אז לא נזניח נפסיק כאן...
T tkuihehr New member 10/10/06 #80 סבבה גם אני , עכשיו תורך להגיד עוד משהו שכאילו הפסקנו, אבל בעצם לא
L limors2 Active member 10/10/06 #81 סטיב אמיתי. כל השאר לא.../images/Emo54.gif ואז פרצו הדורבנים עם "לא בא לי לשמוע"!
Y yhaa hi New member 10/10/06 #83 לונכון! הם פרצו לפני סטיב ואז כולם חשבו שהם כתבו את השיר לתוכנית הזאת...
T tkuihehr New member 10/10/06 #86 הם פרצו לפני סטיב, נכון והשיר היה בדיסק שלהם, שיצא לפני התוכנית של סטיב , לא בא לי לשמוע היה בכלל הסיגל השלישי שלהם [אחרי שוב הדיסקו כאן ורק מחכה לסוד], הפריצה היתה לפני, אבל הסוג שירים האיטי התקבל באמת רק אחרי סטיב
הם פרצו לפני סטיב, נכון והשיר היה בדיסק שלהם, שיצא לפני התוכנית של סטיב , לא בא לי לשמוע היה בכלל הסיגל השלישי שלהם [אחרי שוב הדיסקו כאן ורק מחכה לסוד], הפריצה היתה לפני, אבל הסוג שירים האיטי התקבל באמת רק אחרי סטיב
L limors2 Active member 10/10/06 #91 אהה. אז תגידו "יצאנו לרקוד"!../images/Emo54.gif לוחשת סוד|מגלגל|
T tkuihehr New member 10/10/06 #94 כן, לזה התכוונתי חשבתי שההדלקות שלי על הדורבנים פעם [שלקחו את להקת השנה אז] ,היתה אצל כולם ותבינו אותי
כן, לזה התכוונתי חשבתי שההדלקות שלי על הדורבנים פעם [שלקחו את להקת השנה אז] ,היתה אצל כולם ותבינו אותי
Y yhaa hi New member 10/10/06 #93 אם זה שרשור אוף אז אני אנצל את זה ואקרא לכם לבוא לענות לסקר שלי אלון וליאורה אני מצטערת שהקפצתי את השרשור
אם זה שרשור אוף אז אני אנצל את זה ואקרא לכם לבוא לענות לסקר שלי אלון וליאורה אני מצטערת שהקפצתי את השרשור
L limors2 Active member 10/10/06 #95 מי מרשה לך להקפיץ??../images/Emo46.gif../images/Emo54.gif עניתי עליו! ראשונה!
L lolipop המקורית New member 11/10/06 #98 תגיידודוו עקיצרר מי זה החן הזאתת??? שכוולםם מתלעעבים ממנעע??? עעע?????? כולה מעריצה של עעסףף כל הודעה פה כתוב חןן חןן חח חפרתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
תגיידודוו עקיצרר מי זה החן הזאתת??? שכוולםם מתלעעבים ממנעע??? עעע?????? כולה מעריצה של עעסףף כל הודעה פה כתוב חןן חןן חח חפרתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם