.
S Super Alonit New member 28/6/07 #42 מדהימה!../images/Emo99.gif והשיער שלך כה קסומי! מזכיר לי את התקופה שהשיער שלי היה אדום אוף, אני כבר לא יכולה לצבוע כי זה הורס לי את השיער. טרה לה לה לה לה אני אראה אותך מחר
מדהימה!../images/Emo99.gif והשיער שלך כה קסומי! מזכיר לי את התקופה שהשיער שלי היה אדום אוף, אני כבר לא יכולה לצבוע כי זה הורס לי את השיער. טרה לה לה לה לה אני אראה אותך מחר
ה הקיסר קראולוס New member 28/6/07 #28 קאבר לנייטוויש מצטער אם מישהו שם את זה לפני אבל הלהקה הזו הוסיפה אותי במייספייס שלהם וראיתי שיש להם קאבר לנייטוויש אז החלטתי לשים פה תביעו את דעתכם.
קאבר לנייטוויש מצטער אם מישהו שם את זה לפני אבל הלהקה הזו הוסיפה אותי במייספייס שלהם וראיתי שיש להם קאבר לנייטוויש אז החלטתי לשים פה תביעו את דעתכם.
E en li shem 7 New member 28/6/07 #33 יפה מאוד ממש אהבתי... חוץ מהנגינה..יש שם משהו...מזוייף כזה ,לא משוייף.
פ פונצית גירל האמיתית New member 28/6/07 #44 קאוור חמוד :] לסולנית יש קול יפה.. אבל השאלה האמיתית היא למה יש לך מייספיס?
פ פונצית גירל האמיתית New member 28/6/07 #50 את חושבת שאני לא יודעת את זה?../images/Emo3.gif אבל כמעט כולם שם אימואים, ואני מתפלאת על גולן שהוא גם שם.
את חושבת שאני לא יודעת את זה?../images/Emo3.gif אבל כמעט כולם שם אימואים, ואני מתפלאת על גולן שהוא גם שם.
I Itay Simons New member 28/6/07 #55 איך נבהלתי בהתחלה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יש לה קול יפה...אבל זה נשמע קצת כאילו כואב לה לשיר
איך נבהלתי בהתחלה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יש לה קול יפה...אבל זה נשמע קצת כאילו כואב לה לשיר
L LadySilkworm New member 28/6/07 #58 איך הסולנית הבהילה אותי XD אהבתי ממש.. ~עוד להקה לפלייליסט~ הקול שלה קצת דומה לקול של טאריה