אמהות ואבות יקרים/יקרות,שימו

SupeRonit

New member
אמהות ואבות יקרים/יקרות,שימו ../images/Emo23.gif

קוראים לי רונית,אני בת 18.אני עושה בייביסיטר כבר 5 שנים (אפילו יותר) ויש לי ניסיון עם תינוקות וילדים בכל הגלאים (יש ילדה שאני "מלווה" אותה עוד מהבטן-היא כיום בת 5,ואנחנו עדיין בקשר-5 שנים של בייביסיטר-5 שנים של ניסיון). אני ילדה מאוד אחראית והכי חשוב בעייני : אני אוהבת תינוקת וילדים זאת הסיבה לפרסומת הזאת-אני לא אשקר-הכסף הוא גם חלק מהעניין-אך בשבילי הכסף הוא רק "בונוס" בבייביסיטר,והבילוי עם התינוק/ילד הוא הכיף האמיתי בשבילי . אני מאמינה שהאהבה קיימת משתי סיבות: 1.תמיד רציתי אח/אחות קטן/נה ולא קיבלתי (אני בת הזקונים)-לכן אני דואגת למלא את עולמי בתינוקות/ילדים....!.... 2.דודתי,סבתי ואם סבתי (שלושה דורות אחורה) עסקו (דודתי עוד עוסקת) בעבודה עם ילדים-במשפחה שלי מאמינים שזה עובר בגנים-אני לא יודעת אם זה אפשרי-אבל ההוכחות (האהבה) מדברות בעד עצמן....!.... בנוסף,בכדי להרגיע את מצפונכן-יש הרבה אמהות ומשפחות שאני יכולה להפנות אותכן אליהן-למען המלצה.אלו כמובן משפחות שבהן אני מטפלת. אני גרה בראשון לציון-וזה פחות או יותר (אזור מגוריי) המקום שאני עושה בייביסיטר.אבל אני מוכנה לעשות בייביסיטר בכל מקום-בתנאי,כמובן, של הסעה הלוך וחזור (אם יש אפשרות כזאת-לשיקולכם הפרטי בלבד) ו / או החזר כספי של נסיעות הלוך וחזור. סיכום הדברים שתמצאו בי כבייביסיטר: 1.אחריות 2.סבלנות 3.ניסיון 4.המלצות 5.אהבה ותזכרו: תינוקכם/ילדכם בטוח איתי! מכל ה -

SupeRonit

New member
למה ../images/Emo35.gif

טרחת לקרוא את זה
זה יותר טוב מכלום,אני משערת..

SupeRonit

New member
מה סטייה ../images/Emo35.gif

לאהוב ילדים ותינוקות
אם כך כל אמא וכל אבא הם סוטים
תסביר לי מה סטייה : לשחק איתם ללמד אותם לחנך אותם להעשיר אותם מה סטייה
מה

Guy Schlesnar

New member
אני חושב שהכוונה

היא להדגשים שלך. אפשר להבין מזה משהו שאני בטוח שלא התכוונת אליו... ז"א,גם מייקל ג'קסון מאוד אוהבים ילדים וגם יש לו נסיון איתם.

Maorah

New member
בוא נגיד כך....

לא הייתי מפקיד את הילדים שלי בידיים שלה....

SupeRonit

New member
תגיד את זה לאימהות ואבות של

1.גלעד 2.ענבל 3.יפעת 4.משה 5.ליהי 6.גל 7.מאיה 8.אלמוג 9.גל 10.אור 11.רון 12.אושרי 13.רמי 14.איליה 15.חני 16.דדי 17.דניאל 18.שרון 19.דור 20.יובל והם והילדים מאוד מרוצים.. מה אתה חושב
שאני אונסת את הילדים מזיקה להם באיזו דרך אז שהוא לא
אני רק מועילה להם והערה שלך ממש לא במקום

SupeRonit

New member
אתה מתעכב על השמות כדי להמנע

מלענות מלהתמודד עם זה שפגעת וכתבת משוה לא במקום ועד שאתה (וכולכם) לא תדעו מה היא נתינה מכל הלב ואהבת ילד (תמימה !) וזה שאת ב"סך הכל" הבייבסיטר שלו אבל הוא מחזיר לך אהבה בצורת
ו
(על הלחי)=אהבת ילד תמימה ואת כל העולם בשבילו תבלמו את הציניות שלכם ואת זה שאתם חייבים לעשות לכל דבר (שהוא יפה וטהור) שם רע

cold fire1

New member
את מבלבלת ביני לבין מישו אחר..

אני לא אמרתי כלום על זה שאת מטפל ואוהב ילדים, אני חושב שזה דווקא מאוד חביב, וביום שתיהיה אמא תדעי יותר טוב איך להתמודד עם הזאטוטים..

SupeRonit

New member
אתה צודק ../images/Emo52.gif

התכוונתי ל Maorah זה דווקא חמוד איך מצאת לנכון להתייחס לשמות הילדים (מה אני אעשה שקוראים להם ככה) והרשימה באה להבהיר את מספרם הגדול של הילדים בהם טיפלתי אתם רעים אני שונאת אותכם בחיים לא נתקלתי בכזה רוע

SupeRonit

New member
ומה איתך ../images/Emo35.gif

הפכת אותי למפלצת,ואתה אפילו לא מכיר אותי ואתה יודע למה זה כל כך מפריע לי
כי זה לא נכון
אומרים שמישהו נלחם על משהו שהוא לא, הוא באמת לא כזה
לדוגמא:מישהי בכיתה אמרה שלא אכפת לי,שאני בן-אדם לא אכפתי וצעקתי שכן אכפת לי (זה ממש גרם לי לסערת רגשות-כמו ההאשמות שלכם).אז מישהי אחרת אמרה:אם זה כל כך מפריע לה סימן שבאמת אכפת לה

cold fire1

New member
אבללל אוךךך יא בעייתית!!

תסתכלי על הניקים.. אני לא כתבתי שום הודעה שבה אני מבקר את זה שאת אוהבת לטבל בילדים, זה ממש לא מפריע לי ואני לא מעוות את זה ואני חשוב שזה דווקא חביב, אנל'א רע ולא בטיח ולא העברתי ביקורת עליך, אז למה להגיד שאני רע! ולמה הפכתי אותך למפלצת? מתי אמרתי כזה דבר?!

SupeRonit

New member
לא אתה

רשמתי רעים (לא רע).והכוונתי ל:Guy Schlesnar ו Maorah הם הפכו אותי למפלצת אתה בסדר

cold fire1

New member
אה סורי..

פשוט רשמת "ומה איתך" ושישרת את זה לתגובה שאני כתבתי...

SupeRonit

New member
ההתנצלות מגיעה לך ולא ממך

אני טעיתי פשוט נכנסתי למגננה וכבר לא ראיתי מי מתקיף ומי ידיד..

למעלה