אמממ אולי...

אמממ משנה הבאה...

צריך לקחת שתי יחידות משתי מגמות מדעים (כימיה, פיזיקה או ביולוגיה...) עכשיו לתקשורת יש רק שני ילדים משכבה שמתקבלים אז רוב הסיכויים שאני יהיה במגמה אחרת... (חשבתי על ביולוגיה אבל אני מימלא צריכה לקחת את המגמה הזאת...אני כבר יראה...) חוצמזה צריך גם לעשות יחידה אחת בערבית... בעסה וכל זה דווקא שאנחנו נכנסים לתיכון... באסה...

מוסיפה...

* עד כיתה ז' (לא כולל) הערצתי להקת בנים (מעדיפה לא לנקוב בשמה...
) עד שהיא התפרקה ואני בכיתי כל היום... * גם אני נדבקת לכל מיני ביטויים ואצלי זה "מום" (ביטויי שרץ אצלנו והמשמעות שלו היא מישהו פגום) * אני מכורה לקולה

דווקא לא...

אתה מאוד קרוב אבל זאת לא הייתה להקה ישראלית... אפילו בכיתה ה' ו' ידעתי שפופ ישראלי זה לא בשבילי (בעעע) היום אני כבר יודעת שפופ בכל שפה זה לא בשבילי

אכן כן... תפסת אותי...../images/Emo6.gif

בזמנו חשבתי שיש להם טקסטים נורא עמוקים.. הרבה בייבי נורא עמוק... כיתה ה' ו' מה אתם מצפים...

וואו אתה מזכיר לי נשכחות... ../images/Emo13.gif

היו לי את כל הדיסקים, DVD בהופעה ודיסק נדיר של קליפ שלהם מאנגליה.... עדיין יש לי אותם כי פשוט חבל לזרוק....

edlessme

New member
עדיף על אחרים אני מניח...

כאילו... לא שאני אי פעם שמעתי אלבום של אחת מהבוי בנדס האלה כן?.... אבל פשוט... פייב תמיד ניראו לי כיותר... לא יודע.. שונים מהאחרים... קצת פחות סיסיס... קצת יותר... טובים... (מאוד מאוד קצת...)

אההה זה מה שאני תמיד אמרתי!

וגם היום אני חושבת ככה, כאילו שהם קצת יותר גבריים (וחתיכים, מה שהשפיע בעיקר על השיפוט שלי... אבל היום אני לא כזאת שיטחית)

edlessme

New member
מותק, אני, לעמוד השני, לא נכנס!!

האמת היא שפשוט לא חשבתי שבכלל תיראי את זה... אז לא התאמצתי... טוב.. אינ גם אכתוב דברים חדשים... 1)מת על מיץ תפוזים 2) מתכנן לגור במודיעין\חיפה\גולן כשאני אהיה גדול... 3) אני לא לומד אנדלית כי אני אינגליש ספיקר (למרות שבשנה-שנתיים האחרונות הרמה שלי הלכה בקאקט..) 4) גם לי אין את פרשוטס... והאמת... הוא אפילו לא כל ךכ ברשימת קניות שלי... 5) מכין את השווארמה הכי טעימה בארץ... ואין בנאדם שיטעם ויגיד אחרת... אפילו אנשים שלא אוהבים שווארמה...

היי! אתה לא נחמד!../images/Emo123.gif

אז עכשיו בגלל שעיצבנת אותי, אתה לוקח את התחת הגדול שלך ועובר לעמוד השני ומגיב אל מה שכתבתי! אחרת...
* גם אני דוברת אנגלית ואמא שלי גם מורה לאנגלית ואפילו חשבתי ללכת ל7 יחידות (דוברי אנגלית כמובן...) אבל עכשיו אני לא בטוחה...

המממ

New member
אתם כולכם חובבנים.

מה זה שאין לכם את PARACHUTES? זה חובה! לכו תקנו את זה ועכשיו. כשתחזרו עם הדיסק תגידו לי. ערב טוב ושקט שיהיה לנו!

nowhere woman

New member
אני...

1- אני משוגעת על שר הטבעות(ספרים וסרטים), הביטלס וחתולים. 2- יש לי את Parachutes
3- אני שונאת להתאפר. 4- יש לי 12,906 שירים ברשימת ווינאמפ. 5- אני טבעונית.

edlessme

New member
וואו... למה כל כך הרבה?

מצד שני.. אם היה לי כוח... אולי גם לי היה... אבל ברשימה? זה לא קצת מוגזם? כאילו.. לא נמאס לך כבר רוב השירים שם? שלא נדבר על זה שבטח לוקח לווינאמפ שלך שנה להעלות כל שיר...

nowhere woman

New member
.....

יש מחשב שמיועד רק לתכולה של הווינאמפ ועוד כמה דברים קטנים הוא מחובר ברשת למחשב שאני רושמת ממנו עכשיו, אז הרשימה עולה מאוד מהר. האוסף הזה קיים 3 וחצי שנים, אז כמובן שיש שם מוזיקה שאני כבר לא שומעת ממש... כל פעם מוסיפים עוד מוזיקה, יש מאגר ענקי ומה שבא לשמוע- שומעים
ובגלל הכמות והמגוון אף פעם לא משעמם... צילמתי עכשיו את הסוף של הרשימה

Drorrrrrr

New member
איזה שיר ../images/Emo99.gif

Helllllloooooo hhlelllllllllllo hellllllllllooooo helllllllllllo

למעלה