למה לא? ועל מה? בלבלת אותי.
B bat41 New member 23/6/08 #7 הכוס היא המציאות. האופטימיסט נותן למציאות פרשנות חיובית. הפסימיסט- שלילית. הריאליסט רואה את המציאות כפי שהיא, ללא פרשנות.
הכוס היא המציאות. האופטימיסט נותן למציאות פרשנות חיובית. הפסימיסט- שלילית. הריאליסט רואה את המציאות כפי שהיא, ללא פרשנות.
מ מייה האחת והיחידה New member 23/6/08 #12 ברשותכם אשאל שוב... למה הראליסט אומר שהכוס גדולה פי שניים מכפי שהיא צריכה להיות? אני יודעת מיהו ראליסט פשוט לא הבנתי את המתמטיקה.
ברשותכם אשאל שוב... למה הראליסט אומר שהכוס גדולה פי שניים מכפי שהיא צריכה להיות? אני יודעת מיהו ראליסט פשוט לא הבנתי את המתמטיקה.
מ מייה האחת והיחידה New member 23/6/08 #15 ../images/Emo6.gif אז זהו ש.... פורום מתמטיקה זה בקצה המסדרון שמאלה פורום פילוסופיה זה בקצה המסדרון ימינה אני בחרתי להשאר במקום טוב באמצע
../images/Emo6.gif אז זהו ש.... פורום מתמטיקה זה בקצה המסדרון שמאלה פורום פילוסופיה זה בקצה המסדרון ימינה אני בחרתי להשאר במקום טוב באמצע
B bat41 New member 23/6/08 #17 בחירה נבונה ../images/Emo45.gif ואיך את ואינטימיות? פוחדת? לא פוחדת? אשמח לשמוע...