השיר של פיטר פן עלה לרשת
ואמאאאאא!! זה לא הקול של אמיר!! איזה מפחיייד הוא!! יאבא!!! הנה המילים: פיטר-פן: עם הראש לשמיים, עוצמים ת' עיניים ומתרכזים במה שעושה לכם טוב פיטר-פן וטינקר-בל: מחשבה מדגדגת חוגגת מבפנים לא נפסיק לצחוק עד הבוקר! וונדי: וונדי, ג'ון ומייקל: עוגיות סוכריות שוקולד וגם הר של קצפת ליד! ענני צמר גפן ורוד מסוכר. לא נפסיק לזלול עד הבוקר! פיטר: אני עף מעל כל פרח ומוצץ לו את הצוף, טינקרבל: מתחכך בצמרות עצים ומקבל ליטוף, פיטר וטינקרבל: תחשבו על זה וגם אתם תוכלו לעוף! פיטר פן: אני יכול לעוף בשמיים, אני יכול לרוץ על המים, אני עכשיו ממריא כמו פרפר מתפרפר עם האש, אני לא מתבייש לעוף... כולם: עם פיטר פן נעוף בשמיים עם פיטר פן נרוץ על המים עם פיטר פן נמריא כמו פרפר נתפרפר עם האש. הוק: ילד פראי, מסוכן, אכזרי וחסר תרבות, הוא לא יימלט מפני. מאז שלקח את ידי, הוא חייב למות! לא יזכה לראות את הבוקר! טייגר לילי: הבנות מקנאות בוודאי איך נלחם להציל את חיי. והפך לאינדיאני חבר של הצ'יף! ורקד איתי עד הבוקר! וונדי: הוק: טינקר בל: שודדים: כולם: ארץ "לעולם לא" מחכה עם אינדיאנים ובנות-ים עם תנין גדול, פיה קטנה ושודדי הים אם תחשבו על זה תוכלו לעוף לשם! פיטר פן: אני יכול לעוף בשמיים, אני יכול לרוץ על המים, אני עכשיו ממריא כמו פרפר מתפרפר עם האש, אני לא מתבייש כולם: עם פיטר פן נעוף בשמיים עם פיטר פן נרוץ על המים עם פיטר פן נמריא כמו פרפר נתפרפר עם האש. והנה
הקישור לשיר