אמממ... מישו יכול להסביר לי ת'משפט הזה?

אמממ... מישו יכול להסביר לי ת'משפט הזה?

הפסימיסט אומר - הכוס חצי ריקה. האופטימיסט אומר - הכוס חצי מלאה. הריאליסט אומר - הכוס גדולה פי שניים מכפי שהיא צריכה להיות
לילה טוף

אין מה להסביר

תבדקי לגבי עצמך, עם מי מהשלושה את מזדהה זה מעיד עליך בדיקה מסוג אחר: כאשר שומעים סירנה שלאמבולנס, אומר הפסימיסט: וואי, קרה משהו לא טוב האופטימיסט אומר: מעבירים יולדת

ת'אמת ורק את האמת?

אני אופטימיסטית לעיתים עד כדי נאיביות. ובכל זאת... צפירת האמבולנס עושה לי צמרמורת
הרעיון הובן.

תשאלי אותם ../images/Emo6.gif

הגישה של האופטימיסט מובנת לי, השאר משאירה לטיפוסים שכאלה להסביר את גישתם.
קפיש?

אלגנטיות ואני ../images/Emo128.gif

מושג שלא מוכר לי לחלוטין. לא בלבוש ולא בהתנהלות. שולחת כבר המלצות מהפורום השכן

chenby

New member
אני חושבת

שאופטימיות (אצלי זה היה ככה) זה כשקורה משהו שאנחנו לא רוצים ואנחנו אומרים יהיה בסדר, תהיה אופטימי, תחשוב חיובי.. אני מסתכלת על ההבדל בין חשיבה חיובית לבין חשיבה מעצימה חשיבה חיובית מבוססת על ההנחה שהמחשבות שלי נכונות רק שהן צריכות להיות חיוביות חשיבה מעצימה - היא ההכרה שיש לי מחשבות - הן לא עובדות.. הן רק מחשבות. :) חן

תודה חן ../images/Emo140.gif

אף פעם לא חשבתי על ההבדלים בין חשיבה מעצימה לבין חשיבה חיובית. חשיבה חיובית היא ראיית הטוב בכל סיטוואציה. נאמר את חולה. את יכולה להתלונן על כך שכואב לך ואת מסכנה. את יכולה גם לשמוח יש מי שיטפל בך ויפנק אותך והיה אם אין מי שיטפל בך את יכולה לשמוח שיש לך כוחות לטפל בעצמך. זו חשיבה חיובית. לגבי חשיבה חיובית היא חשיבה מעצימה.

chenby

New member
תראי

מאז שהתחלתי להתאמן על זה - הורדתי 8 קילו, הנשיות יצאה ממני - לפני זה הייתי טום בוי כזאת..
מה שכן, אני צריכה באמת לעשות בדיקות תקופתיות :)

למרבה הפלא

כוס בשורוק הוא זכר ואז, יש חצי מלא, חצי ריק וגו' מנפלאות השפה העברית

../images/Emo127.gif יפה ..

כך בדיוק חשבתי להגיב
בוא נראה אם אתה יודע מה משלושת הצמדים המצורפים נכון? צומת אחת סכין אחת גרב אחת

אהםםם

אל דאגה, לא הייתי כותבת את זה בשורוק... הבנתי שאתה הממונה כאן על ה
. לא יודעת אם רק על הבוטה או על סקס בכלל
בכל אופן לא אסתכן ואעביר דרכך את המאמר תבלינים לשיפור חיי האהבה ובתמורה תענה לי לעניין.. למה הריאליסט אומר - הכוס גדולה פי שניים מכפי שהיא צריכה להיות????

שזמ

New member
פחחחחחחחחחחח

האביזר העיקרי המשמש לעידוד היצר המיני הוא טבעת. יהלום גם מעיל מינק עושה את אותה עבודה בעצם, גם מרצדס ספורט יכולה להועיל...

זה מה שהיא מספרת לך?

אשה נבונה. כדאי לך לבדוק איזה תבלינים היא מכניסה לך לאוכל. אם צ'ילי וקינמון לא התבלינים המועדפים עליה.

למעלה