המידע בהרחבה!!!!!!!!!../images/Emo59.gif ../images/Emo59.gif ../images/Emo59.gif
טוב אז ככה.. ביקשתם קיבלתם.. הנה רשימת הסרטים והסדרות.. הסדרה הקצרה הראשונה שהיא עשתה הייתה: Andy Richter Controls The Universe אנדי ריכטר שולט על העולם. היא גם שיחקה את "בת האפסטוד" בסדרה huff- שת'אמת אין לי מושג מה זה אומר. אבל היא שודרה במשך שנתיים מ- 2004-2006. היא שחקה מורה שמפחדת מהמים בסדרה "The Big Bad Swim" השחייה הגדולה והנוראה
ששודרה בשנת 2006. עכשיו כמו שכולם יודעים. היא משחקת בסדרה- criminal minds בתור אמילי פרנטיס. בסדרה "חברים" היא הופיע כ-קאתי. החברה של צ'נדלר.
אני לא מאמינה. קוראים לה הורגת הסדרות כי כל הסדרות שהיא הופיעה בהם קבוע- בוטלו אחרי זמן די קצר
שוקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שהיא עברה לסן פרנסיסקו היא הייתה ברמנית. בסרטים, היא הכי מוכרת כ- Ms. Indestructible גברת משהו ארוך כזה. בסרט של James Gunn's - ג'יימס ג'נס- The Specials- המיוחדים--- סרט עצמאי וכמעט בלי תקציב. ב-2005 היא עשתה דיבוב לדמות מצויירת בסדרה- Harvey Birdman, Attorney at Law= סדרת חיות היא שחקה את Judy Sebben/Birdgirl- החברה של הדמות הראשית.. ציפורה [ציפור?] +ה- כאילו. בת.. ב-2005 בתוכנית של קונאן אובריין היא אמרה לו שיו הפנר שלח לה מכתב עם הצעה להופיע בפלייבוי- אחרי התלבטויות היא החליטה לא לקבל את ההצעה... זהו... מקווה שנהנתם
[הכול אני סיכמתי במילים שלי..] הילה