אמממ משעמם
"בוב"

Dark faith

New member
תגיד מה אתה בסדר?

מה הכוונה מאמינה? מדובר בעובדות. זה שלך אין את הידע הזה, ואתה מאמין למה שהחקלאים אומרים זאת בעיה שלך. זה כמו להגיד שהפיטום הינו הומני
מישהו מאמין לזה? אז האכילו אותכם שחליבת פרות מצילה פרה ממוות- ברור שהיא מצילה פרה ממוות- למה? כי ברגע שהפכת אותה למכונת חליבה ברגע שאין כבר מי שיינק את כמות החלב האדירה שהפרה ייצרה למען העגל שלה- זה נהפך למסוכן. ראיתם פרות בפולין לדוגמא? התינים שלהן בקושי מגיעות לסוף השוק. עכשיו תבין- למה בישראל- או כל רפת בעולם אי החליבה מצילה ממוות- הפרה כבר עם עודף חלב, מרוב ההמלטות ומרוב שכמות החלב נגמרת מהר מאוד כתוצאה מהחליבה ולא תואמת ליניקת העגל..... ואני חוזרת- אל תלמדו אבא לעשות ילדים! ממש מעצבן אותי שאנשים מדברים ומדברים ובעיקר מתוך בורות- שמישהו סיפר להם.

spake

New member
אני לא טוען שזה הומני...

אני לא טוען שום דבר... אלה שמה לעשות אנחנו (בני האדם) אוכלים בשר... ואל תגידי לי שאת מסתדרת... אפשר גם לנסות לנהוג עם הרגליים זה לא אומר שזה טוב... ועוד עכשיו בלי גבינות אולי בסוף תחליטי להזריק לעצמך אינפוזיה ככה לא תפגעי באף בעל חיים...

tamar brandy

New member
וואי אתה מגזים=\ ../images/Emo163.gif"בוב"

בני אדם לא חיביים לאכול בשר\חלב\ביצים\דגים- אפילו מומלץ להמנע מכל אלה בגלל שדוחפים להם מלא כימיקלים ובסופו של דבר אתה דוחף אותם לגוף שלך שזו דרך מהירה יותר לחבר לעצמך אינפוזיה... אני מסתדרת מצויין עם דרך החיים שלי, אפילו מרגישה יותר טוב עם ההחלטה לעבור לטבעונות- בכל ה3 שנים האלה של הטבעונות המחלה הכי גרועה שהייתה לי היא שפעת של יום וחצי מקסימום. אתה זורק דברים לאוויר בלי שום ידע בכלל בנושא=\

spake

New member
זהו שלא...

כל התחליפים שלך זה בדיוק כל הכימיקלים שאת מדברת עליהם... וחוץ מזה מה עם כל הצחמחים בעולם?! אה?! אני קורא מכאן להפסיק להרוג צמחים!... איך אפשר לחתוך לסלט את העגבנייה לחתיכות מה את היית שמחה עם היו קוצצים אותך ועוד בשביל סלט?! מה לצמחים אין רגשות?! אנחנו מאז ומעולם היינו אוכלי בשר וכן בשביל לשרוד! אל תשחקו אותה הומניסטיות עדיף תתנדבו ותעזרו להומלסים ועניים. לי ממש לא אכפת מפרות תרנגולות וכד' לי אכפת מבני אדם כניראה שאצלכם זה פחות חשוב ולכן אתן תארגנו הפגנה נגד ניסויים בבעלי חיים שאולי יצילו אלפי אנשים אבל לא תתרמו אפילו דקה מזמנכם לצאת כנגד כל מה שקורה באפריקה למשל... ותחשבו על זה!!!

tamar brandy

New member
דעה מקסימה יש לך ../images/Emo163.gif"בוב"

השאלה שלי היא אם אתה מאמין בזה שאסור להרוג צמחים או שאתה אומר את זה סתאם כדי לנסות לצאת חכם? אם אתה מסכים עם הדעה הזו ואתה לא אוכל צמחים אז אני מניחה שאתה לא אוכל מוצרים מהחי שהרי מאכילים אותם בצמחים ומקדישים לתעשיות האלה כל כך הרבה צמחים שאם היו משקיעים אותם על בני אדם הרעב בעולם היה יכול להיות מופחת יותר! לא אכפת לי מבני אדם? מה אתה יודע בכלל!? דבר ראשון אכפת לי גם מבני אדם וגם מבע"ח- אתה בטח שואל למה אני מקדישה יותר זמן לבע"ח?- כי הם לא יכולים לדבר בצורה שתבין אותם, הם לא מדברים בשפה שלך ורק בגלל זה אתה אטום כל כך=\ הדבר השני יגיע בהודעה מחר\מחורתיים וזה קשור מאוד לבני אדם (שיר ואורטל בטח יודעות על מה אני מדברת)

spake

New member
הכל אצלי מקסים תודה...../images/Emo8.gif

אם לא הבנת... אני בסה"כ מנסה להראות לך כמה המצפון שלי נקי... (ולא מנסה לשחק אותה חכם). יודעת מה את מגיבה על הודעות שקשורות בחיות וכל זה ושאני פירסמתי ידיעה על Live 8.... (אם את לא יודעת על מה מדובר אז כדאי שתדעדכני) לא הגבת בכלל... וכן רק אני אטום אני דווקא דיי פתוח בנושא האוכל לא אכפת לי לאכול תרנגול או תרנגולת לארוחת צהריים... אני פמיניסט!

tamar brandy

New member
תשמע ../images/Emo163.gif"בוב"

אם לממן רצח של יצורים חיים ונושמים בדיוק כמוך לא יושב לך על המצפון אז אתה בנאדם אטום מאוד! אם אתה פתוח בעיניניי האוכל אז תחשוב לרגע על המוסריות שבעניין אכילת בשר, תחשוב שנייה מה בע"ח האלה עוברים.. ופמיניסטים הם בעד שוויון נכון? אתה בעד שוויון? אז למה אין שוויון בין בע"ח לבין בני אדם? כי הם עושים מווווו ואתה מדבר בשפה שלך שבשבילם זה מלמולים מטופשים? ואני לא באה בגישה של "אתה חרא זבל מנייאק", אני באמת רוצה שתחשוב אם יש היגיון בלאכול חיה מתע

spake

New member
יש הגיון!

א. כי זה יותר בריא ב. כי זה יותר טעים ג. כי אנחנו אמורים לאכול בשר ד. אני גם בעד ניסויים בבע"ח לטובת האנושות!

tamar brandy

New member
אז ככה...../images/Emo163.gif"בוב"

א. יותר בריא? אתה לא רופא, אני לא מאמינה לך, תצטרך להוכיח לי את זה. ב. יש המון אנשים בעולם שאוכלים כלבים\חתולים\תנינים\ג'וקים\בני אדם\צבים\חלזונות וכו' (אתה הבנת אותי..) ואותם אנשים טוענים שכל המאכלים האלה טעימים להפליא! תהיה אמיתי עכשיו ותגיד לי אם אתה מוכן לאכול את אחד מהדברים האלה? ובשביל כמה דקות של הנאה אין לי ולך את הזכות לגרום סבל למישו אחר. ג. איך הגעת לזה שאנחנו אמורים לאכול בשר? זה טבעי? אכילת בשר טבעית היא לצוד את החיות בעצמך מהשטח הפתוח, להרוג אותן במו ידיך ולאכול את הבשר שלהם, מה שקורה בתעשיות ממש לא טבעי- הפרייה מלאכותית, גידול בתוך כלובים, אוכל לא טבעי, שיטות הרג אכזריות ועל כל זה אתה משלם, אתה משלם למישו אחר שירצח בשבילך. ד. זה כבר וויכוח אחר לגמרי, אני אדבר על זה בקצרה אבל אני לא בעניין של לפתח את זה- ניסויים בבע"ח לא מועילים בכלל, לשפן אין את אותן תגובות כמו שלך לחומר מסויים, קרה כבר המון פעמים שלניסויים מסויימים הייתה הצלחה רבה על בע"ח אבל כשנתנו את התרופה לבני אדם הי תופעות לוואי. יש דרכים חלופיות ויעילות יותר לניסויים בבע"ח.

spake

New member
שאני אבין...

את באמת חושבת שיש לך סיכוי לגרום לי לא לאכול תרנגול/ת במנגל?... וחוץ מזה את כל הדעות שלך את מביע תוך כדי הסתכלות מצד אחד של המטבע ככה שכרגע הויכוח הוא תחינת מים!

tamar brandy

New member
אם אין לי סיוכי ../images/Emo163.gif"בוב"

לשכנע אותך לא לאכול חיה מתה זה אומר שאתה אטום... ואני בנאדם פתוח (כל הסוטים סתמו), אם תשכנע אותי שאכילת בשר היא מוסרית אני אתחיל לאכול בשר. כל עוד יש משו לא מוסרי אני נמנעת ממנו

spake

New member
היום דיברתי...

היום דיברתי עם בנדוד שלי שהיה 12 שנה צמחוני ולא מזמן חזר לאכול בשר ושאלתי אותו למה הוא הפסיק להיות צימחוני... אוקיי... והוא אמר לי בפירוש שיש פשוט דברים יותר חשובים בעולם שצריך לתקן לפניכן ולא שווה כל המאמץ הגדול שמשקיעים אנשים בדבר שיחסית לדברים אחרים מאוד זעום... קודם כל... חוץ מזה... אני לא אטום... אני בדיוק להפך ויכול להיות שאת לא אטומה אין לי מושג אבל זה שאני אוכל בשר ונהנה מזה מאוד בטוח שלא הופך אותי לאדם פחות טוב או יותר טוב ממך או ממשהו אחר ובטח שלא יותר אטום/לא אטום...

tamar brandy

New member
כל אחד ותפיסתו ../images/Emo163.gif"בוב"

אני חושבת שצריך להלחם בדברים בו זמנית, לא לפי הסדר כי אין משו גרוע יותר ומשו פחות גרוע וצמחונות זה דבר שכל כך קל ליישם וזה גם מאוד משפיע אתה אמרת שאני לא אצליח לשכנע אותך להפסיק לאכול חיה מתע, מה שאומר שאתה דבוק בדעתך וזה אומר שאתה אטום, אם היית מנסה להקשיב ולראות אם באמת יש משו לא מוסרי באכילת בשר אז לא הייתי קוראת לך אטום... ויש לי עוד דבר- אמרת בשרשור הזה שלא אכפת לי מבני אדם נכון? טוב, אז אם לא היה אכפת לי לא הייתי מתקשרת לעמותת לתת כדי שנוכל כל החבר'ה של הנוער העובד לעזור להם באיסוף מזון... מכאן אתה תשפוט אותי אם אכפת לי מבני אדם או לא=\

Dark faith

New member
במה להשקיע ברעב באפריקה?

היותך צימחוני סותר את זה? סלח לי אבל לא מקבלת טענה כזאת! ביום שהבשר שיונח את הצלחת שלי יהיה בתאי מעבדה זה היום שאולי אני אוכל בשר- למרות שעדיין לאכול תים של יצור חי מגעיל אותי בטירוף.

Dark faith

New member
דבר ראשון

תתפלא כמה אני מסתדרת. לא רק שהגוף שלי נקי מנבלות, אלא גם המצפון שלי נקי. להזכירך, במקור היינו צריכים להיות כולנו טבעוניים..... ובעידן- שתחליפי בשר ותחליפי מוצרי חלב הינם תחליפים ב-100%....להגיד שלא נוכל להסתדר? חוסר ידע קצת. אגב, הרווחה שלך ושלי לא צריכה לבוא על חשבון אותם חסרי ישע. במיוחד שהיום אין הדבר נחוץ.

spake

New member
ואני חסר ידע...

חברה של אמא שלי לא יכולה להיות צימחונית!!! היא פעם הייתה ואז הרופאים חייבו אותה להפסיק או שהם יצתרכו לשלוח אותה להתאשפז בבית חולים.

tamar brandy

New member
שאלת אותה ../images/Emo163.gif"בוב"

מה היא אכלה? אם היא אכלה מאוזן? זה הכל קשור לתזונה, גם אוכלי בשר כמוך יכולים להגיע מהר מאוד לאישפוז אם לא אוכלים מגוון ובריא... עם זה אתה לא יכול להתווכח

spake

New member
את לא מבינה....

חייבת לאכול בשר! (מה פה לא מובן) כן שאלתי אותה!

למעלה