אם כך גית, תודיעי לי אם עדיין אפשר לעשות את סצינת המקלחת... אין פה וילונות בשום מקלחת
J justin9 New member 22/8/08 #27 אם כך גית, תודיעי לי אם עדיין אפשר לעשות את סצינת המקלחת... אין פה וילונות בשום מקלחת
C Chrismakkah convert New member 22/8/08 #15 כל הכבוד ג'ן!!! ../images/Emo99.gif ידעתי שאפשר לסמוך עליך!
G galoosh33 New member 22/8/08 #29 כן.. :] אולי אין לי אישור, אז אני אנסה להוסיף אותך ואולי אז זה יעבוד!
C Cling And Clatter New member 22/8/08 #26 היה מדהיםםםםםםם!../images/Emo23.gif היה כ"כ כייף, כל אחד ואחד מכם פשוט מקסים :] אני שמחה שסוף סוף באתי וגם שיר נהנתה :] אני אעלה את התמונות לפייסבוק
היה מדהיםםםםםםם!../images/Emo23.gif היה כ"כ כייף, כל אחד ואחד מכם פשוט מקסים :] אני שמחה שסוף סוף באתי וגם שיר נהנתה :] אני אעלה את התמונות לפייסבוק
D dans girl New member 24/8/08 #1 ../images/Emo185.gifומי שאין לו פייסבוק../images/Emo7.gif? מקופח../images/Emo7.gif
D dans girl New member 24/8/08 #1 ../images/Emo185.gifהיה כזה כיפי../images/Emo9.gif צריך שוב../images/Emo10.gif אני מתה עליכם, עשיתם לי אחלה יום למרות הביאוס שהיה לי../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif
../images/Emo185.gifהיה כזה כיפי../images/Emo9.gif צריך שוב../images/Emo10.gif אני מתה עליכם, עשיתם לי אחלה יום למרות הביאוס שהיה לי../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif