אולי תתן רמז?? פליז פליז...
S SaRgE New member 6/2/05 #42 חחחח נו זה קל!!!../images/Emo9.gif מ"מרגע לרגע", מדבר על בחור, זה לא "סיפור אהבה"..... נו!! את יכולה תשמעי תדיסק!
חחחח נו זה קל!!!../images/Emo9.gif מ"מרגע לרגע", מדבר על בחור, זה לא "סיפור אהבה"..... נו!! את יכולה תשמעי תדיסק!
S SaRgE New member 6/2/05 #48 ../images/Emo41.gifהללויה!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif כבר התחלתי לחשוב שזה לא יגיע! את זוכה ב... הערכתי המלאה וב !
../images/Emo41.gifהללויה!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif כבר התחלתי לחשוב שזה לא יגיע! את זוכה ב... הערכתי המלאה וב !
ש ש ו ק ו ב ש ק י ת New member 6/2/05 #49 ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif כבר חשבתי שאקבל איזה מכשיר די.וי.די , או מצלמה .. אבל נסתפק בזה יאללה שבוע הבא עוד נסיונות כושלים , ואז ניצחון
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif כבר חשבתי שאקבל איזה מכשיר די.וי.די , או מצלמה .. אבל נסתפק בזה יאללה שבוע הבא עוד נסיונות כושלים , ואז ניצחון
ש ש ו ק ו ב ש ק י ת New member 6/2/05 #51 הממ.. זה מהאלבום 'מרגע לרגע' ? ואני חושבת שכדי לעשות את המשחק כל שבוע , רק שבכל פעם מישהו אחר יפתח .. מי שגילה את התשובה במשחק הקודם או שמישהו כבר יקבע תחליטו אתם .
הממ.. זה מהאלבום 'מרגע לרגע' ? ואני חושבת שכדי לעשות את המשחק כל שבוע , רק שבכל פעם מישהו אחר יפתח .. מי שגילה את התשובה במשחק הקודם או שמישהו כבר יקבע תחליטו אתם .
N noa08128 New member 7/2/05 #53 הנה הצעה שלי סבבה שקובשית (או בשמך...?) לפי החוק (שאני חושבת שהוא הכי נכון )מי שניחש הוא זה שמחליט על השיר הבא את אמורה להיות עכשיו אבל תתני לי עכשיו להיות טוב? סבבה חח אז אני יפתח פתיל חדש...
הנה הצעה שלי סבבה שקובשית (או בשמך...?) לפי החוק (שאני חושבת שהוא הכי נכון )מי שניחש הוא זה שמחליט על השיר הבא את אמורה להיות עכשיו אבל תתני לי עכשיו להיות טוב? סבבה חח אז אני יפתח פתיל חדש...