אמממ אולי...

אמממ אולי...

כול אחד יכתוב על עצמו 5 עובדות או יותר שאחרים לא ידעו (בערך הכול אבל לא משנה...) אמממ אני משכפלת לפה 5 עובדות שכתבתי ומישהו לא הגיב אהם עדן אהם... 1) אני מכורה לקניות (בעיקר בגדים ונעליים) 2) אני בין היחידים בכיתה שלי שאוהבים ספרות.. והיחידה שקוראת ספרים עדיין ומאוד אוהבת לקרוא... 3) אני לא יכולה לאהוב להקה שהיא יותר מדי מצליחה... זה מתחיל לעצבן אותי (ככה קרה לי עם היהודים שהתחילו להתלהב מהם עם השיר קח אותי עם הביצוע של נינט טייב...) 4) אני תמיד מתחילה לקרוא עיתון (כול עיתון!) מהסוף להתחלה וזה התחיל ממעריב לנוער שהייתי מתחילה מהסוף רק בגלל הזבנג... 5) אני פריקית של ספרי זבנג 6) הסרטים האהובים עליי הם טרילוגיית שר הטבעות והסרט מבצע סבתא למי שראה זה סרט שראיתי אותו לפחות 40 פעם בלי להגזים.. "או אה מי זה בא קרמבו המסכן שבוע לא חירבן..." סרט ענק!

Drorrrrrr

New member
../images/Emo12.gif

1. גילוי נדיר [שנתגלה אתמול]: אין לי את Parachutes. 2. הפסקתי לאכול שוקולד [לא למריחה
] לאלתר. 3. אני מכור לתפוז [האתר]. 4. בחיים לא קראתי או ראיתי את "שר הטבעות" וזה לא נראה באופק הקרוב. 5. למרות שאני במגמת קולנוע אני לא מתכוון להתעסק בזה בחיי
.

DefinitelyMaybe

New member
../images/Emo6.gif

דרור...אני מקווה שאתה עושה משהו בנידון..... (עדיין לא מאמינה שעליתי על סקופ...חחחחח)

דיתוּש

New member
מצטרפת... מגניב../images/Emo141.gif

אני תמיד נדבקת לביטויים חדשים ומשתמשת בהם בתדירות ענקית (והפעם: "אוף, צא/י מזה!!!")
עד לפני כמה ימים לא ידעתי אפשר לעשות ctrl+enter בשביל לשלוח הודעה באיסיקיו
אני אוהבת לצייר... על ציפורניים
למרבה הפלא גם לי אין Parachutes
שונאת סוכריות בטעם וניל-חרא של טעם וריח מזעזע בפה יאללה כולם,,, תתחילו לענות
!

ron10

New member
שלי

1 סרט אהוב 5 ילדות יפות 2 קיבוצניק ונהנה מזה בכל שניה 3 עובד בשטיפת כלים ביום שישי בקיבוץ 4 חולה על לד זפלין 5 ישן בפנימיה עם כל החברה מהכיתה

וואו יש לנו הרבה דברים...

במשותף .. 5 ילדות יפות סרט מצויין! ראיתי אותו המון פעמים... גם אני קיבוצניקית (מאיפה אתה?) ואני גם עובדת במטבח אבל לא בשטיפה... אני חותכת ירקות כל הזמן... באסה

ron10

New member
אני בזמנו

הייתי חותך בצל אם זקן בן 80 לפחות והתחרפנתי שם לגמרי בגלל שכל 5 דקות הייתי רץ לשירותים לנגב את העניים ולא בגלל שהוא היה מכוער כמו חושך..מאז כאמור וגם בגלל שאבא שלי היה הטבח לא התקרבתי לבצל ותמיד ששאלו מי הולך היה לי פתאום טור למרפאה. אבל עכשיו התקדמנו יש הפרטה אבא שלי עובד בקיבוץ אחר אני דרך אגב אם שאלת גר בקיבוץ בית קמה שזה 20 דקות מבאר שבע, ואני בשטיפת כלים כל יום שישי בגלל שאנחנו לא לומדים אז כי יש יום תרומה לקהילה אז אני מחליף את התאילנדי. חוץ מזה כן 5 ילדות יפות זאת חתיכת יצירת מופת משובחת שראיתי כבר איזה 50 פעם והשבוע אפילו הצלחתי לגרום לכך שכל משפחתי תשב ותראה אותו וגם כי יש לו את הפסקול הכי טוב שיש לסרט כלשהו, ונראה לי שאהבו כי איך אפשר שלא..למרות הכבדות שלו זה סרט מופלא.

חחחח

אצלנו שחותכים בצל במכונה (יש לנו מכונת חיתוך... בטח גם אצלכם...) או שבכלל מישהו חותך בצל אז נכנסים למקרר הגדול שלנו (יש לנו בערך 7) כשמרגישים שיש דמעות... זה מצחיק כי כל שלוש דקות יש איזה מישהו שנכנס למקרר. עוד דבר משותף: גם אנחנו לא לומדים ביום שישי וגם אנחנו (הנעורים, יש אצלכם?) עובדים ביום שישי. אצלנו עדיין אין הפרטה ולא נראה לי שתהיה בינתיים (אבל זה בתהליכים, יש אצלנו הפרטה בפרות). 5 ילדות יפות זה סרט מצויין, והסוף נחת עליי בבום! איזה דראסטי!

ron10

New member
איזה קיבוץ את? ואיפה הוא?

ןהסוף של 5 ילדות יפות? נו באמת...the virgin suieside?לא קצת צפוי?

לא יודעת...

חשבתי שבסוף רק אחת.. אתה יודע (לא רוצה לגלות למי שלא ראה...) לא כולם! אבל אחלה סרט! אמממ שדה בוקר מכיר? איפה שבן גוריון גר.. אנחנו דיי קרובים נראה לי...

ron10

New member
מכיר...

איזה חוויות היה לנו שם שנה שעברה לא בקיבוץ ליד בנחל צין אם אני לא טועה יצאנו לטיול בלימודי ארץ ישראל, אבל סיפור ארוך מואד, בקיצור ירד שם מבול היסטרי ואנחנו יצאנו לטיול לילי בין הנקיקים ופתאום גשם אדיר מתחיל לרדת ואנחנו מתחלקים שם בבוץ עד שבסוף מגיעים לאיזה כביש. 5 דקות לאחר מכן אנחנו עומדים על הכביש פתאום מתחיל רעש ..אנחנו מסתכלים ורואים פתאום שצץ אדיר משהו בגובה מטר לפחות יוצא בדיוק מאיפה שאנחנו הגענו...5 דקות תודה לאל...מי יודע מה היה קורה...גם היינו אמורים לשון בשטח אבל זה התבטל אתם מבינים למה...אחר כך כבר היה 2 בלילה והלכנו לראות עוד מהדבר היפה הזה אז ירדנו עם אוטו שבקושי נסע, והיו שם עשרות חברה בטח גם את היית, זה היה מדהים לראות כמות אדירה כזאת של מים.אירוע בלתי נשכח ...וגם גילית את הסוף של הסרט למרות שניסית להתעלם מזה...

יכול להיות שבאמת גיליתי...

את הסוף... אופס... דווקא לא הייתי... זה לא אירוע נדיר כלך כך למרות מה שכולם חושבים... יורד דיי הרבה גשם בנגב... באמת כייף בנחל צין....

ron10

New member
את לא אמורה ללמוד היום?

או שגם לך יש בגרות באנגלית מחר?

edlessme

New member
או שאולי, כמוני,

הברזת מהסוף של שיעור פיזיקה ולקחת את האוטו ללוד בשביל להוציא פינקס עובד? ואז הבירוקרטיה הדפוקה שלנו גם אותך זרקה מחדר לחדר עד שלבסוף היא ניזכרה שכל מה שצריך זה לפתוח איזה מגרה!

מרכלים עליי מאחורי הגב... לא יפה..;

אמממ הייתי חולה 4 ימים אז לא הלכתי לבי"ס... אז ניצלתי את הזמן... חוצמזה בגרות באנגלית... לא נראה לי, בכיתה ט'?! חח יש לי עוד שנה תודה לאל...

edlessme

New member
למה תודה לאל?

האמת? צריך להעביר לדעתי כמה בגרויות לט'... נגיד חלק מתנ"ך... ולשון... ואנגלית... בהחלט חלק מאנגלית... ואולי גם קצת מתמ'...

תאמין לי גם בלי בגרויות...

קשה מספיק (ברור ששנה הבאה ובשנים שלאחר מכן יהיה יותר קשה...) אבל אני מעדיפה שבכיתה י' נתחיל עם בגרויות כי הבי"ס שלי הוא בי"ס שנחשב ברמה גבוהה אז דיי קשה... חוצמזה שנה הבאה מוסיפים עוד מגמה אחת אז זה לעשות עוד בגרות אחת בנוסף...נראה לי אני יקח תאטרון ותקשורת (בבי"ס יש תחנת רדיו שמשדרים בה...)

edlessme

New member
לאאאאאאאאdont do it!!!

לא הייתי ממליץ לך לקחת שני מקצועות הומאניים על ההתחלה... חבל שלא יהיה לך איזה מקצוע ריאלי... אפילו אם את לא אוהבת.. וגם לא מי יודע מה טובה... בעיקר בגלל שלכי תדעי מה תרצי לעשות בעוד כמה שנים... מה גם שתיקשורת... לא בחירה טובה כל כך... בעיקר בגלל שבארץ תעשיית הקולנוע די.. אמממ... לא מפותחת? ומבחינת שאר הדברים שאפשר לעשות עם זה... טוב נו... חצי מדינה רוצה להיות בטלוויזיה... אז בהצלחה... גם אם הרמה נורא קשה... עדיין עדיף להתחיל בגיל צעיר יותר...

למעלה