אמממ אני מתחילה אלכנוס חדש.....

וואי שחושבים על זה....

השבט שלכם לא ממש עשיר.....אם היית פעם בעמק המצלבה היית רואה שיש שני שבטים במרחק של לא מגזימה.... 30 מטר הכי הרבה! ושני השבטים האלה די גדולים.... בסביבות ה300 ומשו/400 ומשו.... ואם היינו רק שבט 1... במקום 2 באיזור אחד.... היינו אפילו יותר גדולים מכם! כי אתם שבט 1 בשכונה גדולה שהיא כמעט עיר........

אוי שתוק

זה בכלל לא קושר לעשירים או לא תפסיקו לתפוס מעצמכם העשירים של ההנהגה זה ממש לא נכון זה מגעיל הצורה שאתם מתנשאים ככה! במיוחד כי אתם לא משהו בכלל מה אתה חושב שהשבט שלך לא קיבל ציוד מאחרים??

אמממ אני מתחילה אלכנוס חדש.....

והנושא הוא.....תופים בבקשה....תדמתדמתדמ (חח הקול של התיפוף.....) גניבה והשחתת ציוד....יש לכם עונש על זה?

רצו לחבר את מודיעין ומצדה

ולקרא לכם עמק המצלבה... אבל אני בטוחה שאתם מבינים למה לא חיברו אתכם בסוף!

yuyu yop

New member
אוי תעשי לי טובה...

וגם את: "למרות שהשבט שלנו עד כמה שהוא קטן אנחנו מפוצצים בציוד יש לנו המוווון ציוד כבד! למשל בכל ההנהגה יש 2 חולצי בזנטים לנו יש 3 יש לנו מלא הלמניות פטחשים בקיצור אנחנו מפוצצים בציוד יש לנו הרבה יותר ציוד מיונתן (השבט הכי גדול בהנהגה!)" עכשיו מתוך הקטע יש משפט קטן...: "יש לנו הרבה יותר ציוד מיונתן (השבט הכי גדול בהנהגה!)" ותאמיני לי שאם אני ימשיך לחפש בארכיאון אני אמצע עוד הרבה כאלה אז לפני שאת מבקשת לא להתחיל לדבר על כמה אנחנו עשירים וגדולים תבדקי את עצמך!!!!!!!!

כמה דברים...

בתור השבט הגדול בהנהגת ירושלים כן צריך להיות לכם יותר ציוד משלנו אז כן השוותי אתכם לשבט שלנו כי נראה לי נכון לאותו משפט כי באמת יש לנו יותר ציוד מהשבט שלכם זה בכלל לא קשור לכסף?? כי מה שבטוח יש לכם יותר כסף מאיתנו אנחנו בין השבטים הקטנים בהנהגה- לנו עדיין אין מבנה... אבל ציוד יש לנו יותר ממכם אבל הקטע הוא שאתם מתנשאים בגלל זה חושבים שהרמה שלכם יותר טובה לא בגלל ההדרכה לא בגלל החניכים אלא בגלל שיש לכם כסף מה שגם אתם עושים הסכמי ציוד עם שבטים אתה בכלל יודע מזה הסכמי ציוד שאתה מדבר?? זה בכלל אבל בכלל לא קשור בכסף... ורק גד אמר שהם עושים הסכמי ציוד איתכם מה אתה ישר אמרת? "שיש שבט של עשירים אז..." (או משהו בסגנון) אתה רוצה להגיד לי שאתה לא מתנשא?? אתם בכלל לא שבט של עשירים... יש לכם יותר כסף כי יש לכם יותר חניכים (אתה זוכר איך מחלקים את התקציב?) אז תתלהב מזה שאתם השבט הכי גדול בהנהגה אבל אל תתנשא על אחרים כי אתה עשיר... תאמין לי לא פלא שכולם שונאים תשבט שלך... אז לעשות לך טובה??? לא נראה לי....

yuyu yop

New member
אני כולה שנה שניה בצופים...

את מתחילה להתווכח איתי כאילו אני בשכב"ג.....

אני לא מתוכחת...

אני מציבה עובדות אני יודעת שזה לא מוצא חן בענייך אבל מה לעשות ככה זה עצוב לשמוע דברים רעים על השבט שלך ועליך בפרט נכון? איזה באסה... תתחיל להוריד תתחת שלך כבר מגיל צעיר זה רק יעזור לשבט שלכם... אז מה עכשיו כל פעם שלא יהיה לך מה להגיד תגיד שאתה קטן... טוב אולי גם נתיחס אלייך כקטן...

yuyu yop

New member
חס וחלילה את לא מתווכחת...

דייי נמאס ממך.... ותרגיעי OK?

אני מצתערת אבל...

אין לי כ"כ מה לדבר עם ילדים קטנים וטיפשים וכבר נמאס לך ממני... אוי מותק אני עוד לא התחלתי... ואני רגועה לחלוטין זה שאתה מתעצבן מהר זה לא אשמתי

yuyu yop

New member
טוב... אני רואה

אני רואה שלא למדת בכיתה א´ מצטערת לא מצתערת וט´ ות´ לא קרובות במקלדת!!!

yuyu yop

New member
אהה וחוץ מזה...

אנחנו 900 (נו טוב 891...) שכב"צ ושכב"ג זתומרת שגם אם הייתם מתאחדים היה לכם קשה להגיע אלינו...

למעלה