אמג מזלטוב לרעות היות

shiray

New member
המון המון מזל טוב!!!!

עד 123, כדי שתהיי מיוחדת גם בזה ומי ייתן וימציאו לך יממה עם יותר שעות

רעות!

מזל טוב יפיופה. שתזכי לשנים רבות של מוסיקה טובה. אני לא באמת מאמינה שאת דד אינסייד וכאלה. תמשיכי להנות מהחדש של רונה
. הרבה כיף בחיים!

רעוּת

New member
אמג, מי את ומה עשית לעננים ../images/Emo12.gif

כמה כופר אתם רוצים
צה"ל ישלם כדי לשחרר אותה ואז לכלוא אותה בשורותיו
.

S m e l l y Cat

New member
רעותילה,

אוף לא ראיתי את השרשור הזה קודם אני לא אאחל לך יום הולדת שמח כי לא מגיע לך כי את ביקשת שלא. אז שיהיה לך יום טוב!!!
אין עליך את תזכי לגדולות בטוח וכשתזכי בגדולות הנ"ל אני אגיד אני הכרתי אותה מפורום טורי איימוס ואז כולם יצחקו ויגידו פחח טורי זאתי הג'ינג'ית המכוערת עם הבוטוקס.. ואני אגיד כן כן.. וזה יחקק לעד בספר ההיסטוריה שלי ושלך ושלהם.

Gremshnit

New member
עוד צעד אל המוות...

אמג מאמיייייייייייייייייייי, מזל טוב!!!!!!!!!!!!!111
מתנצל על האיחור, אבל זה מה שקורה כשיש לך מבחן בגרות במתמטיקה ואתה צריך להשלים בשבועיים חומר של חצי שנה
בכל אופן, מאמי, כפרעליך, שיהיו לך המשך חיים מיוסרים וקודרים. שטורי תמשיך להוציא דיסקים גרועים. ושיוסיפו לך עוד מבחנים בסטטיסטיקה. סתםםםםםםםם, את יודעת שאני חולה עליך. מי ייתן וסוף כל סוף תמצאי בתוכך את הנחמה המיוחלת. תמשיכי להיות גאונה שכזאת, ושאולי מתישהו תצליחי לחבב את הביקיפר
עד אז, נחזיק אצבעות שטורי תשוב להופיע.

Sunflower Fairy

New member
שיוווו מזלטוב../images/Emo65.gif../images/Emo204.gif

(אם הדבר הזה לא באמת עושה בלון אז אני באמת הלוזרית הכי גדולה של האמוטיקונים אי פעם) קיצר, המון מזלטוב, הנה עוד שנה חלפה עברה לה, טרלהלה, ויש לך גיל ממש מגניב אז תשמחי. זה יותר שווה מלהתקע שנה בגיל כמו 27
(גם זה יגיע). ובנימה אישית אני רק רוצה להוסיף תודה רבה לך על שגרמת לי סוף סוף לעשות את הצעד ולהתוודע לרונה באופן אישי. הרסת לי את החיים, ותודה על הדגים.

למעלה