אמממ אני מתחילה אלכנוס חדש.....

טוב...

עד כמה שכולם (ואני מתכוונת לכולם) אומרים שזה לא בסדר ושאנחנו צופים ומה עם הערכים שלנו כולם גנבים לשבטים אחרים אין שבט שלא! אז לא יודעת מה להגיד .... בקשר להשחתת ציוד זה כבר משהו אחר שלפי מה שאני יודעת השבט שלי לא עשה ולא עשו לא... זה דבר מטומטם וחסר ערך לחלוטין עוד משהו שאפשר לדבר עליו זה הסכמי ציוד ששבטים דופקים אותך בציוד נגיד וצריך להביא 1200 חבלים הם מביאים רק 800 או חבלים שהם רק הארכות כמו שבט **** (אני לא אגיד תשם מסיבה פשוטה שבטח כולם מבינים אותה) לדוגמא שחשב שדפק אותנו בציוד...(כן תמשיכו לחיות באשליות) אבל הוא לא מבין שאנחנו מקבלים ציוד גם מ**** וגם מהיובל ובסוף המחנ"ק אנחנו מחליטים איזה ציוד מגיע לכל שבט...

השחתת ציוד...

אז על הציוד שלנו אנחנו שומרים כמו על זהב... בשביל לחתוך חבל צריכים לקבל מיליון אישורים, ובסוף פעולה מחזירים כל עט וכל דף נייר שלא השתמשנו בו... בטח תגידו שאנחנו קמצנים - אבל אצלנו קוראים לזה חסכנים...
אנחנו ממחזרים כל ציוד אפשרי (בבזנטים משתמשים עד שכבר אין להם שפיץ והם עקומים כמו אני-לא-יודעת- ועל בד ערבי אפשר ליכתוב עליו משני הצדדים, ואח"כ אפשר לרפד בו בזנטים, וחוץ מיזה אפשר גם להישתמש בבדים מסריחים עם עובש שמקבלים בחינם) וזהו... אבל ציוד של שבטים אחרים זה משהו אחר... אפשר בכף להרוס, להשחית, להיתעלל, ליגנוב, אני יודעת שזה לא יפה - אבל ככה זה... ככה עשו גם לנו... השארנו לשבט דן בת-ים מלא ציוד למחנ"ק שלהם והם הרסו לנו טונות של חבלים ועיקמו עשרות בזנטים. נועה.

שמעי

אני מכירה אנשים משבטים שיש להם הסכמי ציוד איתכם בוא נגיד שהם לא הכי מרוצים... סתאאאאאם אין לי מושג עם מי אתם עושים הסכמי ציוד חחחח....

השחתת ציוד 2

זה ממש מגעיל להרוס לשבטים אחרים ציו, אנחנו לא עושים את זה ובגלל זה גם שבטים אחרים אוהבים לעזור לנו... יחס גורר יחס ככה זה... אני מבטיחה לך שבפעם הבאה שבט היובל יביאו לנו ציוד הרבה יותר טוב כי ה יידעו שאפשר לסמוך עליונו, רק אנחנו מרוויחים מזה אנחנו דואגים לפתח קשרים טובים עם מרכזים וראשי מחסן וכדומה של שבטים אחרים אז אין לנו בעיה עם ציוד כל פעם שאנחנו צריכים משהו שבטים מביאים לנו בלי היסוס... היובל הביאו לנו חבלים מצויינים ואנחנו החלפנו להם 300 חבלים ישנים ב300 חבלים חדשים מבוחטה חדשה... ותאמיני לי שזה יישתלם לנו בסופו של דבר נכון? נכון! בטח הרגשתם מזה חרא שהרסו לכם את הציוד ואני בטוחה שהשנה אתם לא תביאו לאותו שבט ציוד כזה טוב! ואם אתם הורסים לאחרים רק אתם נדפקים מזה... וגם אנחנו חוסכים בציוד, אני חושבת שכל שבט עושה את זה... אנחנו לא מעקמים בזנטים דפים אנחנו לא מחזירים כי העבודה של ההורים מביאה לנו טונה דפי טיוטה (שמודפסים בצד אחד וחלקים בשני) ובזה אנחנו משתמשים וכל ציוד כמו עטים כמו מדבקות אפילו אנחנו מחזרים למרות שהשבט שלנו עד כמה שהוא קטן אנחנו מפוצצים בציוד יש לנו המוווון ציוד כבד! למשל בכל ההנהגה יש 2 חולצי בזנטים לנו יש 3 יש לנו מלא הלמניות פטחשים בקיצור אנחנו מפוצצים בציוד יש לנו הרבה יותר ציוד מיונתן (השבט הכי גדול בהנהגה!)

g i l i

New member
אמנם אנחנו לא כמות. אבל אנחנו האיכו

ת... אין שום סבה שתחזירו להם באותו המטבע אם זה היחס שלהם לציוד ועוד שהוא לא שלהם אז מישהו צריך לדבר אתם על זה .ואתם צריכים להיות יותר בוגרים מהם ולהתעלות על עצכם ולא להיות ילדים קטנים שאומרים הם התחילו...

אני אגיד לכם משו

אחד הדברים שבגללם התחלתי את האלכנוס הוא זה: במחנ"ק הקודם- 2002- אז היה מקרה בגדוד שלנו שבו...... אמממ..... כמה ילדים מהגדוד שלי הלכו לשבט אחר וניסו לגנוב שני חבלים...ועל זה העיפו אותם הביתה. לעומת זאת כשנגנבו בגדוד שלי דיסקמן ופלאפון וארנקים-בזמן שהיינו בגיחה- ההנהגה לא ניסתה לעשות משו כלכך..... אתם חושבים שזה עונש צודק להעיף שני ילדים על דבר כזה?.... זה גם צודק וגם לא צודק....... טוב תגיבו!

שני חבלים?????

מי העיף אותם? המרכזים או ההנהגה? אבל מי שזה לא יהיה, שניהם דפוקים לגמרי, אם הם נתנו לדבר כזה ליקרות! סך-הכל שני חבלים מיסכנים... וזה ממש ממש לא צודק ולא הוגן, ילד לקח חבל, זו סיבה להעיף אותו הבייתה? מבקשים סליחה, וזהו - הסיפור צריך להיסגר... אני לא רוצה להתחיל אפילו להגיד מה גנבו לנו במחנ"ק, ומה אנחנו גנבנו, והיו מיקרים שניתפסו ולא עשו שום דבר... וזה ממש לא פייר שכשגבנו אצלכם ההנהגה לא עשתה כלום. אולי זה ביגלל שאתם שבט קטן, שאין לו כוח בהנהגה, והשבט השני זה שבט גדול ועשיר וכו´ וכו´ שיש לו הרבה כוח בהנהגה... כן, הכל פוליטיקה...
נועה.

חח זה בדיוק להיפך..

אחת הסיבות שהחמירו עם הנושא הייתה בגלל שבחלוץ גנבו ממנו המון המון ציוד...( תפסו חלק במעשה....) והשבטים לא החמירו עם העונש.... אז המרכזים שלנו החליטו כן להחמיר...להראות שזה לא בסדר.. והשבט שהם ניסו לגנוב ממנו חבלים הוא שבט ממש נחמד....עם אנשים נחמדים שכל הזמן עזרו לנו.....חחח

חחחחחחחחח

היה מצחיק................... חחחחח זה עכשיו מושג בשבט....חחח..... "השקית השחורה".... כמו הקופסא השחורה..חח רק בשקית....חחחחח יציאה.... גלי...תתחברי כבר!!!!!!! דחוף!

חחחח

אתה יודע לחבר אחד ועוד אחד... בהודעה הקודמת שמה כן כן שמה... גד אמר שהם (מצדה) עושים הסכמי ציוד עם יונתן... קצת לחשוב... קצת...

super joby

New member
אחרי המחנ"ק יצאנו עם מחסן שלם!

חבל שההנהגה חייבה אותנו להחזיר חלק... אבל עדיין יצאנו עם המון ציוד! וגם מהקורס חמישיות... אגב, דניאל - הייתי אצל אורון לפני שבוע. ניראה לי שאני יודע מי את (שאלתי את מעיין).

אההה נחמד...

חבל שלא ידעתי שאתה שם... אממממ... מעיין שונאת אותי אז אם היא אומרת עליי דברים רעים... לא לשמוע לה!

למעלה