אממממ היי???

חחח אל דאגה..., הוא לא. ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

והטעות שטעיתי זו הייתה בעם טעות ששנינו טעינו בא!!! וזה היה בפצעים ונשיקות!

אני מנגנת טוב יחסית חחחחחחחח../images/Emo163.gif

זה היה ממש מצחיק עכשיו.. אני פשוט לא מנגנת טוב וזהו.. ואח שלי ילד ממש "צנוע.." אוף איתו "וואלק תן לי שנה וחצי ואני יהיה יותר טוב ממך" (כמו שנאמר המשפט הידוע שלו "רק הגאונים צנועים" נכון לא היית רוצה אח כזה???) אגב נכון שהשיר שבחתימה שלי נשמע רוסי נכון חחח?

ואואאייי חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo168.gif

זה אחד השירים הכככייי טובים ששמעעתיייייייייייייייייייייייייייייייי תלמדי אוצתי@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@#!$$!@#$!

../images/Emo23.gif|ראש-כ|חן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

מה נשמע????? איך היה?? ספר חוויות-והרבה

חחח היה ע-נ-ק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif

פשוט אחד הדברים היותר טובים שהיו לי בחיים...

הגזמת ...../images/Emo163.gif

עד כדי כך "אחד הדברים הטובים שהיו לי בחיים.." אבל באמת היה מממממממממשששששש מממש שווה וכיף... אגב חן פתחתי היום את התמונות יאילד שלא רוצה להצתלם שכמוך... ותהני במחנק שלך... אגב באשדוד כל אלה שבצמוצ שונאים אותנו כל כך (את הצופים)... הם אפילו שרפו לנו את המבנה של הצופים (טוב זה די משמח אותי כי עכשיו יהיה לנו מחבנה חדש...) יש לזה גם הנהגות וכאלה?

חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo168.gif

מה אני יעשה.,, אני שונא את עצמי.., אני הכי לא פוטוגני בקיים..., ואני שונא להצטלם..., בשבילי השבוע וחצי שלא הייתי כאן (לא רק המחנ"ק של הצופים), היו אחד התקופות היותר טובות בחיים שלי

מההה?../images/Emo163.gif

אל תשנא את עשמך אתה ילד חמודי דודי..(וסמיילי) וכשפתחנו את התמונות (אני וכיסוף) התמונה שלכם יצאה ממש ממש יפה אז שתוק שששששששששששששששששששששששששששששש ושחכתי... להצטלם* אוף איתי אני כל כך לא ערנית...

זה היה המחנ"ק הכי טוב שהיה לי....

אי פעם!!!! נהנתי מכל שנייה.... אפילו מהשרותים!!!!! ואפילו שלא נתנו לנו להתסובב!!!! הכל היה כל-כך מעולה וכיף..... ואני כל-כך יתגעגע לשגיא, לטיראן, לצחוקים שלנו, לכל אחד ואחד..... לחדר המאאגניב שלנו,לערסים השכונתיים.... אופפפפפפפפ..... (טוב נשמור את הכל לנאום פרידה שלי...)

דייייייייייי אל תעזוב...../images/Emo163.gif

פרידה זה נשמע נורא נורא נורא עצוב ... אז דיי אל תגיד את זה אני עכשיו בוכה לי

../images/Emo23.gif|ראש-כ|../images/Emo12.gifשרפו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifחצופים../images/Emo46.gif

אצלינו אין דבר כזה, קחי לדוגמא את יקנעם (הישוב הכי קרוב אלי שבצופים) אצלם הצופים זה מה שיש להם-זו האפשרות היחידה שלהם, כנ"ל אצלינו, בשמו"צ...אני יכולה להחליט אם אני שם או לא, בלי שום קשר לצופים, נוע"ל, תנועת המושבים וכאלה..

חחחחחחחחחשרפו!../images/Emo163.gif

הם שונאים את הצופים כי יש לנו יותר חניכים ובכל פעולות שלהם הם משמיצים אותנו משהו לא נורמלי.. אני הייתי בפעולה שלה והם אמרו לנו אל תבואו לצופים כי צופים זה מגעילך וזה חרא וכאלה אז עזבתי את השמוץ...

למעלה