אמונות תפלות.

StooSh²°°³

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif

היום דיברת על אמונות תפלות עם אימי(שתחיה) .. היא באמת מאמינה באמונות תפלות כמו
אתמול ביקרנו בבית חדש של חברים שלנו אז היא נכנסה ברגל ימין.. היא לא מסכימה שנשרוק בתוך הבית
או שנפתח מטריה..
... אימי(שתחייה
) אמרה לי גם עוד דברים כמו
מי שיושב בשפיץ (
) של השולחן,לא יתחתן 6 שנים.. ואסור להשאיר תיקים על הרצפה..ונעליים המפוכות.. ועוד..ועוד... ודבר אחרון..טאץ' ווד זה של נוצרים וביהדות לא עושים טאץ' ווד עושים.. חמסה
חמסה
חמסה

ycyclop

New member
סיפור

סיפרו על הפיזיקאי בור (מגלה מבנה האטום) שהחזיק פרסה של סוס מעל הדלת במעבדה שלו. שאלו אותו, איך זה שפיזיקאי כמוהו מאמין באמנות טפלות? הוא ענה שהוא שמע שזה עוזר גם למי שלא מאמין :) חוץ מזה אני לא מאמין באמנות טפלות. זה מביא מזל רע.

Me 4eVer

New member
ככה זה פיזיקה..../images/Emo3.gif

היום בחרתי להגביר את זה.. את זה ואת אומנות..

WallFlower

New member
אמרתי ת זה כבר למטה ואני אגיד את זה

שוב....איש איש באמונתו יחיה...אני לא מרגישה מטומטמת כשאני שמה עלי את גרבי המזל שלי אתם יכולים לומר שזה אידיוטי אבל אין לכם שום דרך להוכיח שזה לא נכון
...מצד שני גם לי אין....
....

אני דווקא כן מאמינה...

בעניין של החתול השחור אני לא יורקת ולא כלום... אבל אני משתדלת להיכנס לשירותים ברגל שמאל- אומרים שזה עושה את היום יותר טוב... אני מאמינה... אני גם מאמינה שכשאני לובשת בגדים בצבעים מסויימים הם נותנים לי מזל וההילה שלי גוברת למשל אם אני לובשת לבן... ועוד אני מאמינה בכל מיני דברים אבל לא בהכל.. הילה

שלום לכם...

אני "קפצתי" לפה רק אחרי שראיתי את ההודעה הזו בעמוד הראשי של תפוז... בגלל שהנושא הזה עניין אותי, רציתי לענות עליו - אבל אתם יכולים להתעלם, אני רק מבקר
בקשר לאמונות התפלות - ברור שלפתוח מטריה בבית זה מביא מזל רע - זה יכול להוציא למישהו עין. ללכת מתחת לסולם - יופי, בטעות מתנגשים בו ומי שעליו נופל. לשבור מראה - רק מהשברים אפשר להחתך, שלא לדבר על מראות הזכוכית הראשונות שהיו יקרות מאוד. זה היה ממש מזל רע אם היית המשרת ששבר אותה (אם כי שורש האמונה הזו הוא כנראה עוד ברומא העתיקה, אני אנסה למצוא איפה קראתי על זה). יש עוד כמה אמונות מעניינות: - אסור לשרוק בים (זה עלול לעצבן את פוסידון) - אסור שתהיה אישה על ספינה (עכשיו אנחנו יודעים למה הטיטאניק טבעה) - כשמאבדים משהו בבית - הופכים כוס - מי שמשחק באש, משתין במיטה ויש עוד הרבה... משום מה נראה לי שחלק מהאמונות התפלות הן פשוט "הוראות הבטיחות" של העולם העתיק

מקום קטן

שאני אוהב לקרוא לו "הגיון בריא". אולי גם ממקום שנקרא "אמא פולניה".

ד ג י

New member
ההודעה נכנסה להודעות הנבחרות ../images/Emo65.gif

כל הכבוד לסקובי4

scooby4

New member
אני כ"כ גאה בעצמי../images/Emo70.gif../images/Emo68.gif../images/Emo140.gif

scooby4

New member
תסתכלו כולם ב:

"עכשיו בפורוםים": "מאמין באמונות תפלות?"

catolit

New member
מבחר אמונות...

דברים שגורמים לזל רע: -לעבור מתחת לסולם -לפתוח מטריה בבית -לשרוק בבית -להניח נעלים הפוכות או להרחיק אותן אחת מהשניה -להשאיר את דלת השרותים פתוחה -חתול שחור (אני מוחה בתוקף על האמונה הזאת) -קשור לנצרות בימי הבניים -לגור בדירה/חדר/קומה/בית מס' 13 - קשור לנצרות -לישון עם הפנים לכיוון הדלת -להשאיר ספר פתוח -לשבוא מראה -לא לשתות את המשקה עד סופו דברים שגורמים למזל טוב: -לגור בדירה/חדר/קומה/בית מס' 13 - לפי היהדות -לזרות מלח אל מאחורי הגב. -לתלות שום/חמסה/פרסה בפתח החדר/בית -לירוק -חתול שחור - על פי האמונה המצרית והאצטקית (אם אני לא טועה) -לישון עם הפנים לכיוון החלון -לתת צדקה -לא להרים מטבע מהרצפה -יונה שמחרבנת על הראש -לקום עם רגל ימין -להכנס למקומות ברגל ימין דברים שמגשימים משאלות: -כוכב נופל -ריס נופל -נרות יומהולדת בעוגה -שן שנופלת -להרים רגלים כשהמכונית עוברת מעל פסי רכבת ולבקש משאלה (מישהו סיפר לי את זה, באמת, זאת לא המצאה שלי) -בור באדמה -קשת בענן. בטוח ששכחתי כמה דברים. בכל אופן אני לא מאמינה באף אחד מהדברים האלו. ואוהבת עד מאוד את החתולה השחורה המקסימה שלי.

למעלה