אמיר ומיכל בפיטר-פן

aMiRi GiRl

New member
אתם יודעים ש...

בפיטר פן , בסיפור יש סוף מפתיע בין.. קפטן הוק לטיגר-לילי... תעשו חושבים לבד.....

aMiRi GiRl

New member
השיר של פיטר פן עלה לרשת

ואמאאאאא!! זה לא הקול של אמיר!! איזה מפחיייד הוא!! יאבא!!! הנה המילים: פיטר-פן: עם הראש לשמיים, עוצמים ת' עיניים ומתרכזים במה שעושה לכם טוב פיטר-פן וטינקר-בל: מחשבה מדגדגת חוגגת מבפנים לא נפסיק לצחוק עד הבוקר! וונדי: וונדי, ג'ון ומייקל: עוגיות סוכריות שוקולד וגם הר של קצפת ליד! ענני צמר גפן ורוד מסוכר. לא נפסיק לזלול עד הבוקר! פיטר: אני עף מעל כל פרח ומוצץ לו את הצוף, טינקרבל: מתחכך בצמרות עצים ומקבל ליטוף, פיטר וטינקרבל: תחשבו על זה וגם אתם תוכלו לעוף! פיטר פן: אני יכול לעוף בשמיים, אני יכול לרוץ על המים, אני עכשיו ממריא כמו פרפר מתפרפר עם האש, אני לא מתבייש לעוף... כולם: עם פיטר פן נעוף בשמיים עם פיטר פן נרוץ על המים עם פיטר פן נמריא כמו פרפר נתפרפר עם האש. הוק: ילד פראי, מסוכן, אכזרי וחסר תרבות, הוא לא יימלט מפני. מאז שלקח את ידי, הוא חייב למות! לא יזכה לראות את הבוקר! טייגר לילי: הבנות מקנאות בוודאי איך נלחם להציל את חיי. והפך לאינדיאני חבר של הצ'יף! ורקד איתי עד הבוקר! וונדי: הוק: טינקר בל: שודדים: כולם: ארץ "לעולם לא" מחכה עם אינדיאנים ובנות-ים עם תנין גדול, פיה קטנה ושודדי הים אם תחשבו על זה תוכלו לעוף לשם! פיטר פן: אני יכול לעוף בשמיים, אני יכול לרוץ על המים, אני עכשיו ממריא כמו פרפר מתפרפר עם האש, אני לא מתבייש כולם: עם פיטר פן נעוף בשמיים עם פיטר פן נרוץ על המים עם פיטר פן נמריא כמו פרפר נתפרפר עם האש. והנה הקישור לשיר

mary lou

New member
מה ציפית? שהוק יהיה אמיר?

זה קפטן הוק... כבוד... הוא צריך לשנות את הקול... וחוץ מזה, למרות שכבר שאלתי אני אשאל שוב- סיגלית, את מעסיקה מודיעין שמחפש לך מידע 24 שעות ביממה
איך את מגיעה להכל מהר כל כך

aMiRi GiRl

New member
חחחחחחחחחח

קפרה עלייך!! הכל ממידע חסוי... ממידע פנימי....ממידע שאמיר בעצמו נותן לי....חחח יש לי הכל מהכל..
ושימותו הקנאים

aMiRi GiRl

New member
ועוד משו..

לא ציפיתי שהוק יהיה אמירי.. אבל בכל זאת.. הפתיע אותי..

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifאז מה../images/Emo35.gif

תני לה להתלהב
חוץ מזה,נראה לי שאפשר לפתוח לכם זירה אישית לפניני לשון אחת נגד השניה

LOVEאמיר

New member
חחחחחח הבעיה שהיא עושה את זה...

7 ימים בשבוע 24 שעות ביממה...
וכן, זה סיפור ארוךךךךךךךך בינינו.. (יותר ארוך מכל הספרים של "הארי פוטר" ו-"שר הטבעות" ביחד!!, היית מאמינה?!
חחחחחחחחחחח)

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifמאמינה ../images/Emo6.gif וסתם לידע...

במקום לכתוב 7 ימים בשבוע 24 שעות ביממה... כותבים 24/7 בשפה העדכנית

LOVEאמיר

New member
חחחחחחחחח... כן, אבל כדי שזה יהיה

מובן לכולם אז כתבתי ככה..
וחוצמזה שכותבים: 24/7 זה לא נראה כמו תאריך??
חחחחחח תחשבי על זה!

מחזמר

New member
אמיר ומיכל בפיטר-פן

היום התפרסם הפוסטר של המחזמר בעיתונים אמיר נראה כמו טרזן חחח מיכל נראת מסוממת.. לא יודע רואים אותה רק בפרופיל עם צמות.. הפוסטר לא משהו.. אני מקווה שהם ישפצו :)

למעלה