אמיר עוזב-כתבה

זה כל כך עצוב../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif

m o r s h

New member
בשלושה חודשים הקרובים אמיר ממשיך

להופיע עד סוף דצמבר 100% אז אל דאגה!

aMiRi GiRl

New member
../images/Emo7.gif

עצוב לי... מאד ! אני הולכת להצגה ב21.10 ואני בטוח אלך גם להצגה האחרונה שלו ! לא נורא.. ככה הוא לפחות מתפנה לפרוייקטים חדשים ! וסופסוף ד-י-ס-ק-!-!-!

M i R i L e

New member
כוריאוגרפיה מס' 1 בארץ

אני אומרת לכם!!! המופע מורכב כולו על שירים של להקת קווין, הוא לא במתכונת המוכרת של מחזמר ואין לו קו עלילתי אחד, אבל מדובר בהופעה שאמורה להיות ססגונית למדי וכוללת מסכי וידאו, תאורה דומיננטית וריקודים, שעליהם מנצחת הכיאורוגרפית מיכל אמדורסקי, חברה טובה של הבמאי. "אני חייב לומר, מיכל לא עשתה הרבה פרויקטים כיאורוגרפיים עד עכשיו, אבל היא אחת הטובות ביותר, אנשים עוד לא גילו את זה".

zionyeo

New member
היא גם הכוריאוגרפית של המופע ההוא

של אמיר במלונות פתאל, רק המחצוף לא הזכיר אותה ;)

M i R i L e

New member
יאפ

חצי מהריקודים מהמופע הזה היו גנובים ממרילו עוד קצת מהמופע המשתף עם מיכל (שהיא המציאה) והשאר מה שהיא עזרה לו חחחח בקיצור כוריאוגרפיה: מיכל אמדורסקי

aMiRi GiRl

New member
אמממ..

המילה גנובים לא כ"כ יפה...חחחחחח... מושאלים...חחחחח..

aMiRi GiRl

New member
מה שנקרא..

פ-י-ר-ג-ו-ן-!-!-! הוא תמיד מפרגן לכל מי שעובד איתו וזה מדהים! גם יובל אמברמוביץ' אמר לי שאמיר מפרגן בטירוף! זה מדהים.. אין.. אמיר'קה בחור זהב! הוא מוכיח את זה כל פעם מחדש! ולגבי אמירי ומיכלי - אין עליהם! שניהם ביחד - צוות מנצח!! חולה עליהם!

miamor17

New member
כן...יש שרשור לזה...

חחח תמיד רציתי להגיד בפורום הזה לנצל"ש
ואל תמותי.. זה לא נורא...הוא עוזב עוד הרבה זמן (יחסית) אחרי הרבה הרבהההה זמן שהוא העביר שם...

aMiRi GiRl

New member
נכון....

כמו שהוא אמר שיש דברים שאתה מפסיק להתרגש מהם אז הגיע לעבור הלאה ולעשות דברים שאת כן מתרגש מהם.. וכמו שאמרתי : שיהיה לו המון המון בהצלחה !

שהייתי במרי לו בפעם האחרונה

שאלתי את אמיר והוא אמר לי שהוא יעשה את ההצגות בדצמבר כולל תאטרון הצפון שאני אהיה שם.אבל לפחות מרגיע אותי שהוא יעשה פול דברים חדשים אבל אני אבוא לראות את השחקנים ואת מרי לו גם אם אמירוש לא יהיה כי אני מאוד אוהבת את כל השחקנים.

למעלה