אמיר עוזב-כתבה

aMiRi GiRl

New member
נכון

אבל תחשבו שלכל דבר יש צד טוב . כמו בהיי פייב - שהם התפרקו חשבו שזה סוף העולם אבל בסוף זה יצא לטובה - סתכלי על אמיר עכשיו.. נראה לך שם הוא היה ממשיך בהיי פייב היום הוא היה נראה ככה..? ממש לא!!! וגם לצעד הזה יש צעד טוב.. הוא הולך לביים מופע.. ולהוציא דיסק חדש.. שזה הכי אחלה.. הוא רוצה לעשות קצת דברים לבד.. ולדעתי - זה הכי אחלה בארץ !

zionyeo

New member
לא להגזים, הוא יהיה חסר אבל...

גיא מעולה!!! אני מתה עליו... ובטח גם יביאו מחליף מדהים- כמו סקעת אולי?! חחחחח

mary lou

New member
צריך להתקדם עם הזמן...

כמו שאבא של גבריאל אומר... ובסוף דצמבר יהיו למרילו כבר כמעט שלוש שנים. (פחות 4 חודשים
) אז אמירוש, עם כל הצער שבדבר, צריך להתקדם עם הזמן ואני בטוחה שרק נרוויח מזה, כי הוא בטוח יעשה דברים חדשים נפלאים אז כמו שאמרו- שיהיה בהצלחה

חבל שאמיר עוזב אהבתי אותו אבל כנרא

ה שהוא הרגיש שהגיע הזמן להתקדם ולעבור לדברים אחרים.וכמו שאבא של גבריאל אומר צריך להתקדם עם הזמן והזמן של אמיר במרי-לו נגמר אומנם אבל הוא ממשיך להתקדם ולא עוזב את הארץ אלא פונה לכיוונים אחרים לא פחות טובים ולכל מי שיתגעגע אליו יוכל לראות אותו בחנוכה הקרוב בפיטר פן יחד עם מיכל.אז שתהיה לאמיר הרבה הצלחה בכל מה שהוא עושה ויעשה בשנה הקרובה חבל שהוא עוזב אבל אלה החיים.

aMiRi GiRl

New member
בדיוק !

ושיהיה לו המון בהצלחה !! סופסוף הוא יעשה מוזיקה... חדשה... תודה לאל!! כ"כ הרבה זמן ציפיתי לדיסק חדש!! לקראת קיץ 2005 הוא ייצא - ביומולדת שלי !
!!! אז שיהיה לו המון המון בהצלחה !!!

למעלה