אמבריג'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ophel McNeil

New member
אמבריג'!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo46.gif../images/Emo28.gif

!!!I hate her, I hate her, I hate her, and I wish her to die
ככה לדבר על רמוס?! אני ארצח אותך!!!!!!!!! *חוזרת לה"פ 5*

Ophel McNeil

New member
הם... הם... ../images/Emo28.gif

הם אמרו... *מתנשמת* הם אמרו... *מתנשמת* הם. אמרו. דברים. רעים. על. רמוס!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *מתעלפת* וסיריוס הוא אמנם הדבר הכי ענק שקיים - אבל הוא מניאק.

Ophel McNeil

New member
למה את לא מדברת על רמוס? ../images/Emo28.gif

למה? ;;;;;;;; אם היית מדברת עליו הוא היה מופיע. רעה.

Ophel McNeil

New member
או אלוהים!! לג'ק"ר יש כזה חוש ../images/Emo28.gif

הומור קולע וקורע!!!!!!!!!!!!!!
לבדיחה הכי טובה בה"פ 5 נוויל (להארי): "זה נכון שבשנה הראשונה הצלת את אבן המכשפים מידי - " הרמיוני (קוטעת את נוויל): " - אבן החכמים." LOLOLOLOL

Ophel McNeil

New member
ארג, קבלו ביטול. ../images/Emo4.gif../images/Emo28.gif

כל כך התלהבתי מעצם הבדיחה שלא קלטתי שאני קוראת את הגרסה האמריקאית, והרמיוני סתם מתקנת את נוויל. זה מה שקריאה סלקטיבית והרבה רצון טוב יכולים לגרום.
וממתי יש לי ינשוף ארור ליד הבית?!

Woogyman

New member
למה חשבת ../images/Emo110.gif

שהגירסה האמריקאית תצחק על עצמה עם אבן המכשפים?

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif מזערי. ../images/Emo28.gif

סתם הצחיק אותי שאחרי שרון כעס על הרמיוני שהיא מתכתבת עם ויקטור... "הוא רוצה להיות יותר מחבר לעט!" זה פשוט נראה לי כמו סייבר סקס בעולם של הקוסמים.

סיריווווווווס!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

הוא דפנטלי מניאק. מניאק זה טוב.
כשכתבת "הם... הם..." חשבתי שעשית Hem Hem
ואמברידג' היא הדבר הכי #%*)(#$)!% בעולם. איזה עמוד את, תזכירי לי? אם רק עכשיו את כותבת את כל זה, אז את בטח די בהתחלה, לא?
אניויי, יש עוד הרבה לפנייך... (עם אמברידג'. והמניאקיות של סיריוס
)

טוב נו, בשביל דניאל, ../images/Emo58.gif למעלה

אבל למי שכבר קרא עד הוגוורטס, זה לא ספוילר בשבילו. בכלל, זה לא ממש ספוילר. לא נורא. וואבה.

Ophel McNeil

New member
אוי, הרמיוני, הרמיוני... ../images/Emo28.gif

שולתת קטנה שלי!
היא וסיריוס מתחרים אצלי על התואר "הדמות הכי אהובה בה"פ אחרי רמוס."
וגם ג'יני. כמה אני אוהבת את ג'יני. המאמי הקטנה. ^_______^ וכמה מפתיע - אפילו הארי לא כזה נורא.
ובכלל, הספר החמישי כל כך מצוין, ויש שם לכל כך הרבה דמויות משנה זמן מסך... אני אוהבת את הספר החמישי. עם רק לרולינג המפגרת לא היה לוקח שלוש שנים להוציא אותו. >< (אתם קולטים שכשהפר הבא ייצא אני עלולה להיות בצבא?!) הי. הי. *חוזרת לה"פ 5* (לישון? מה זה לישון? תזכירו לי מה זה שעות שינה?)

Magical me

New member
באיזה עמוד את, יור?../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אני מגבילה את עצמי לקריאה רק בשעות הלילה *מבט אמיץ*. ככה שהגעתי רק ל350. אבל סיריוס.. הא.. סיריוס... *מבט אומלל* אני רוצה סיריוס! תנו לי סיריוס! *מביטה על הספר בערגה* אממ... אתם חושבים שאחת נחשב לשעות הלילה? ^__^ וכמובן, תמות האמבריג' לאלתר!!

למעלה