונקולוג לפני שמשתמשים בצמחי מרפא כי לפעמים יכולות להיות סתירות בין החומרים שמקבלים בטיפול הרגיל לבין הטיפול המשלים. אז מה אכפת לך להתייעץ? קראתי כתבה בעיתון את על הילרית שחלתה בסרטן במעי ולא רצתה לקבל טיפולים אז היה לה רופא אנקולוג שהסכים ללכת איתה יד ביד בנוסף לפירוח של דיאטנית והיא קיבלה טיפולי הילינג רייקי וכו' והיתה תחת ביקורת של הרופא שלה והיא הבריאה אבל זה נדיר....והיא-מרפאה בעצמה תקראי מה כתוב באתר של האגודה למלחמה בסרטן לגבי טיפולים משלימים. הם לא שוללים היום כתוספת אבל רצוי להיות בקשר עם הרופא. שיהיה לך בהצלחה!

למעלה