אמבריג'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

buffgirl

New member
ת-ס-ת-מ-ו-! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

כל כך קשה לסמן ספוילר? כל כך קשה? אוף זה כל כך מעצבן! ביקשנו. באמת שביקשנו, וגם יפה. אז קשה לסמן ספוילר? כל כך קשה? אוף!

Woogyman

New member
../images/Emo45.gif... ../images/Emo110.gif

לי זה לא מפריע כבר כי עברתי את זה, אבל זה עדיין הורס למי שלא קרא.

Charmed Gal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אפשר להבין כל מיני דברים ממה שאתם אומרים! גאד! דיי לספיילר!

Ophel McNeil

New member
../images/Emo12.gif?!?!?!?! ../images/Emo28.gif

מה ספוילר במה שכתבתי?... עברתי על ההודעות שלי שוב, והן (במקרה הטוב) גיבוב מוחלט של שטויות שחצי ממי שכן קראו את הספר לא יכול להבין. את מדברת על זה שכעסתי על אימבריג'?... רואים שלא קראת את הספר. זה בכלל לא ספוילר. עד הקטע שאני הגעתי, היא אפילו לא מזכירה את רמוס במילה אחת.

buffgirl

New member
"רואים שלא קראת את ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

הספר.." כן, זאת הכוונה. ואני כן יודעת מי היא, אבל אתם כותבים כל כך הרבה הודעות, אם כל כך הרבה רמזים. לא רוצים לדעת כלום, קיי?

SaberTooth

New member
אמבריג'... ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

איזו כלבה...
אם את מדברת על הדברים הרעים שהיא אמרה על רמוס, עוד לא ראית כלום ממנה...

באיזה עמוד את? ../images/Emo12.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

אני ב-613...
אני לא רוצה ספר להיגמר!

Magical me

New member
../images/Emo58.gifעד ע"מ 400...../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

הצבא של דמבלדור.. LOL
... אח, אני חולה על הספר הזה! וסיריוס!
אני אקים לו מקדש ואסגוד לו שם עד יום מותי.. הבן אדם פשוט מדהים. אגב, למה הוא לא מסתפר? כלומר, מלבד העובדה שזה יחמיא לו הרבה יותר (רעמת שיער סבוכה אף פעם לא נותנת מראה חתיכי במיוחד..) זה יעזור לו להסתתר. יש לו מראה שלא קשה לפספס, ואם הוא ייפטר מהשיער זה יעזור קצת. וזה לא שהוא צריך ספר מקצועי בשביל זה. הוא יכול לעשות את זה בעצמו, או לבש ממולי, שכל הזמן מציעה לביל (או שמא לצ'רלי?
) לגזוז לו את רעמתו שלו. גם כל הקטע של סיריוס מתייחס אל הארי כאל ג'יימס, והעובדה שהוא "חי דרכם" כדבריי הרמיוני, קוסמת לי. הניצוץ הצעיר שלו חזר אליו, והוא כל כך שולת... מה שכן, האמבריג' הזאת.. *נובחת כמו יערה*.. אם אני אי פעם אתפוס אותה, אני אראה לה מה זה!
ומה זה הטמטום הזה של הארי, לא לספר על ה"השעיות" שלה? כאילו, זה מנוגד לכל זכות בסיסית שיש לו. זה שהוא משחק אותה "גיבור" ועומד בסבל שהיא מציבה בפניו, עושה אותו אפילו טיפש יותר. אם הוא רק היה מתלונן למקגונגל, הוא אולי היה מצליח להעיף אותה מהוגוורטס. אם כי בטח עם כל הקשרים שלה במשרד הקסמים, היא בטח הייתה מתחמקת מזה, אבל.. אוף. שחיתויות.

SaberTooth

New member
הארי דפוק... ../images/Emo4.gif

לא ממש אהבתי אותו עוד מהספר הראשון, ובספר החמישי נראה שזה מחמיר. אבל... הוא הגיבור, אז אני מניח שאאלץ לסבול אותו...

Magical me

New member
אתה יכול תמיד,../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

להעמיד פנים שהוא דמות משנית ולתהות למה כל הספר סובב סביבו, ולרתוח על רולינג בגלל זה

Ophel McNeil

New member
אני דווקא מחבבת את הארי קשות. ../images/Emo28.gif

בתחילת הספר עוד שנאתי אותו, אבל ברגעים אלה הוא יצורון חיובי ביותר. ויולי לאב - אני באותו פרק כמוך (פרק עשרים, אם אני לא טועה... ע"מ 400 ככה).

Kryptonite

New member
אוווווץץץ^^../images/Emo168.gif

עוד לא הגעתם לקטע הטוב של אמברידג'
קליל ביותר פרק 29 - הקטע שג'ייקיי הקריאה בשידור החי באינטרנט מקגנוגל Vs. אמברידג' אני שוקל להדפיס את הקטע הזה ולמסגר אותו....

Kryptonite

New member
אה כן (בלי ../images/Emo58.gif)../images/Emo168.gif

למען האמת גם החלק שהוא כביכול ספוילר שכתבתי למעלה הוא לא כל כך, אני השתמשתי בביטוי הזה באופן תיאורטי בלבד. לא לדאוג. (בגלל זה גם הג'ייקיי קראה את הקטע הזה, כי הוא לא ספוילר מזיק) ד"א מי שלא שמע את הג'ייקיי מקריאה - הפסיד ובגדול. היא עושה את הקול של אמברידג' כל כך מצחיק ואיך-שדימיינתי-אותו, גם היא מצליחה לספר באופן שמעביר מתח ועניין. טוב נו, היא כתבה את זה בעצם...

את אוהבת את סיריוס???

עשי טובה תעברי לפרק snape's dream! שמה תראי איזה מותק של בן אדם הוא!!!

Kryptonite

New member
אאררר! ../images/Emo58.gifמעליי!!!../images/Emo168.gif

וזה Snap's worst memory סורי על המיספלס.

למעלה