אממממ היי???

אאאאאאנננשייייייייםםםםםםםם../images/Emo163.gif

חזרתי לפני כחצי שעה מהמחנה קיץ... היה ממש ממממש ממש כיף... ונהנתי מאוד... אני לא אתחיל לכתוב מה קרה איך למה כמה כי אני פשוט לא אסיים היום...וגם כי אני עייפה ... נ.ב חן אני עדיין לא חשבתי על כמה זמן אני אשאר כאן אבל מה שאני יודעת זה שאני אפילו לא חושבת לעזוב... (אנשים אל תתבאסו) ומי(כאל)יש לך ד"ש מכיסוף...(אופת העוגיות חחחחח) וממני.. קיצר זזתי לישון לילה טוב... וברוך שובם של כל אלה שחוזרים היום ממחנה קיץ ומקיטנות(חחח) בייייייי אוהבת אתתתכם

fushi e

New member
ברוכה הבאה!!!!

ספרי חוויות אנד סטאפ.. אני יוצאת למח"צ עוד 12 ימיםםםם

בואר

New member
../images/Emo24.gifחנוש!../images/Emo24.gif

*שימ
שוויתרתי על האייקונימימ שלי בשבילכ!! מתחשק לי לכתוב עכשיו בלי אותיות סופיות, מה תעשו לי? כלומ! הה! חח... ונחזור לעניינינו: חננוווווווששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התגעגעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בלע כולם התגעגעו....... נכונ? בלעעעעעעעעע משעמם פה חולה עליכ חנוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המפ..... וזה הכל בעצמ....... לאב יו!

l i f a g i r l

New member
יווווווווווווווווו חנוששששששש מותקק

חזרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת איך היה?!ספר חוויותתתתתתתתתתתת התגעגתיייייייי נוראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ברוכה חזרהההההההההההההההההה חולה עלייךךךךךךךךךךך מותקקק

חחחחח תודה אנשים../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

חחחחחח כמה שתגעגתי אליכם!!!! היה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ע-נ-ק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ו.., בורכים הבאים לכל החדשים שאני לא מכיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נו אז מה חבר'ה? בא לכם להחזיר את הפורום לחיים?!

rainbowgirl

New member
חן...!

כמה זמן לא ראיתי אותך... בחישוב מהיר-9 שעות....
סתם... אתה בטח ישן עכשיו... אז אז רציתי להגיד ברוכים הבאים לחדשים... וש.... חלוץ מרום שולט!!!!!!!!

Silver Fox

New member
חניש../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo82.gif

געגענו וגיעגענו!
אבל בנוגע לחתימה שלך... כותבים מושחתים ולא מושחטים. כותבים את זה עם ת'.

ברוך השווה.. שלנו../images/Emo163.gif

ואיייי חן כמה זמן לא ראיתי אותך ... חחחחחחחחחחחח מתי חזרתם אתמול???? כמה שעות ישנת? טוב בטוח שלא ישנת כמוני... (או שלא בטוח..) אני ישנתי 20 שעות זאת אומרת חזרתי (התקלחתי במקלחת הכי הכי טובה בעולם) ונרדמתי מ2 או 3 עד היום ב9 בבוקר... בכל מקרה... כמה טוב לחזור הביתה למרות שהיה כיף... ואל תגיד שלא.... נ.ב בקשר לחמש אחד חחחחחחחחחחחחח מצאתי תרוץ מתאים... ב2 לפנות בוקר לא שרים שרים של מוניקה סקס... טוב בטח עשיתי לך כאב ראש מרוב שאני כותבת... אז ביי בנתיים.. ואם אתה רוצה אז אכתוב לך מכתב טיסה (כמה נחמד מצידי..)

חחחחחחחחחחחחחחחחח אי\זה גדולה את

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היית רוצה!!!! ניצחתי חמש אחד! וניצחון זה ניצחון!!! (חחח אני מרגיש במהיר ועצבני
)

בואר

New member
גע רגע רגע...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

מכתב טיסה? הולד איט! מי טס, מתי ולאן?

חחחח ככה : ../images/Emo168.gif

הייתי במחנה מיום ראשון שעבר ועד ליום חמישי, כשביום חמישי נסעתי לת"א לחתונה של אח שלי... וביום שישי נסעתי למחנ"ק של הצופים! בקיצור.... היה חבלללל""""זזזזזזז בהכככלללללל!! וניצחתי את רותם חמש אחת!!!!!!!!!!!

עשינו תחרות עם גיטרה... ../images/Emo168.gif

בשירת שירים של מוניקה.... מי שמתבלבל ראשון או שוכח מילה... אז נקודה לשני..

אמ אני יודעת לנגן..../images/Emo163.gif

אבל ממש ממש לא משהו בקיצור הוא ניצח אותי 5 אחד.. שזה לפחות לא 5 0 חן טעה בשיר ממש ממש חשוב חן תתביש חחחחחח לא סתם אני צריכה להתבייש... הוא טעה או בפצעים ונשיקות או בהר של ביגלך או ב180.. אבל איזה עניין עשו מזה... נ.ב אגב חן המושמוש של מוניקה לא נהרס לך נכון?

למעלה