אני כבר 5 שנים פה בתפוז.. מאז שהייתי בת 12... נכנסתי בעיקרון כי שמעתי על פורום מסויים והמליצו לי להיכנס אליו... (כמובן שהפורום מאז כבר נסגר אבל נפתח פורום דומה) אני לא כ"כ מכורה..
זה לא פייררררררררררררררררררררררררר למה לי זה קורההה רק ליייי אני רוצה להרוג ת'רופא שלייי פשוט להרוג אותווו וגם את אלו שקובעים ת'חוקים המסריחים של התאוריה *נרגעת ומספרת* משרד הרישוי רוצה לשנות את התאוריה ולהוסיף בתחילת חודש ספטמבר <עוד שבועיים> שאלות ממש קשות לתאוריה ו 70-100 תמרורים חדשים ללמוד לא כולל מה שיש עכשיוווווו .. בגלל זה אני חייבת לעשות ת'תאוריה בשבועיים האלה .. והכול הלך טוב ויפה וגם הוצאת טופס של תאוריה שבו אני צריכה לעבור בדיקת עיניים ובדיקה רפואית .. עכשיו בדיקת עיניים עברתי על המקום בלי בעיה.. ובדיקה רפואית אני צריכה ללכת לרופא ... הלכתי לרופא ומה אני מגללהההה?!?!?!?! שהבן @$%@$^^&@&^^#!@%%! הזההה יצא לחופשששש בדיוק עכשיו!!!! חופש של שבועיים בדיוקקק!! כאילו מהההההה!?!?!? דווקא עכשיוווו סססססעמקקק .. ומה הבעיה פה? שכשרציתי ללכת לרופא אחר הסתבר לי שאי אפשררר ....!!! כי משום מההההההההה משרד הרישוי הבני #%^@^^$@ האלה עשו חוק מטומטםםםם שרק רופא שבודק אותי לפחות 3 שנים יכול לחתום לי על הטופס של הבריאותת .. וכאילו מזה?? כולה לכתוב שאני בריאה בכמה סעיפים ולחתום!!!!!! אבל לאאאאאא .. אי אפשררר .. ואני חייבת לעשות ת'תאוריה המסריחה הזאת בשבועיים האלהה!!!!
אם לא אני יצתרך להתחיל ללמוד חומר חדש .. וכל מה שעשיתי עד עכשיו ירד לטמיון .. כל מה שהתכוננתי עליו עד עכשיו לא שווה גרושש .. ואני כל כך כועסתתתתתתת!!!!
הוא לא היה יכול לקחת את החופשה שלו יותר מאוחרררררררר?!?!?! למההה זה קורה דווקא ליייי למההההההה דווקא עכשיו הם רוצים לשנות ת'חוקיםם .. למהה מה עשיתי רעעע .. אוףף זה לא פיירר
קודם כל, טוב אמרת את זה אני באמת אתחיל ללמוד לתיאוריה גם
דבר שני, אין אפשרות שרופא אחר מקופת החולים יעשה את זה, אפילו לא רופא קבוע כזה שהיית אצלו פעם או משהו?.. זה באמת מעצבן, אולי את יכולה להשיג את הרופא או משהו. בטוח שזה בדיוק שבועיים עד לתאריך של התיאוריה החדשה..!?
אז זהו שזה מה שאני מנסה לעשות יש איזה רופאה אחת שבדקה אותי לפני כמה שנים ננסה אצלה .. אבל התקשרתי לעוד איזה רופאה ומחר אני הולכת אליה אולי היא תסכים לחתום לי
וכע זה עוד שבועיים נראה לי .. כי חברות שלי שעשו תאוריה אמרו לי וגם המורה לנהיגה שלי אמר וגם באתר שאני לומדת ממנו לתאוריה כתוב את זה => http://lamed.dapim.co.il/news.php?id=29
כל שנה שאני רוצה לעשות תיאורה אומרים לי "עוד חודש משנים את הכל בלה בלה....." הם כל שנתיים בערך משנים/מוסיפים מיליון דברים חדשים כדי שאני אצטרך לקנות ספר חדש
וואט דה פאק 3 שנים??? אין לי רופא בכלל,אז אני לא יכולה לעשות תיאוריה?