אמג אמג לקוחה שווה

noosh

New member
גם עליי ../images/Emo16.gif

אני אל יכולה להפסיק לצפות בזה, זה רק הולך ומשתפר
.

legs

New member
אני שמחה שיכולתי להשפיע על חייכם ככה ../images/Emo8.gif

noosh

New member
אוף אני רואה את הקליפ הזה לפני השינה

כדי שיהיו לי חלומות טובים
.

Sunflower Fairy

New member
חחחח אוקיי חייבים לעשות את זה ../images/Emo204.gif

לסורטה
זה יהיה הדבר הכי הזוי בעולם.

Sunflower Fairy

New member
אוי שקט../images/Emo204.gif

כל דבר מצלק את נפשך. אולי אם תראי גרסה הומוריסטית של זה שבה מחקת-טורי שרה "אני גולשת על סקייטבורד ובחור מוזר צוחק עליי" תצאי מהטראומה. כמו מכת חשמל.

רעוּת

New member
אמן ../images/Emo7.gif

כבר כמה חודשים אני לא ישנה בגלל הקליפ הזה
ואני כלכך מבריזה מהשיעור של 8 מחר

ענבאך

New member
רינגו סטאר!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה באמת נראה כמוהו!!! (ואם המחשב שלי החליט לשלוח את זה אלף פעמים אני מצטערת מראש, הוא דביל.)

זונגית

New member
חח גם לי קרה מקרה כזה לא מזמן!

האמת שאתמול
אני וחברה שלי מהמגמה דיברנו על השירים שנשיר בביצוע קול והיא שאלה אותי איזה שיר אני שרה. כרגיל, אמרתי "motherr של טורי איימוס" בלי הרבה ציפיות לשמוע תשובה שונה מאוד מ"אה, לא מכירה" אבל פתאום היא אומרת לי "טורי איימוס? את אוהבת את טורי איימוס?" ואני מופתעת שאלתי "את מכירה את טורי איימוס?" והיא אמרה "וואי אני מתה על טורי היא מדהימה!" (דיאלוג לא מדוייק אבל זה הרעיון) ואני עדיין הייתי בשוק מזה שהיא מכירה אותה קפצתי עליה וחיבקתי אותה! גם אני הייתי האדם השני שהיא מכירה שמכיר את טורי
קיצר דברנו איזה עשר דקות על טורי ועל פרשס ולא שמתי לב שהשיעור כבר התחיל בסוף איחרתי אבל הכניסו אותי =] זה היה בהחלט יום שיזכר בתולדות ההסטוריה (שלי).

רעוּת

New member
גם לי קרה משהו דומה ../images/Emo6.gif

נסעתי באוטו עם חברים מהלימודים והם איימו עלי במוזיקה מזרחית (נשק יום הדין
) אז אמרתי להם "חכו חכו שאני אשים לכם טורי איימוס באוטו"
אז חברה שלי אומרת "אמג, אני אוהבת את טורי! במיוחד את האלבומים הראשונים שלה!" טוב נו, הייתי צריכה לנחש, היא גם סוגדת לראשון של אביתר
.

זונגית

New member
לאט טורי מחלחלת את תודעת הציבור הרחב ../images/Emo13.gif

ואם אני אתקבל לרדיו של התיכון בשנה הבאה אני אפיץ את תורת הטורי בכל פינה בבצפר כל הפסקה במשך יום שלם בשבוע=] אני הולכת באמת לחפור עד שאב הבית, המנקה, הילדים, המורים, המנהלת, המנהל של שינויי המערכת- כווולם יכירו את טורי!

רעוּת

New member
אמג, איזו התעללות ../images/Emo6.gif

אין איזה חוק נגד זה? הגבלת גיל לשמיעת טורי או משו? טיפול בפוסט טראומה למי שנחשף אליה ללא הכנה? זה נורא כמעט כמו מה שחבר שלי לשעבר עשה לי היום
הוא לקח אותי טרמפ ואז שם לי שיר במרוקאית (זה גרוע כמו מזרחית מבחינתי %^$@^&%) ואז אמר לי "את כבר לא חברה שלי אז את לא יכולה להכריח אותי לשים רונה קינן"
.

למעלה