אממ.. דיון מפגר שכזה :)

kelly7i

New member
אבל נגיד עוד משו שממש מזכיר לי,

זה נגיד שיורד משירים, גם של מקפליי כאלה של ההתלהבות הראשונה וזה ברור, אבל אחר כך פשוט לא שומעים אותם, נגיד במקפליי, שירים שיש לי בתיקיה ואני פשוט מדלגת עליהם זה איי וויל בי אוקיי[טוב הוא גם בגירסא מעצבנת], ובכלל כל מיני, אני ממש מכירה שנמאס מדברים אחרי כמה זמן.

kelly7i

New member
ועוד משו-

בחופש הגגדול הקודם אפשר להגיד שגיליתי את הלהקה-רד הוט צ'ילי פפרס, ופשוט מהחופש הגדול ככה אני הייתי אובססיבית אליהם! הייתי ממש אובססיבית לאנטוני קידיס, שאגב משם בא השם שלי- קלי קידיס, פשוט השם שלי- קלי, לא בא בלי קידיס אחריו, ואני חפרתי לכולם עליהם, היתי מוצפת בתמונות של אנטוני, כל היום רק ראיתי סרטונים שלהם, ועוד נקודה חשובה- זה קרה לי, וממשיך לקרות לי, תופעה ממש בולטת, נגיד יש שיר שהכרתי, ואין לי אותו על המחשב, אז אני רואה את הקליפ שלו ביוטוב, ומתעניינת בו רואה את הלהקה והכל ולא עושה עוד 100 דברים אחרים במחשב, אבל שהשיר הזה מגיע אלי למחשב, ואני כבר לא רואה את הקליפ שלו, כבר לא רואים את הלהקה מאחורי זה, ולפעמים השיר סתם מתנגן בתור קולות רקע. זה ממש משנה ה כל שרואים את זה. יופי, חפרתי=\

O0NoNi0O

New member
חעחע זה קורה לכולם..

אני עכשיו בתקופה כזאת, כלומר אפעם לא הייתי ממש גרופית וראיתי סרטונים כול הזמן אני פשוט שומעת את המוזיקה שלהם.. לא יודעת אבל הייתה תקרופה שממש ממש אהבתי אותם וזה עבר..כי לא יודעת אי אפשר לאהוב כול כך הרבה זמן אנשים שאתה לא מכיר בכלל.. אני כאן בגלל המוזיקה [וטוםXD].

McFly rullz

New member
יווו

חיחי גם לי זה קורהה חשבתי שאני היחידהה אבל אני עכשיו רק שומעת את השירים שלהםם ואני לא מסתכלת בתמונת וקליפים והכלל פעם היית ממש אבל ממש משתגעתת וחברות שלי היו מתחרפנותת אבל עכשיו נרגעתי טיפהה... אזל זה לא אומר שהפסקתי לאהוב אותם. לדעתי דאגי עדיין חתיך מושלם מהמם הורס פצצה שקסי והכל! וגם דני הארי וטום!!! חפרתי

m i c k e y 15

New member
את יודעת משו...אפעם..לא ירד לי ממקפלי! ותאמת

זאת הפעם היחידה והראשונה שלא ירד לי ממשו..ירד לי מהרבה להקות אבל מהם לא...הם באמת היחידים שגורמים לי להרגיש טובב..ולהתעודד והכלל פשוט.. תמיד אני שומעת להקה מתלהבת והכל ואז יורד לי ממנה קצת..אבל ממקפליי לא קרה לי...הם הלהקה היחידה שאני ממש ממש אוהבת..ולא ירד לי ממנה.. אני תמיד אמשיך לשמוע ולראות סירטונים שלהם..כי זה פשוט גורם לי להרגיש טוב..וזה מעודד אותי לפעמים וזה אז אני אוהבת את זה..אני לא ממש קוראת לעצמי אובססיבית כרגע..פעם הייתי יותר.. אבל אני חושבת שאני מעריצה אותי כמו שצריך חחח ומעריצה טובה היא אחת..ששומעת אותם..ויודעת להעריך את הלהקה כמו שהיא..ולא בגלל משו אחר.. ואפילו מעבר לזה..אחת שרוצה לדעת עליהם דברים..בקשר למוזיקה וגם לא..חחח לודעת ממש מה זה.. קשה להגדיר אני מניחה..

Dana Argamen

New member
אז לפי ההגדרה שלך..

אני מעריצה טובה חחח פשוט לא.. אובסיסית? מתי בכלל עובר הגבול בין הערצה לאובססיה?! זתומרת, כרגע אני יכולה לקרוא למה שהייתי פעם אובסיסית.. ראיתי סרטונים שלהם ושמעתי תשירים 200 פעם ביום, אפילו לחברות שלי נמאס מהחפירות שלי עליהם.. ועכשיו זה פשוט לא ככה, אני עדיין נהנית לשמוע אותם.. אבל פשוט לא בתדירות של פעם.. עכשיו יכול לבוא מישהו להגיד "מה זה זה בכלל לא אובססיה.. כשאני אהבתי להקה כל מה שעשיתי כל היום היה קשור אליהם!" יעני זה נמצא במחלוקת.. הקטע של האובססיה.. הכל בהרגשה האישית בסוף, לא? זה הכל עד כמה שאתה מוכן ומסוגל להשקיע מעצמך בלהקה או במשהו שאתה אוהב. בלי שום קשר, הערכה שלי אליהם לא ירדה אפילו לא קצת!
זה פשוט לא כמו פעם =\

m i c k e y 15

New member
חח אין לי מושג מתי זה נהפך לאובססיביות

לשמוע את השירים שלהם 200 פעמים ביום זה לא נקרא אובססיביות לדעתי..אני שומעת עוד הרבה שירים מלא פעמים ביום.. אני פעם הייתי רואה מלא מלא סירטונים..יושבת במסן ומדברת רק עליהם..עכשיו גם אבל פחות.. אבל אני לא חושבת שהייתי אובססיבית..כאילו..אולי חח הייתי מחפשת תמונות וזה.. עכשיו פחות..אבל אפעם לא ירד לי מהמוזיקה שלהם או מממש מכמות הערצה שלי אליהם..

McFly rullz

New member
גמני בדיוק ככה!

עכשיו אני שומעת כל היום את השירים שלהם אבל פעם [לפני פחות מחודש אפילו] חיפתי וחיפשתי תמונות וקליפים ושיגעתי לחברות את המוח! עכשו פחות....אבל אפעם נראה לי לא ימאס לי מהשירים או מהם עצמם!

DoLi it is Me

New member
לא יודעת מה הם כולם אני מסכימה עם מיקי

זה ממש קורה לי !!!!!!!!!!! האמ.. כן אני מגיבה קצת באיחור ><

shiraz cohen

New member
../images/Emo45.gif אממ...

אני ממש מסכימה איתך. זה קורה לי המון! עכשיו מזה ירד לי ממקפליי,ואני בקושי שומעת אותם...
אבל זה רק בגלל שנמאס לי לחרוש על אותם שירים כל הזמן... אני לא יכולה! למרות שכשיצא הדיסק החדש בטוח שאני אשמע אותו... ובקשר לקטע של "מעריצה טובה"... אממ... לפי דעתי מעריצה טובה זה כשאת קונה דיסקים ומוצרים/הולכת להופעות של הלהקה שאת אוהבת. כי כל עוד את לא הולכת להופעות או קונה מוצרים,את לא ממש עוזרת להם. [חחח זה נשמע מוזר.] כי אחרי הכול,הם מתפרנסים מהדברים האלה. [מקווה שהבנתם אותי.],וזה לא דווקא לשבת ולראות כל היום קליפים ביוטיוב.

Dana Argamen

New member
הייתי מפרנסת אותם בכייף חחח

אם רק הייתי בלונדון, הייתי קונה כל דבר קטן שלהם . אני כבר חוסכת לנסיעה ללונדון, ההורים שלי הרי משלמים את הטיסה אז מה שנשאר לי זה לחסוך את כל הכסף לבזבוזים, יש לי כבר דיי הרבה ולמען האמת הכל ילך להוצאה של דיסקים \ DVD \ פוסטרים \ חולצות (?) כל דבר קטן שקשור אליהם חח וכמובן, בקשר הופעות... אם רק הייתה לי דרך להגיע לכל אחת מההופעות שלהם הייתי עושה הכל.. אם זה היה תלוי בי.. אבל זה לא בא בחשבון לטוס כרגע ללונדון =\ הלוואי שהייתי יכולה .. אני קונה את כל מה שאפשר בארץ.. אבל זה לא מספיק... וכמובן שאם אני אשתמש בכרטיס אשראי של ההורים שלי להזמין את הדברים שלהם אממ.. יהרגו אותי? קיצר, אני מבינה את מה שאת אומרת.. וברור שאני אשמע את הדיסק החדש! אני אחרוש עליו בדיוק כמו שחרשתי על כל שאר השירים שלהם
זה עושה לי טוב לראות אותם \ לשמוע אותם.. ודאגי פשוט עושה אותי מאושרת חח פשוט אין לי את החשק הזה לעשות את זה כל יום כל היום.. כמו שהיה לפני זה.... ^הרגשתי צורך להסביר את עצמי

shiraz cohen

New member
חחח אני שמחה שהבנת.

,גם לי זה היה עושה טוב לראות ולשמוע אותם,אבל... לאדעת,עכשיו פחות. עכשיו אני יותר נהנית מלהקות אחרות,ויש לי את החשק הזה אבל לא למקפליי. בגלל חרישות אינסופיות. וזה ישמע מוזר,אבל זה גם בגלל שיש לי די הרבה חברות שמכירות אותם,וזה ממש מוריד לי את החשק,כי כל היום מדברים עליהם,וטוחנים את זה,בשלב כלשהו נמאס לי. כאילו,אני לא אומרת שזה לא כיף שיש חברות שמכירות אותם,ואפשר לדבר עליהם והכול,אבל כשזה מגיע לרמה כזאת שפשוט מדברים עליהם כל היום,ושומעים אותם כל היום,וכל הקטע השטותי הזה של "דאגי חייך פה,ועשה פוזה שם..." נמאס מתישהו.
וואי,חפרתי.

ואחרי שקראתי חצי מהתגובות

...אני יכולה להגיב בעצמי!
אז כן, לפני שנה אם הייתם אומרים לי 'מקפליי' הייתי מתלהבת והעיניים שלי היו נוצצות, והייתי מחווה תנועות מוגזמות בידיים שלי ואומרת, "אווו! דאגי!!!
" וכמה שהשירים שלהם יפים והייתי מנסה למכר כמה שיותר אנשים אליהם. אבל! זה עובר. זתומרת, אני עדיין חולה עליהם, וכן, דאגי הוא המועדף עליי [אפילו אחותי ואחי הקטנים יודעים את זה. אחי בכלל קורא להם 'מגהפליי', ואני נשפכת מצחוק], ואני חושבת שאני אוהב אותו עד.. לוידעת, עד שאני אתחתן או משו כזה, אבל ההערצה העיוורת שלי התמתנה. ראיתי הום-ווידאו שלא מצאו חן בעיניי, וגם קראתי ראיונות שבכלל לא מצאו חן בעיניי, והתמתנתי. אני חייבת להוסיף שהחברות שלי מאד שמחו לראות שזה קרה, כי נמאס להן לשמוע אותי מטרטרת להן בשכל על מקפליי פה ומקפליי שם. [למרות שאת רובן הצלחתי, איכשהו, למכר.. XD] אני אוהבת אותם. ואם הייתה הופעה בארץ הייתי הראשונה ללכת, בין אם ההורים שלי יסכימו ובין אם לא, אבל זה.. נרגע. וברוך השם שכך. אעעע, איזו חפירה!
צל"ש למי שקראה עד הסוף. ^^

אה, כן, ומעריצה טובה בעיניי..

זה אחת שאוהבת אותם. לא יותר, לא פחות. יש לה את כל האלבומים שלהם, והיא יודעת בני כמה הם [ אבל לא תאריכי לידה!], ואוהבת את המוסיקה שלהם. אבל לא יותר מדי, כי אחרת זה כבר אובססיה.

m i c k e y 15

New member
לא חייב

שיהיה את כל האלבומים. אין לי אפילו אלבום אחד שלהם.. ועוד הרבה כאלה..שאין לי. זה לא אומר.. כמה שהייתי רוצה שיהיו לי האלבומים..וואי אתן לא יודעות..אבל ההורים שלי..אחח קיצר אני לא חושבת שאלבומים זה שייך...אולי לדעת כמה אלבומים הם הוציאו ואיזה שירים בהם..

talosh1234

New member
זה מממממש לא קשור..

אני לא יודעת אם אני אובססיבית אולי... לפני חודש חודשיים ככה ראיתי את כל הדפים שלהם ביוטיוב וחרשתי עליהם הרבהה.... מאודדדד עכשיו אני ממש אוהבת אותם הם עדיין בעדיפות ראשונה אצלי.. אבל אני פחות רואה סירטונים ודברים כאלה.. ואני כן יודעת בני כמה הם ובאיזה תאריכי לידה הם נולדו אבל זה בגלל שפעם הייתי הרבה יותר אובססיבית... אבל אני לא מאמינה שימאס לי מהם מתי שהוא.. ואני עדיין חופרת עליהם לחברות וכאלה.. אבל לא כמו פעם..

לוידעת

אני חושבת שזה כן חשוב שיהיה את האלבומים - או שלפחות יכירו את כל השירים שלהם. [חוצמזה, תמיד אפשר להוריד באמיול, לא? XD]

m i c k e y 15

New member
נו בדיוק

אבל בהתחשב שיש כאלה שלא יכולות לקנות את האלבומים שלהם אז אני לא חושבת שזה ממש ממש חשוב.. ז חשוב אבל במידה.. ואני למשל..יודעת את כלללללל השירים שלהם חחחח ואין לי ת'אלבומים..כמה שאני רוצה..יש לי אימיול חהחה

למעלה