אמממ...

rocket

New member
אמממ...

צר לי להגיד אבל השקט כאן מטריד טיפה.... =( היתכן שמיצינו את כל הנושאים האפשריים על סליידרס ? =((

rocket

New member
אז בואו אני אציע נושא..

אם מי אתם מעדיפים לראות את קווין ? עם מגי ? עם וויד ? או עם מישהי אחרת ? (נא לנמק) ^________^

Charmed 4ever.

New member
וויד! |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

למה? כי אני רוצה שקולין יהיה עם מגי. או להבדיל, שקווין וקולין ימצאו וימצאו את ווייד ואז קולין יהיה איתה כי קווין כבר יהיה עם מגי!

p a i p e r

New member
לדעתי זה לא צריך להיות ככה...

לדעתי- רמי צריך לחזור למשפחה שלו, וויד צריכה להימצא ולהיות עם קווין, וקולין צריך להיות עם מגי... דיאנה צריכה להיות עם רמי. כי כאילו המשפחה תקבל אותה ואין לה בעצם לאן ללכת...

wte

New member
איתי../images/Emo8.gif

אבל אם כבר צריך לבחור בין מגי לוויד אז וויד כי מגי מעצבנת!

p a i p e r

New member
ממש לא!!!

אין סוף לנושאים על גולשים בזמן! יש לי שאלה- אם בכל פעם קווין מסביר אובר אנד אובר אגיין שהם גולשים בין ממדים שונים, אז למה קוראים לסדרה גולשים בזמן???

p a i p e r

New member
מה זה קשור בכלל?

מה הקשר לערוץ שש? הם לא הפיקו או יצרו את הסדרה. הם רק משדרים, או לפחות שידרו אותה.

King Of Kromags

New member
הם לא הפיקו או יצרו...../images/Emo103.gif

את הסדרה SLIDERS - הם רק תרגמו ושדרו. אם תשלחי לדגנית (הדוברת של ערוץ הילדים) אימייל, קרוב לוודאי שהתשובה תהיה "חיפשנו שם קליט" - או משהו בסגנון...

rocket

New member
השאלה הייתה

למה הסדרה נקראת גולשים בזמן הרי הם לא גולשים בזמן אלה יותר במרחב ... אז אמרתי שערוץ 6 מפגרים כי הם אלה שהמצאו או השם הזה ...

CoolBoy14

New member
אני כמעט בטוח שזה אמור להיות

גולשים בזמן- כאילו לא שהם גולשים בזמן אלא שהם צריכים לגלוש בזמן כאילו לא אחרי הזמן....אם אתם מבינים...אבל באמת קשה להגיע למסקנה הזאת והם עשו בחירה גרועה בשם.. ולדעתי (בקשר לסקר) קווין ומגי מתאימים!!

wte

New member
מממ... אף פעם לא חשבתי על זה ככה

רעיון יפה
אבל באמת נראה לי שכשהמציאו את השם בעברית הם התכוונו לממש גלישה בזמן.

p r u d e n s

New member
אבל הם מתרגמים.../images/Emo176.gif

ודרך אגב-היי, טל. ערוץ 6 הוכיחו את טיפשותם כמתרגמים פעמים רבות. "פול האוס"-צער גידול בנות. "סליידרס"-גולשים בזמן. "סוואט"-בדרך למעלה. ויש עוד רבים וטובים..

p a i p e r

New member
כן, למשל כמו...

אבא חורג-אימא חורגת. "סטאפ בי סטאפ". אבל אנחנו סוטות מן הנושא...

p r u d e n s

New member
אני כ"כ אוהבת להשמיץ אותם!../images/Emo176.gif

ערוץ הילדים...*צמרמורת* (בטון של מתן חונה וגיל וילנר) אם מישהו זר קורא את זה הוא לא יבין, אבל את טל, בטוח מבינה....

p r u d e n s

New member
תצטרכי לחיות עם זה../images/Emo176.gif

וזה לא פורום גולשים בזמן? למה אנחנו מדברות על מתן חונה הידוע לשמצה?

p a i p e r

New member
פרודנסתי,

האם כבר סיפרו לך שאסור לפרסם פרטים של מישהו בלי רשותו? אם לא, עכשיו את יודעת. ואני מבקשת להוריד את כל התארים המגעילים שלך. ומיד. כי אני יכולה להשמיץ הרבה מאוד מכרים שלך באינטרנט, אז לא כדאי לך. כן, זה פורום גולשים בזמן. ואני ביקשתי לרדת מהנושא מ-ז-מ-ן!!! רק שאת לא הקשבת!!!

למעלה