אמג!!!11 סוף העולם הגיע!!!!!!!!11

Neon taichou

New member
רוצים לראות משהו זוועתי _באמת_?

http://www.youtube.com/w/Bleach%3A-Yoruichi%27s-True-Form%21?v=_L8LB521qNQ&search=yoruichi%27s%20true%20form זה. הכניסה על אחריותכם בלבד.

Fay Wood

New member
אעאעאעאע לאאאאאא!!111111 ../images/Emo168.gif

האוזניים!! האוזנייםםם!!111 T_____T יורואיצ'י T___T אמג מה עשו לקול השקסע שלה??!!1111 ושל איצ'יגו??!!! אעאעאעאעעעע X_____X פאק, זה היה נוראי X_X

karyn

New member
זה ספוילר ממש ענק! אתם מפיצים ספויל

ספוילרים בבקשה תסמנו! יש ילדים שלא ראו את הפרק הזה נכנסים ובום! הרסו להם את הסידרה

Goggle Girl

New member
איצ'יגו מת. רוקיה היא בעצם גבר

אוריהימה בסוף עם צ'אדו ואישידה מתאבד.

Goggle Girl

New member
... דיבוב אמריקקי כמו דיבוב אמריקקי

אפילו אם הקול איכשהו מתאים, איכות הדיבוב נוראה ואיומה ככה שאי אפשר לסלוח להם. יאצ'ירו בסדר כי עדיין לא קשה יותר מדי לתקוע קול של פרחחית קטנה, הינאמורי גם איכשהו בסדר (למרות שאיכות הדיבוב שלה לא משהו), וחוץ מזה חיבבתי את גין וביאקויה (אבל שוב איכות התרגום). זרקתי כפכף על המסך בקטע של רנג'י והתפתלתי על הריצפה בכאב בשתי שניות שהמדובב של איצ'יגו העז לדבר בכלל

Fay Wood

New member
אמפגגגגג!!!111111 ../images/Emo168.gif

הזוועה. הזוועהההה!!1111 X____________X "סינבוזאקורה". אוי, פאק X___________X שונסויי. ביאקויה. זאראקי. איצ'יגו. הינאמורי. אעאעאעאעאעע!!!111111 *סיוטיםלכלהחיים* ועכשיו, אפשר לדעת מה לעזאזל זה היה? X_X;

Goggle Girl

New member
a taste of things to come

ומישהו בתגובות העז להגיד "כשיתרגמו את זה רישמית הקולות יהיו מדהימים". הוא אי פעם שמע תירגום יפני מול התרגום האמריקאי שהוא מעז לומר זאת? XD

חה חה חה!

טחחח אוי נקרעתי! ועכשיו אני לא יודעת אם לבכות או לצחוק >_< ד"א- זו רק אני או שלאמריקקים יש מדובב אחד לכל "הרעים והקשוחים"?

coral chan

New member
XDD

זה באמת נשמע שלכל הרעים בתרגום האמריקאי יש אותו הקול XD לגין,ביאקויה,רנג'י,זה ממש נשמע שיש להם אותו מדובב םם; היטסו דווקא היה נחמד ביותר.

Envious

New member
XDD הם כולם נשמעים אותו דבר P:

או יותר נכון כמו בזוידס ושיר הפתיחה המקורי "זוידס זוידס"

RaVeN IYI

New member
~מתאבדת~ ;; אני עומדת לבכות מהגועל

הם הרסו לי גין !! והרסו לי רנג'י !! והרסו לי אפילו את שונסוי ;; והאנאטארו !! הוא נשמע כל כך פלצני ;; ~מתה~ לא חוזרת לחיים לעולם יותר ;O;

RaVeN IYI

New member
זה היה הבייביי הכי נורא ששמעתי ;;

שמישהו ידקור אותי עם הינא-מוריי ;; זה גם ככה כבר נשמע כמו שם של זאמפאקוטו ;;

לבנדר א

New member
גודגודגוד זה נוראי X_X

כולם נשמעים ממשחק מחשב. X_X חלקם צרודים, חלקם צעקנים, חלקם צייצנים. אבל כולם, בהחלט כולם, גרועים. היפני בהחלט יותר טוב.

Goggle Girl

New member
הבהרה

התועבה המדוברת הינה פאנסאב, משמע חבורת מעריצים משועממת רק רצתה להראות לנו מה _יכול_ לקרות (אבל כנראה יקרה). הודעה זו הוגשה כשירות לציבור.

למעלה