אמונות טפילות

oehhe

New member
הקשר הוא

אנשים שחיים במשפחות מורכבים מתחלקים לשני חלקים. כאלה שמאמינים באמונות תפלות טפו טפו, חמסה, מלח מים) כאלה שאינם מאמינים באמונות שכאלה. יעלי, שאלה שכזאת יכולה להשאל גם לגבי כוסות הקפה ועוגות הגבינה שעוברות כאן מדי פעם, היי סלחנית, זאת מעלה. דרך אגב, ראיתי שבלונדה בחיפושיה אחרי אתר לחגיגת בר המצווה מתלבטת לגבי עין הרע באשר לתאריך המסיבה. ועכשיו ברצינות: אין קשר, ממש אין קשר oehhe מבין בעין הרע, בערך כמו שמבין במצוות

אפשר גם לדבר על הא ועל דא...../images/Emo178.gif

גם במשפחות מורכבות אם כאן אנחנו מרשים לעצמנו לשתף בבעיותינו למה לא להכיר את דעותינו, להכיר גם בנושאים התפלים (בט' או בת' עם י' או בלי') להעיז לומר, ולשאול, לחלום, או לרצות, להביע או להפנים, להתעלם או לקחת ללב, להעיז להשתטות, לדבר שטויות להכניס עניין של ניסיון העבר לחבר ולאהוב, להתנגד לדעות לקבל את האחר המוזר והשונה וגם אותו נכבד בעוגה וקפה נפתח את הבית המיוחד של "משפחות מורכבות" עם זרועות פתוחות בלי תנאים וחיפושים של מילים ומעידות ושתמיד תמיד נזכור כולנו כולנו היום נמצאים באותו מקום בתוך "משפחות מורכבות" מקווה יעל שעניתי על שאלתך ומקוה בשביל כולם לימים טובים ושמחים אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

רולן - שמעתי שיש מפגש האם זה נכון|?

האם כל המורכים מוזמנים או רק הנבחרים
האם אני בחוץ או בפנים
האם
... אסתפק באלה השאלות מקוה שאקבל גם תשובות כי לא הגבת כשהושטתי יד ולא הוזמנתי לקפה ועוגה למרות שהצהרתי שאינני דואגת מהשמנות אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

maof

New member
אני לא מאמין באמונות טפלות../images/Emo13.gif

רק שלא יעשו לנו העין הרע...... חמסה.....חמסה......
מלח....מים
אני לא יקנה נעלים לבת זוג שלי ...שלא תיברח לי
ושלא יעבור חתול שחור ביננו
לא דורך על ציפורנים גזורות
אבל חוץ מזה ..לא מאמין בכלום
אבל דבר אחד רציני אני רוצה לשתף את כולם !! מיום שעברתי לגור עם בת זוגתי יש לי..... חלום קצת משונה....קצת מענין....... ואותה הדמות מופיעה כל פעם !! לפעמים שאני מיתעורר ....ממש אני לא יודע אם זה היה חלום או מציאות?????? אני מרגיש שאני יכול להרגיש....לישמוע....לחוש בנשימה....של האיש שעומד לצידי...... ניסיתי ואני מנסה בכל דרך אפשרית לימצוא את התשובה לחלום....... וכל פעם אני מגיע לתשובה ....של דברים שידעתי מקודם.... דברים שהייתי מאחל לעצמי להגיע ....... לפעמים אני משתף את בת זוגתי ולפעמים אני מיתביש
בגלל שבחלק מהחלומות גם היא נימצאת..... אני חיב לומר את האמת לא מזלזל בחלום !! לא מזלזל באיש שמופיע...... הדברים מסמלים לנו דרכים ניסתרות.... ויש להם משמעויות...שונות צריך לדעת להבין !!!!!!!!! מעוף

בחלום יש מסרים כך אומרים הזקנים...

סליחה המבוגרים אולי גם אני אעלב אם יגידו כך כשאזדקן אך אימי תמיד מפרשת לי את החלומות והרי איזה פלא מתגשמים זה לא אמונות תפלות זה אמיתי זה קרה ממש בחיי לדוגמא: חלמתי על שתי חתולות שרבות ומנסות לשרוט זה את זו ואני בתנועה די טבעית רקעתי ברגל צעקתי גיש גיש אך לפתע הסתכלתי שאיני רואה את שתי ידיי ראיתי את הסוודר שלבשתי שבו היו כפתורים גדולים עד שאחת החתולות שרטה את השניה ונזל לה דם באותו הרגע כאילו השתחררו ידיי וכבר ראיתי אותם מול עיני הפירוש של אימי: החתולות הן הנשים הנשים הן החברות הרעות שלי (ולפי אמונתם של המאמינים בכל מיני מעשים שהן אלה שגרמו לי להיות סגורה כלומר בזוגיות (היו מעריצים היו מערכות יחסים אך לא הבנתי מדוע אני חותכת ולא מעריכה איתם ימים) היא אומרת עכשיו תראה איך מיד תמציאי את האיש המתאים להאמין לא להאמין אבל צרף מקרים הכרתי את המושלם שהיה נגד כל הסיכויים מבחינתי והזוגיות הזו כבר 6 שנים של אהבה גדולה, חום איכפתיות, הכל הכל מה אתה אומר על זה נכון מוזר ומעניין אך אני לא נוטע להאמין יש לי את האמונות שלי והם לגמרי אחרים משהו בעניין החלומות אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

maof

New member
איש לפי אמונתו יחייה........

אבל אל תזלזלי בדברים !!!!!!! יש דברים שאנשים פשוט לא מסוגלים לקלוט...... אני יכול לומר לך על פי תורת הקבלה...... לכל דבר בחיים צריך כלי קיבול...שמוכן לקבל והגוף שלנו משמש ככלי קיבול.... אבל יש מיקרים שהגוף לא מוכן נפשית לקבל..... אז אנשים פוסלים את הדברים ומזלזלים בהם !! אני יכול לספר לך דבר נוסף...... הבודהיזם מגלחים את הראש בכדי "לקבל" ליקלוט יותר הארה הקבליסטים הולכים עם כיפה בכדי לא להיות גלוי יתר על המידה להארה....... כי כמות גדולה מידי....יכולה לגרום לעומס יחר.... ואת בטח יודעת מה קורה לכלי קיבול שמיתמלא יתר על המידה במיקרה שלנו (של הגוף)אנשים לוקים בנפשם תורת הניסתר וספר הזוהר ..... לא הייתי מזלזל בדברים .....!!!! חישבי לרגע איך מרבית האנשים פוחדים להיתמודד מול דברים שאינם מבינים...... מעוף

יוו מעוף יש לי הרושם שיש לנו הרבה

על מה לדבר וחלילה וחס לא זלזלתי ולא המעטתי בערכם של מאמינים (לעזעזל למה מסלפים את דבריי חיפסתי איפה כתוב, לא משנה...) ועכשיו לעיקר אני הגעתי מבית מסורתי "T" ה-T חותך כל אחד לוקח מהמסורת מה שלו מתאים אני בחרתי להאמין באמונה שיצרתי לעצמי קצת מהדת, קצת מהקבלה, קצת מסדנאות, וקצת מנסיון ארוך. לקחתי מהכל יצרתי דרך אמונה, דרך הסתכלות, שעונות לי על כל השאלות למה, מדוע, כמה, עד מתי, כל השאלות האפשריות אשמח לשוחח איתך על כך או כשהאגור לי את הכוח הנפשי לתקתק במקלדת בשבילי זה סיוט מה דעתך שנדחה זאת למחר? אתה מצאת חן בעיני העלת נושאים שמראים על ההתבוננות שלך לעצמך ועל החיים שבהם אתה חיי נעים מאוד להכיר אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

*יערית

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifחמסה|

דגים ושום ופילפל חריף.... תגיד לי מעוף..מתי בדיוק יש לך זמן לחלום
אתה כל הלילה משוחח איתי או משוחח עם עצמך{כי אני נירדמת} ועוד נשאר לך זמן ספייר לחלום?
{אני והחלומות שלי..אלוהים....כמה חלומות בלילה אחד,שינה לא טובה } נ.ב אני עוד צריכה לקנות לך נעליים אך אקשור אותם בחבלים כך שלא תיברח לי

עלמה 3

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo57.gif../images/Emo19.gif../images/Emo57.gif../images/Emo19.gif../images/Emo57.gif../images/Emo19.gif|

איזה חום היום, יום מנחוס..............
אני מאמינה באנשים שמבאים איתם אנרגיות שליליות... ועל כן מדליקה
לטיהור וניקיון רוחות ושדים, וגירוש כוחות הרשע.
עלמה

../images/Emo41.gifקורין השאלה עלתה- אמונה בעצמי?

עקב תשובתך אלי בעניין אמונות תפילות את טוענת שבכוח שיש לך את יכולה להשפיע על האחר לקבל ממך כל מסר שתעבירי לו האם גם לעצמך? האם אתם מאמינים בעצמכם וביכולות שלכם מי חושב שבלהאמין באמונה בעצמו יכול להצליח לקיים או ליצור אותה בו? מה יכול לערער את אמונתכם בעצמכם? קורין אני מזמינה תור לפתיחה בכף היד מעניין מה יעלה בגורלי? אילנה

קורין1

New member
אכן יש לי ולכל אחד.....

יכולת להשפיע על אחרים, דווקא על עצמי זה פחות עובד, גם אני כמו אחרים מושפעת מתגובות חיוביות של אחרים עליי, אבל לא כל דבר, יש דברים שלא ישפיעו עליי, אם למשל אני חושבת שאני נראית טוב ברגע זה ומישהו יבוא אליי ויאמר לי את נראית גרוע, אני יעדיף להאמין לעצמי. ובקשר לפתיחה בכף יד, אני לא מומחית יש לי ספר ביד שאני קוראת בו מדיי פעם מכירה בעיקר את הקווים השולטים והמישניים ולא את כולם וקוראת את האדם לפי שפת גוף, צורת דיבור וכדומה, בשביל להיות קוראת בכף יד אני צריכה ללמוד עוד המון, אשמח לפתוח לך בכף היד לכשתהיה לי ולך הזדמנות לזה. באהבה

למעלה