אמונות טפילות

אמונות טפילות../images/Emo54.gif../images/Emo19.gif../images/Emo57.gif../images/Emo96.gif

באילו אמונות אתם מאמינים? פוחדים? שתפו! ספרו! אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

טוב לדעת שאינך מאמינה...

זה מראה שאת מאמינה בעצמך ובמעשייך אך לא הבנתי למה חוסר באמונות טפילות נקראת אצלך אמונה טפלה? אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

קורין1

New member
אני לא מאמינה באמנות טפלות....

אני מאמינה בעצמי, ומאמינה שאם מאמינים באמונות טפילות אז יש את מי להאשים, ואז הרבה דברים שלילים קורים כי זה מה שאתה מאמין שעלול לקרות לך. באהבה

קורין הופתעתי../images/Emo45.gif

את והפרי האסור חושבות ובדעה שלי וזה נפלא לצערי הרב היום יותר מאז אנשים נוטים להאחז באמונות טפילות ובנוסף אליהם יש את אלה שחוזרים בתשובה והכל בגלל הצורך לאחוז ולקוות שהדברים יכולים להשתנות אם זה לרע או לטוב תמשיכו להאמין בעצמכם ובמעשיכם כי בכם מסתתר הכוח להצלחתם תודה על תשובותיכם אהבתי אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

קורין1

New member
היי אילנה , מה שלומך?.......

משתדלת להאמין במה שאני רואה ומה שאני מרגישה, מאמינה בעיקר באהבה, למרות שהא לא תמיד הגיונית. באהבה

היי קורין - קרן אור../images/Emo42.gif

אני מרגישה מצויין ותודה על התעניינותיך - אהבתי בעניין אמונתך ב"אהבה" - הוא ערך שקיים בנפש מיוחד וחשוב טוב שאת מאמינה בה ונאחזת בה כי היא שם גם אם לא תאמיני או תשתמשי אך אי אפשר לקשר בין שני האמונות אמונה טפילה היא מחשבה או חפץ שמתנה את צעדך ואת הצלחתך כתנאי לאמונתך בו וכפי שהבנתי אין לך אמונות מסוג זה הבנתי נכון? אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

*יערית

New member
אמונה תפילה....

רק שלא יקנו לי נעליים..... אחרת אני בורחתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

טוב ששמת את ליבך ל"י" את יכולה

למצוא אצלי עוד הרבה טעויות כתיב ואפילו שגיאות אילנה

קורין1

New member
היי אילנה, אכן הבנת מצויין....

אני חושבת שלהאמין זה בריא וחשוב לחיים שלנו, אם אין אמונה אין תקווה, ואם כבר להאמין, אז רק בדברים חיוביים, ואמונות תפלות ( כשמו כן הוא תפלות+תפל) זה דבר שלילי. אני מאמינה בכוחו של התת מודע שיש לכל אחד מאיתנו, והוא הכוח שמניע אותנו. אני מתעניינת בקריאת קלפים ובקריאת כף יד, אין לי אמונה מלאה בזה, אני יודעת שם אני קוראת למישהו בקלפים או בכף היד אני קוראת גם את שפת הגוף שלה, ואם אני אומר לה משהו אני יודעת שזה ישפיע עליה (אם היא/ הוא מאמינים בזה) וזה עלול לקרות לה/לו כי כך הם מאמינים, אני יכולה להמציא משהו והוא יאמין וזה יקרה, כי זה נכנס לתת המודע שלו/שלה. כמו שאם אני אבוא ואומר לך אילנה, את נראית מצויין, גם אם לא הרגשת כך לפני כן בטוח תרגישי כך אחרי שאומר, וכך גם ההפך. בקיצור אני מאמינה בכוח שלנו ובאהבה באהבה

סול11

New member
גם זו אמונה טפלה לדעתי

קורין לדברייך. את מאמינה שאם מאמינים קורים דברים.האם זו לא אמונה טפלה?

סליחה שאני מתערבת ../images/Emo9.gif

אבל כאן מדובר במשהוא כללי ולא ספציפי. אם תשימי לב כל אמונה תפלה שיש מדברת על משהוא ספציפי ולא בצורה כללית. אם היא לא תאמין לא יקרה שום דבר לכן אין זו אמונה תפלה.

סול11 שמחתי לראותך בפורום../images/Emo140.gif

יש לי שאלה: היתכן שאנחנו קרובים איך שהוא? כי בשמך מופיעים אחדים
חה חה חה נעים לי מאוד ולשאלה השניה: האם יש קשר בין שתי האמונות לדעתך? יש אמונה בערכים שלי ויש אמונה תפילה כפי שכתבתי בחפץ, או בדעה מה דעתך? אילנה

סול11

New member
תפלה+תפילה=תפל

היי אילנה לשאלתך הראשונה יתכן,הכל אפשרי בעולמנו הקטן. הסמייל אצלי הוא חיוך. כי כזה אני, מחייך. לעניות דעתי אין כל קשר בין אמונה בערכים,לבין אמונות תפלות. מה שכתבתי היה מיועד לקורין.לדעתי היו סתירות בין הדברים שכתבה. המשך יום נהדר

סול תמשיך תמיד תמיד לחייך ../images/Emo9.gif

מקסימום תתחיל גם לצחוק אז צחק אל העולם כי בעיני הוא יפה ומיוחד אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

קורין1

New member
אמונה תפלה זה בדרך כלל.....

שלילי, ראיתי חתול שחור? אני צריכה לירוק אחרת......לך תדע....(דרך אגב יש לי חתול שחור, אף פעם לא הרגשתי שהוא מביא לי מזל רע. כמו שאמרתי קודם, להאמין זה דבר חיובי, כל עוד לא מאמינים בדברים שליליים, אני זוכרת שהייתי ילדה שכבתי על הדשא ומשהוא עבר מעליי, חברה שלי צעקה לו "תחזור חזרה, כי בגללך היא לא תגדל, את יודעת כמה פעמים עברו מעליי? מליון פעם, ואני אכן קטנה גובה 150, אבל כולם במשפחה שלי קטנים ואני משערת לעצמי כי גם אם לא היו עוברים מעליי היית נשארת עדיין באותו הגובהץ באהבה

oehhe

New member
לטפל בטפילים התפלים

טפיל = Parasite טפל = Impute = לטפול = להאשים תפל = חסר ערך = לא טעים oehhe סתם כי בא לי לטפל

yaeli4

New member
חברים יקרים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אולי מישהו חכם יבוא ויסביר לי את הקשר בין אמונות תפלות לבין משפחות מורכבות???? כי אני לא הבנתי. אני אשמח להסבר.

למעלה