אמיר ומיכל בצילומים לפוסטר.. של "פיטר-פן"!
L LOVEאמיר New member 9/11/04 #19 ../images/Emo6.gifחחחחחחח אלוקים הוא נראה פה ממש מוזר... מסכן, מה עשו לו... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... אשכרה חזרה לימי "היי פייב" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo6.gifחחחחחחח אלוקים הוא נראה פה ממש מוזר... מסכן, מה עשו לו... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... אשכרה חזרה לימי "היי פייב" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
T TetiBETTY New member 9/11/04 #21 ../images/Emo104.gif../images/Emo6.gif איך הוא נראההההה חתייייייייייייייייייייך שיחזור באמת לשיער הארוך...או שלאאאא חתיך ככה בעצם...חתיך תמיד
../images/Emo104.gif../images/Emo6.gif איך הוא נראההההה חתייייייייייייייייייייך שיחזור באמת לשיער הארוך...או שלאאאא חתיך ככה בעצם...חתיך תמיד
L LOVEאמיר New member 9/11/04 #24 וואלה צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif חתיך בכל מצבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אם שיער, בלי שיער, עם תוספת שיער, בלי תוספת שיער.. חחחחחחח
וואלה צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif חתיך בכל מצבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אם שיער, בלי שיער, עם תוספת שיער, בלי תוספת שיער.. חחחחחחח
A aMiRi GiRl New member 9/11/04 #28 תודה!!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!! ואני אני עכשיו על הרצפה מרוב צחוווקק!!! ומאיזה עיתון זה?
תודה!!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!! ואני אני עכשיו על הרצפה מרוב צחוווקק!!! ומאיזה עיתון זה?
T TetiBETTY New member 9/11/04 #31 ../images/Emo104.gifאו פנאי פלוס או לאישה רק הם כתובים ככה...העיצוב כזה...אני צודקת
T TetiBETTY New member 9/11/04 #34 ../images/Emo104.gifאה...ואיפה מה שהיה בלאישה../images/Emo35.gif אמרו שהוא הופיע גם שם
A aMiRi GiRl New member 9/11/04 #29 פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!! אני על הרצפה!!! באיזה עיתון זה?
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!! אני על הרצפה!!! באיזה עיתון זה?
A aMiRi GiRl New member 9/11/04 #30 אל תיחסו לזה שיש הודעה שלי פעמיים..פשוט נכנסתי לפורום ב2 חלונות שונים...וחשבתי שזה בסוף לא פרסם ת'הודעה...חח עזבו
אל תיחסו לזה שיש הודעה שלי פעמיים..פשוט נכנסתי לפורום ב2 חלונות שונים...וחשבתי שזה בסוף לא פרסם ת'הודעה...חח עזבו
A aMiRi GiRl New member 9/11/04 #39 וכמובן שאת המודעה השגתי מאלדר.. שהוא כמובן משחק בפיטר פן ויש לו בלוג שהוא מעדכן כל יום מהחזרות!!! תיכנסו... תגיבו... ותהנווווווווו!
וכמובן שאת המודעה השגתי מאלדר.. שהוא כמובן משחק בפיטר פן ויש לו בלוג שהוא מעדכן כל יום מהחזרות!!! תיכנסו... תגיבו... ותהנווווווווו!