אמממ...

p r u d e n s

New member
טוב.../images/Emo176.gif

אז מה את אומרת על קווימתן חונה? וגל רמברנדט וילנר? הוא לא קריפ-טונייט? זה עם הגיטרה? שקופץ לחורי תולעת האלה?...

p a i p e r

New member
אוקי- סדר בסלט.

אני לא מוכנה שתרדי על מכרים שלי מכל סוג אלא אם כן אני מתעבת אותם בדם ואני לא מתעבת בדם את מתן ואפילו לא שונאת אותו כי אם כן אז לא היה לי איכפת שאת אומרת את זה. דבר שני, אני לא מכירה כמעט את גיל וילנר הזה, והוא אפילו לא נחשב מכר שלי כי סתם נתתי לו תמונות. וגם זה בקושי. אז את יכולה לרדת עליו כמה שמתחשק לך- רק כשמישהו יבוא אלייך בטענות, אני לא קשורה לזה. ולא, קריפטונייט עם הגיטרה אוהד סופרמן הוא לא גיל וילנר. גיל וילנר הוא דה סורס אוב רטורמס או משהו לא מובן וחסר משמעות מעין זה. ושיר, אני מוכרחה לומר לך שאת השנינות תשמרי לכאן, לא למסנג'ר, אם את רוצה לעשות רושם. כי לקח לי שנה בערך עד שהבנתי את הבדיחות הגולשות בזמן שלך. ןואם מתן יבוא לפורום הזה (מה שסביר להניח שממש לא) והוא יאשר לך לרדת עליו- תעשי את זה. אה, וגם... לא בסדר שנתנו את השם שלו באינטרנט, כי אסור לפרסם פרטי אדם בלי ידיעתו יאדה יאדה יאדה... אני וואי, האני, נדבר מחר. או היום אן תואילי בטובך להתחבר.

p r u d e n s

New member
ובכן,../images/Emo32.gif../images/Emo176.gif

אני לא צריכה לעשות רושם, ויש לי שם טוב בכל הפורומים שאני משתמשת בהם... ולא נראה לי שמר חונה הנכבד יתרגז כל כך-הרי לא גולשים פה אנשי FBI שיכולים לגלות הכל אודות חונה הנכבד רק בעזרת השם. ככה ש-הוא ישרוד.

p a i p e r

New member
לא אמרתי שאת צריכה...

לעשות רושם, רק אם את רוצה ושיר, כבר שכחתי מאתמול באיזה הקשר זה היה... ואני רצינית, אל תצחקי על דברים שאת ממציאה ויכולים לפגוע באחרים ומאיפה לך אם הוא בפורום או לא???

King Of Kromags

New member
המ, בלי שום קשר לנושא...../images/Emo103.gif

בתור התחלה - יאוי (Yaoi) זה רע. *סניף* וגם פריסונר זה רע! רע! ע! רע! *בוכה*. יערה רעה. אורה רעה. מיכל רעה.

rocket

New member
חחחחחחחח

זה לא רע :) זה מצויין (בדרך כלל) בכל מקרה, תלוי מה נתנו לך לראות .. =)

למעלה