שהניסיון שלילי ולי לעומתו לא היה שום "ניסיון" מיני עם ילד/תינוק אלא אם אתה מחשיב החלפת חיתול כמשהו מיני ואז-כן,אני פושעת גדולה כי אני מחליפה חיתולים (למרות שיצא לי להחליף חיתול בכל ה5 שנים,רק פעם אחת)
תקחי דקה,תרגעי. אף אחד לא הפך אותך למפלצת. נרגעת? יופי,עכשיו תקראי את ההודעה הראשונה שלי עוד פעם. השוותי אותך למייקל ג'קסון??? אה? בסך הכל הסברתי לך למה הייתה הכוונה בתגובה שלפניי. הבנת הנקרא בייבי...
אבל עדיין אני חושב שההודעה שלך לא אפקטיבית... היא יותר מפחידה ממשכנעת..... תשמעי אולי זה רק אני... שיהיה לך בהצלחה ילדה... ואת לא צריכה לשנות את החתימה שלך בגלל זה... (שזה קטע מוזר בפני עצמו)
דבר ראשון-תלמדי לשרשר דחוף! דבר שני..זה פורום לא מקום לפרסומות וכאלה ופאק אם הייתי אמא לא הייתי נותנת לאחת כמוך לשמור על הילד שלי ואת יודעת למה? כי כולה מישו אמר לך ת'הערה הכי קטנה ואת עוד שניה בוכה מה אני צריכה רגשנית כזאת שתשמור על החמוד שלי?! ועוד דבר..איזה אמא תקרא לילד שלה דדי?! L=O=L=
2.שירשור זה שיש לך הודעה למשהו שכבר נכתב ולא סתם לשרשר שזה לא קשור 3.לא בכיתי .הסברתי את עצמי 4.בעיה והפסד שלך 5.האמא באמת נראתה לי קצת לא שפויה (וזה בכלל קיצור של דוד) 6.רגשנית או לי.אני רק מועילה לילדים שאני שומרת עליהם.(רציתילכתוב שאני "עושה להם רק טוב",אבל חששתי שזה נשמע לא טוב..)