אמממ משעמם
"בוב"

tamar brandy

New member
אמממ משעמם ../images/Emo163.gif"בוב"

והפורום חצי חי, אז בואו ונחייה אותו! *תמר באה עם טירוף שאלונים* מאמין באלוהים? מאמין בישו? מאמין במוחמד? מאמין בבודהה? מאמין בשלום?? מאמין בפיות ? מאמין בחיזרים ? יורק שיש חתול שחור ? מנשק מזוזות? רושם בס"ד למעלה ? אוכל בשר חלב? אווכל חזיר ? אוכל שריפס ? מאמין בגן עדן ? מאמין שחיות יכולות לדבר ? מאמין שזה שאלון ? אוהב פרות הודיות...? מאמין באדם וחווה ? מאמין במפץ הגדול? מאמין שאם יש לךך גיהוגים חושבים עלייך?? מאמין באליהו הנביא? מאמין בקמעות? מאמין בעין רעה ? מאמין במסבחה? מאמין באם שכואב לך האוזן חושבים עלייך?? מאמין שזה שאלון ???? מי היה מאמין???!!

tamar brandy

New member
ואני../images/Emo9.gif ../images/Emo163.gif"בוב"

מאמין באלוהים? לא מאמין בישו? לא מאמין במוחמד? לא מאמין בבודהה? לא מאמין בשלום?? כן מאמין בפיות ? סוג של מאמין בחיזרים ? כן יורק שיש חתול שחור ? לא מנשק מזוזות? לא רושם בס"ד למעלה ? לא אוכל בשר חלב? אע איזה שאלה גדולה! לא אני חיברתי את השאלון.. מממ לא אווכל חזיר ? לא^^ אוכל שריפס ? לא^^^ מאמין בגן עדן ?לא מאמין שחיות יכולות לדבר ? כן, בשפה שלהן מאמין שזה שאלון ? כן אוהב פרות הודיות...? לא יודעת
אפעם לא פגשתי אחת מאמין באדם וחווה ? לא מאמין במפץ הגדול?
לא מאמין שאם יש לךך גיהוגים חושבים עלייך?? לא מאמין באליהו הנביא? לא מאמין בקמעות? בערך מאמין בעין רעה ? לא מאמין במסבחה? לא מאמין באם שכואב לך האוזן חושבים עלייך??לא מאמין שזה שאלון ???? כן מי היה מאמין???!! אמממ, אני

Dark faith

New member
מתה על שאלונים!

מאמין באלוהים?כן מאמין בישו?כן מאמין במוחמד?כן מאמין בבודהה?כן מאמין בשלום??כן מאמין בפיות ?כן מאמין בחיזרים ?כן
יורק שיש חתול שחור ?לא! מנשק מזוזות?לא רושם בס"ד למעלה ?לא אוכל בשר חלב?צימחונית אווכל חזיר ?צימחונית אוכל שריפס ?צימחוני פעם שלישית! מאמין בגן עדן ?כן מאמין שחיות יכולות לדבר ?לתקשר מאמין שזה שאלון ?חחחח אוהב פרות הודיות...?חחחחחחח מאמין באדם וחווה ?ולילית! מאמין במפץ הגדול?כן מאמין שאם יש לךך גיהוגים חושבים עלייך??אמממ לא מאמין באליהו הנביא?בין היתר מאמין בקמעות?כן מאמין בעין רעה ?כן מאמין במסבחה?אה?! מאמין באם שכואב לך האוזן חושבים עלייך??לאא מאמין שזה שאלון ????כן חחח מי היה מאמין???!!אני

L i r a n 5

New member
../images/Emo6.gif

מאמין באלוהים? לא מאמין בישו? לא מאמין במוחמד? לא מאמין בבודהה? לא מאמין בשלום?? כן מאמין בפיות ? לא מאמין בחיזרים ? כן יורק שיש חתול שחור ? לא מנשק מזוזות? לא רושם בס"ד למעלה ? לא אוכל בשר חלב? כן אווכל חזיר ? כן אוכל שריפס ? לא יצא לי עדיין, אבל אין לי בעיה לאכול את זה מאמין בגן עדן ? לא מאמין שחיות יכולות לדבר ? יש סוג מסוים של תקשורת... לא חושב שזו שפה מאמין שזה שאלון ? חחח מה?!? אוהב פרות הודיות...? חחחחחחחחחחח מה נסגר עם השאלון הזה... חולה להן על התחת מאמין באדם וחווה ? לא מאמין במפץ הגדול? כן מאמין שאם יש לךך גיהוגים חושבים עלייך?? לא מאמין באליהו הנביא? לא מאמין בקמעות? לא מאמין בעין רעה ? לא מאמין במסבחה? מה זה מסבחה???? זה לא סוג מסוים של אוכל? מאמין באם שכואב לך האוזן חושבים עלייך?? לא מאמין שזה שאלון ???? אמממ אממממ כן מי היה מאמין???!! פראיירים

the man20

New member
עונה

מאמין באלוהים?כן מאמין בישו?לא מאמין במוחמד?מי זה? מאמין בבודהה?לא מאמין בשלום??כן מאמין בפיות ?בערך מאמין בחיזרים ?כן יורק שיש חתול שחור ?לא מנשק מזוזות?לא רושם בס"ד למעלה ?לא אוכל בשר חלב?כן בלי לשים לב אווכל חזיר ?לא(פעם אחד אכלתי אבל לא ידעתי שזה חזיר וזה יה טעים מאוד) אוכל שריפס ?:לא מאמין בגן עדן ?:כן מאמין שחיות יכולות לדבר ?:בשפה שלהם מאמין שזה שאלון ?:לא אוהב פרות הודיות...?:לא מאמין באדם וחווה ?:כן מאמין במפץ הגדול?:מזה? מאמין שאם יש לךך גיהוגים חושבים עלייך??:? מאמין באליהו הנביא?:לא יודע מאמין בקמעות?:לא מאמין בעין רעה ?:לא מאמין במסבחה?:לא מאמין באם שכואב לך ן חושבים עלייך??:מה זה השטויות האלו מאמין שזה שאלון ????:לא!!! מי היה מאמין???!!אני!

גם אני../images/Emo9.gif

מאמין באלוהים?יאפ מאמין בישו?לא מאמין במוחמד?לא מאמין בבודהה?לא מאמין בשלום??כן מאמין בפיות ?הממ..כן
מאמין בחיזרים ?כה יורק שיש חתול שחור ?נופ מנשק מזוזות?כן רושם בס"ד למעלה ?לא אוכל בשר חלב?בשר זה רצח
אווכל חזיר ?לא אוכל שריפס ?לא מאמין בגן עדן ? הממ...יכוליות מאמין שחיות יכולות לדבר ?כן:] לא במילים..אבל בדרכים אחרות כן.. מאמין שזה שאלון ?כה אוהב פרות הודיות...?הא?! מאמין באדם וחווה ?כן.. מאמין במפץ הגדול?לוידת.. מאמין שאם יש לךך גיהוגים חושבים עלייך??חחח.. מאמין באליהו הנביא?כה מאמין בקמעות?לא מאמין בעין רעה ?הממ.. מאמין במסבחה?לא.. מאמין באם שכואב לך האוזן חושבים עלייך??לא

MS6

New member
אפרופו חלב...

מה הסיבה שטבעונים מתנגדים לשתות חלב? זה התעללות? לפי מה שהבנתי אם לא חולבים פרות בזמן יכול להיגרם להם נזק והן יכולות אפילו למות... אגב אני לא ציני או משהו אני פשוט באמת לא יודע...

tamar brandy

New member
תשובה: ../images/Emo163.gif"בוב"

קודם כל אני מתנגדת לניצול בע"ח לכל מטרה- מאכל, בידור, ניסויים וכו'.. בתעשיית החלב מפרים את הפרות בהפרייה מלאכותית (אתה יכול לראות את זה נהדר בפרסומת של החיים על פי Y ששם מיכל אמדורסקי דוחפת ת'יד שלה לתחת של פרה
), אחרי שהעגל נולד שמים אותו בכלוב קטן (אלא אם כן זה נקבה שמיועדת לתעשיית חלב), העגל לא יכול לזוז ולא נותנים לו לנוע כדי שהשרירים שלו יתנוונו (נו איך רושמים את זה?) והבשר יהיה רך, וורוד וטעים=\ הפרה היא חיה יונקת, האמאות קשורות לעגל שלהן (בדיוק כמו שאמא שלך קשורה אליך) ולקיחת העגל קשה לאם, את החלב חולבים אבל בחליבה מאוד אינטנסיבית- כמה פעמים ביום, עקב כך העטינים שלה צונחים ובאים במגע ישיר עם הקרקע המזוהמת, לרוב העטינים מזדהמים ושזה קורה גוזרים להן את העטינים ללא משכך כאבים.. כשהפרה זקנע היא נשלחת לצלחת או שהיא נזרקת לעזעזאל=\ בנוסף לכל זה יש את העניין של חתיכת הקרניים וחתימה על הגוף, שנעשים באכזריות וללא משכך כאבים.. עוד דבר- צמחונים אוכלים הרבה חלב ותורמים בכך בצורה מאוד ישירה לתעשיית הבשר שזה עגלי חלב

MS6

New member
הסברת למה את מתנגדת לאכילת בשר

אבל אני דיברתי על חבילה נטו. מה תעשי? הפרות מסוגלות למות? הדרך היחידה להציל אותם היא לחלוב אותם.. לא כדאי להציל אותם? וחוץ מזה.. תחשבי שאם לא יקנו חלב אז הפרות ישלחו לשחיטה.. בכך ששותים הרבה חלב גורמים ליותר פרות להישלח לחליבה במקום לשחיטה.. כשאת שותה חלב את מצילה פרות.

Dark faith

New member
ברגע שאתה הופך...

את הפרה למכונת חליבה הדבר נהיה מסוכן. וכל פעם שהפרה ממליטה, מבצעים לא עוד הפרייה. ראית את פרות המשק? עד איפה הטינים שלהם? עד הריצפה, הם מפוצצות חלב....

tamar brandy

New member
דיברתי על החליבה ../images/Emo163.gif"בוב"

תעשיית החלב קשורה בהרבה לתעשיית הבשר (עגלי חלב וסופה של הפרה החולבת בצלחת) הפרות סובלות בתעשייה, אמרתי כבר- גדיעת קרניים, צריבת מספר על הגוף, חליבה אינטנסיבית עד כדי כך שהעטינים שלהן צונחים ונוגעים בקרקע המזוהמת- אם יש זיהומים ודלקות גוזרים להן את העטין, ללא משכך כאבים, אני בטוחה שאתה יודע שזה לא דבר נעים=\ הפרה סובלת אחרי שלוקחים לה את הילד שלה כמה דקות אחרי הלידה (פרה היא יונקת ולחיות יונקות יש קשר לילדים שלהן) לפרה אין חלב כל הזמן, זה משו שקראת בספרי הילדים שלך, אני אגע שוב בעניין החיה היונקת- כל אמא יונקת מייצרת חלב כשיש לה ילד, אחרי שהילד מפסיק לינוק ייצור החלב פוסק בגוף של האמא, אצל הפרות מפרים אותן כל הזמן כדי שיהיה להם רוב הזמן חלב, אחרי כמה שנים שמפרים אותן שוב ושוב הן נהיות חלשות וכשהן כבר לא מיועדות לחליבה שולחים אותן לצלחת.

MS6

New member
הופה ספרי ילדים שלך?

חחח לא קראתי הרבה זמן ספר ילדים.. וזה דווקא משהו ששמעתי ממישהו שהוא די מבין בכל העניין של חליבות, הרבה פרות עלולות למות אם לא יחלבו אותן. שמעי לגבי הצריבה של המספר בחייך... זה התעללות? מה קורה עם אחת הפרות חולה? ברגע שאת הורגת את מפעל החליבה את שולחת עשרות אלפי פרות לצלחת.. וחוץ מזה, סתם כדרך אגב, אם נניח מחר מחליטים כל תושבי העולם להפסיק לאכול בשר וחלב.. ככל הנראה פרות יהיו נדירות לגמרי.. הם פשוט יעלמו. אף אחד לא מגדל פרה או כבש בשביל הכיף.. מגדלים אותם בשביל לנצל אותם. ברגע שאין מה לנצל- לא מגדלים...

tamar brandy

New member
איזה ילד אתה../images/Emo3.gif ../images/Emo163.gif"בוב"

אין לי ספרי ילדים
ספרים זה חרא
סתאם סתאם.. נחזור לנושא
אל תגיד לי שכשהיית קטן לא הקריאו לך ספרים בגן שבהן הפרות היו מאושרות עם העגל שלהן, ובתמונות התרנגולות היו מאושרות עם האפרוחים שלהן וכאות תודה לבני האדם שמגדלים אותן כל כך יפה הן נתנו להם ביצים (גברת פלפלת ראית? שם זה קיים
) בוא תחזור למציאות- כל בני האדם שקיימים לא יקומו מחר בבוקר ויגידו "זהו! אני מפסיק לצרוך חלב", אבל לאט לאט יותר ויותר בני אדם מפסיקים לצרוך חלב... אתה יודע מה? אני אגיד לך בדורגי- עדיף שהפרות ייכחדו מאשר שיגרמו להן סבל, את צריבת המספר עושים בלהב רותחת וזה אחד הדברים הכואבים שקיימים, תחשוב שהיו שמים על העור שלך חתיכת ברזל רותחת. אני לא מוכנה להכניס לגוף שלי סבל כזה, וגם לממן אותו=\

tamar brandy

New member
איזה זלזול:-\ ../images/Emo163.gif"בוב"

כן, אני באמת מאמינה שלינוק מפרה זה חרא

Dark faith

New member
ואם אפשר להוסיף, גם מגעיל...

אחריי הכל מדובר בהפרשה של ייצור חי
כן כן תמר, לא טעית....לאט לאט אני מתקרבת לקצה

tamar brandy

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif ../images/Emo163.gif"בוב"