אמהות ואבות יקרים/יקרות,שימו

SupeRonit

New member
כן רק ההבדל ביני לבין מייקל

שהניסיון שלילי ולי לעומתו לא היה שום "ניסיון" מיני עם ילד/תינוק אלא אם אתה מחשיב החלפת חיתול כמשהו מיני ואז-כן,אני פושעת גדולה כי אני מחליפה חיתולים (למרות שיצא לי להחליף חיתול בכל ה5 שנים,רק פעם אחת)

SupeRonit

New member
אבל איך הגעת לשהוות ביני לבין מייקל

אני אפילו לא יכולה לחשוב על לפגוע בילד ...

Guy Schlesnar

New member
אוחחחח בנות

תקחי דקה,תרגעי. אף אחד לא הפך אותך למפלצת. נרגעת? יופי,עכשיו תקראי את ההודעה הראשונה שלי עוד פעם. השוותי אותך למייקל ג'קסון??? אה? בסך הכל הסברתי לך למה הייתה הכוונה בתגובה שלפניי. הבנת הנקרא בייבי...

SupeRonit

New member
תעשו לי טובה

גם אמא אוהבת את ילדייה גם לאמא יש ניסיון של טיפול בהם אתם הראשונים (ובטח היחידים) שנתתם לזה פירוש מיני (ומוטעה)

SupeRonit

New member
רויטל-תמחקי את זה

ולא צריך שום לוח מודעות אם הם כאלה צרי אופקים אין לי מה לחפש בפורום הזה היה נחמד לחמש דקות ...................

מה אכפת לך ממה שהם אומרים?

לדעתי כל הכבוד לך על ההשקעה והרצון הגדול לעבודה!

SupeRonit

New member
זה קונפליקט

מצד לא אכפת לי מה אנשים רעים אומרים (למדתי לסנן) אבל מצד שני זה כואב ופוגע ויש בי צורך עז להוכיח ולהבהיר להם שהם טועים

SupeRonit

New member
ועוד נתתי שני הסברים

עקיפים לגמרי לאהבה הזו בלי שום הרמז מיני איך הגעתם למסקנות שלכם
ועל זה אני רוצה תשובות

Maorah

New member
נלחצת משהו אה? מה רע בקצת הומור?

אבל עדיין אני חושב שההודעה שלך לא אפקטיבית... היא יותר מפחידה ממשכנעת..... תשמעי אולי זה רק אני... שיהיה לך בהצלחה ילדה... ואת לא צריכה לשנות את החתימה שלך בגלל זה... (שזה קטע מוזר בפני עצמו)

SupeRonit

New member
ככה יותר טוב ../images/Emo35.gif

נשארתי נייטרלית (כבר קפצתי לראות את הכלב המהמם שלי
)

Hii BiTcH

New member
רונית...

דבר ראשון-תלמדי לשרשר דחוף! דבר שני..זה פורום לא מקום לפרסומות וכאלה ופאק אם הייתי אמא לא הייתי נותנת לאחת כמוך לשמור על הילד שלי ואת יודעת למה? כי כולה מישו אמר לך ת'הערה הכי קטנה ואת עוד שניה בוכה מה אני צריכה רגשנית כזאת שתשמור על החמוד שלי?! ועוד דבר..איזה אמא תקרא לילד שלה דדי?! L=O=L=

SupeRonit

New member
1.ביקשתי רשות

2.שירשור זה שיש לך הודעה למשהו שכבר נכתב ולא סתם לשרשר שזה לא קשור 3.לא בכיתי .הסברתי את עצמי 4.בעיה והפסד שלך 5.האמא באמת נראתה לי קצת לא שפויה (וזה בכלל קיצור של דוד) 6.רגשנית או לי.אני רק מועילה לילדים שאני שומרת עליהם.(רציתילכתוב שאני "עושה להם רק טוב",אבל חששתי שזה נשמע לא טוב..)

למעלה