אמא תני לי
וצ'יפס

linoy7

New member
אבל מי אמר שאנחנו סובלים?!../images/Emo2.gif../images/Emo98.gif../images/Emo41.gif

RayoDeLuz

New member
רק לפני 4 שנים?../images/Emo3.gif

אני כבר 5 שנים פה בתפוז.. מאז שהייתי בת 12... נכנסתי בעיקרון כי שמעתי על פורום מסויים והמליצו לי להיכנס אליו... (כמובן שהפורום מאז כבר נסגר אבל נפתח פורום דומה) אני לא כ"כ מכורה..

just adiki

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני דווקא אוהבת אייקונים
[וסליחה שאני הורסת לך
] זה עושה את השרשור יותר צבועי. אבל חוץ מהאייקון הזה -
אין לי שום אייקון במסנג'ר

Koala Girl

New member
../images/Emo6.gif

גם אני הרגשתי פעם מכורה
היום אין לי זמן לחשוב על זה
(אבל עדיין משתמשת באייקונים בכל מקום כמו שרואים....) אבל לא בדיבור חחחחחח איך אפשר? היום הלכתי לרופא *חבול* ? (
)

RayoDeLuz

New member
אמא תני לי ../images/Emo32.gif וצ'יפס

שרשרו לכאן כל הדברים שלא קשורים לפורום:)

linoy7

New member
אמא, תביאי לי עוף עם צ'יפססססססס../images/Emo41.gif

אני רוצה גם קקקקקטשופ

../images/Emo221.gif היייתייי היום בספיישל כוכב נולד

שישודר ביום שבתת. היו כאללה צחוקים!!! ושלוווומייי אלוווהההיייים
. אחד המדהימיים.
.

באאאא ליייייייי להרוגגגגגגג מישווווווווווו../images/Emo7.gif

זה לא פייררררררררררררררררררררררררר למה לי זה קורההה רק ליייי אני רוצה להרוג ת'רופא שלייי פשוט להרוג אותווו וגם את אלו שקובעים ת'חוקים המסריחים של התאוריה *נרגעת ומספרת* משרד הרישוי רוצה לשנות את התאוריה ולהוסיף בתחילת חודש ספטמבר <עוד שבועיים> שאלות ממש קשות לתאוריה ו 70-100 תמרורים חדשים ללמוד לא כולל מה שיש עכשיוווווו .. בגלל זה אני חייבת לעשות ת'תאוריה בשבועיים האלה .. והכול הלך טוב ויפה וגם הוצאת טופס של תאוריה שבו אני צריכה לעבור בדיקת עיניים ובדיקה רפואית .. עכשיו בדיקת עיניים עברתי על המקום בלי בעיה.. ובדיקה רפואית אני צריכה ללכת לרופא ... הלכתי לרופא ומה אני מגללהההה?!?!?!?! שהבן @$%@$^^&@&^^#!@%%! הזההה יצא לחופשששש בדיוק עכשיו!!!! חופש של שבועיים בדיוקקק!! כאילו מהההההה!?!?!? דווקא עכשיוווו סססססעמקקק .. ומה הבעיה פה? שכשרציתי ללכת לרופא אחר הסתבר לי שאי אפשררר ....!!! כי משום מההההההההה משרד הרישוי הבני #%^@^^$@ האלה עשו חוק מטומטםםםם שרק רופא שבודק אותי לפחות 3 שנים יכול לחתום לי על הטופס של הבריאותת .. וכאילו מזה?? כולה לכתוב שאני בריאה בכמה סעיפים ולחתום!!!!!! אבל לאאאאאא .. אי אפשררר .. ואני חייבת לעשות ת'תאוריה המסריחה הזאת בשבועיים האלהה!!!!
אם לא אני יצתרך להתחיל ללמוד חומר חדש .. וכל מה שעשיתי עד עכשיו ירד לטמיון .. כל מה שהתכוננתי עליו עד עכשיו לא שווה גרושש .. ואני כל כך כועסתתתתתתת!!!!
הוא לא היה יכול לקחת את החופשה שלו יותר מאוחרררררררר?!?!?! למההה זה קורה דווקא ליייי למההההההה דווקא עכשיו הם רוצים לשנות ת'חוקיםם .. למהה מה עשיתי רעעע .. אוףף זה לא פיירר

just adiki

New member
איזה מעצבן../images/Emo4.gif

קודם כל, טוב אמרת את זה אני באמת אתחיל ללמוד לתיאוריה גם
דבר שני, אין אפשרות שרופא אחר מקופת החולים יעשה את זה, אפילו לא רופא קבוע כזה שהיית אצלו פעם או משהו?.. זה באמת מעצבן, אולי את יכולה להשיג את הרופא או משהו. בטוח שזה בדיוק שבועיים עד לתאריך של התיאוריה החדשה..!?

../images/Emo122.gif הוממ ..

אז זהו שזה מה שאני מנסה לעשות יש איזה רופאה אחת שבדקה אותי לפני כמה שנים ננסה אצלה .. אבל התקשרתי לעוד איזה רופאה ומחר אני הולכת אליה אולי היא תסכים לחתום לי
וכע זה עוד שבועיים נראה לי .. כי חברות שלי שעשו תאוריה אמרו לי וגם המורה לנהיגה שלי אמר וגם באתר שאני לומדת ממנו לתאוריה כתוב את זה => http://lamed.dapim.co.il/news.php?id=29

linoy7

New member
יאווו, איזה מעצבןןןןן../images/Emo4.gif../images/Emo41.gif

ומה זה השטויות האלה של רופא שבודק אותך לפחות 3 שנים?! ולמי שאין רופא עיניים קבוע? כמוני למשל חח
תנסי לברר שוב, אולי את יכולה ללכת לרופא אחר
ותתנחמי בזה שאני הולכת לעשות את התיאוריה רק אחרי החופש. פשוט אינלי זמן
אז את לא תהיי לבד.. אבל תבררי שוב..

נכון .. ואשכרה שטויות ..

סתומים מה אני יעשה להם .. חח והלוואי שאני יצליח לעשות את זה שבוע הבא .. כי אם לא אני גם יצתרך אחרי החופש

Koala Girl

New member
אני כבר הפסקתי להתרגש../images/Emo122.gif

כל שנה שאני רוצה לעשות תיאורה אומרים לי "עוד חודש משנים את הכל בלה בלה....." הם כל שנתיים בערך משנים/מוסיפים מיליון דברים חדשים כדי שאני אצטרך לקנות ספר חדש
וואט דה פאק 3 שנים??? אין לי רופא בכלל,אז אני לא יכולה לעשות תיאוריה?

../images/Emo122.gif שונאת אותם ..

חח מה לא היה לך איזה רופא שטיפל בך הרבה זמן?
כשאת חולה למי את הולכת?

למעלה