אמג!!!11 סוף העולם הגיע!!!!!!!!11

Neon taichou

New member
אמג!!!11 סוף העולם הגיע!!!!!!!!11

http://www.youtube.com/w/Bleach-movie?v=eXIKO1bEJ-k&search=bleach אני לא חושבת שאני צריכה להוסיף.

Hinamori

New member
XDDDDDDDDDDD אוי זה קורע.

והם הראו קטעים של היטסוהינה 3> עע. רק היטסוגאיה מתאים לקול שלו. והינאמורי. י_י וה"קן-צ'עעעעע" של היאצ'ירו מטריד ממש םם רנג'י ... אייזן ... זאראקי ... אוקיטאקה ... שונסוי XDDDDDDDDDD הם כ"כ גרועים ! ואין שהיטסוגאיה מבטא את השם של הינאמורי. לעזאזל, זה עצוב. נהרס לי היום >:

XDDDD

היאצ'ירו מתאימה לפחות כמו הדיבוב היפני.P: והרנג'י בהתחלה דיי...מטריד. זה רק אני או כשהוא מדבר הפה שלו נפער לגודל הרבה יותר מרשים מאשר במקור? המבטא שלו ממש זוועה, בתור מדובב לדמות כזו.:X ובכלל, המדובבים אנגלים לא יודעים לצוווח עם הנשמה כמו היפנים.ס.ס; זה נשמע מעושה, ביחוד אחרי שרואים את זה ביפנית.

Violettecat

New member
זה השטן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

המדובב של רנג'י מדובב אותו נורא כי חסר את הנימה הרגזנית והמתלוננת שיש לרנג'י בקול הקשוח והאפל שלו . שאר המדובבים גם כן לא משתמשים בטון הנכון לדמויות שלהן, ובסך הכל זה גרוע ממש כמו הגרסא האמריקאית של אינויאשה שבה שיפו נשמע נחמד ומירוקו נשמע משועמם וחסר אישיות לחלוטין.

Hinamori

New member
אבל היטסו נחמד י.י

חוץ מאיך שהוא מבטא הינאמורי. אלוהים ישמור.

BlackEyedSpirit

New member
XDDDDDD

אוי ג'יש ! זה כל כך מוזררר רנג'י נשמע כל כך מוזר !
בלעכס. אני מעדיפה ביפנית.

CibiHeart92

New member
געעעעעעעעעעקקק!!!

לא ראיתי יותץר משניה וחצי... אני לא אעמוד בזה..

Tiki Torch

New member
אעעע

סוף העולם הגיע.... מתחילים להרוס את בליץ' רנג'י נהרס!גין נהרס!כל השמות של הזנפקטואים נהרסו לחלוטין!!! :'(

למעלה