אממ הכנתי כל מיני דברים של טוקיו =]

chikogirl

New member
אממ הכנתי כל מיני דברים של טוקיו =]

זה תוצאה של שעמום בשיעוררר יצא חמודדד והציור של ביל לא ממש דומה אבל יפה גם=]]] אז אני יתחילללל האאא וסליחה שפתחתי הודעה פשוט רציתי ממש שתראווו=]]]

מדהים לדעתי! ../images/Emo99.gif

את יודעת לעשות גרפיטי? D= ממש יפה ודי דומה לביל האמת! חח

chikogirl

New member
בעיקרון...

אני מציירת גראפיטי על דף זה נקרא גראפיטי אבל אף פעם לא ניסיתי על קיר שציירתי בחדר שלי זה היה עם אקריליק ולא ספרי=// אז אנלא ממש יודעת עד כמה זה נחשב גראפיטי=]] ותודהה=]

חח אני חושבת שאם

תציירי את זה רק בגדול על קיר בציבור או קיר בחדר או משהו זה ממש יחשב גרפיטי! אני חושבת שזה גרפיטי בקטנה כזה P: חח כי זה לא על כל הקיר XD או יותר נכון דף במקרה הזה ^^

chikogirl

New member
צריך לנסות =]]

למה לא?? בעיקרון עכשיו עברתי חדר אז אני הולכת לצייר על כל הקירות של החדר שלי זה מה שאני עושה תמיד =]]] אז זאת הזדמנותת אני גם מתכוונת לצייר גראפיטי=]

LiHiLuSh

New member
יא גם אינ עושה גרפיתי על הדףXDD

על הפסקתי אלב ליפעמים אני עושה אבל ביגלל שהפסקתי כבר אין לי רעיונות חוץ משפיצים
פאק את ממש מוכשרתת הכול ממש מהמםםםם

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifוואוו!! ממש אהבתיי

במיוחד את הכותרת הראשונה שעשית..תשנייה ות'אחרונה. הציור דווקא יצא ממש יפה. סחה על הכישרון ילדה

אגנסקעXD

New member
יפה...../images/Emo95.gif

גמאני עושה דברים מתוך שעמום... כמו לרשום במחברת.. על המורה שלי למוסיקה "ברוריה יאה שקסית אחת" ולצלם את זה איתה אני הוספתי... ח.. את מציירת ממש יפה.. תוכלי לצייר לי משהוא לא משנה מה.... מאחלת לך חג שמייח לילה טוביק =]

chikogirl

New member
תודה תודהה=]

חחחחח איפה שאני לומדת בעקירון לא צריך לכתוב על המורה את פשוט אומרת לה בפרצוף =]]]]חחחחחחחח וחגג שמח גם לך אמממ תגידי לי את מי את הכי אוהבת מטוקיו הוטל ואני יעשה לך יענו משו כזה של אגנסה ו..... (וקוראים לך ככה אם אני לא טועה??!!!) ואין לי בעיה להכין לך!!!! =]

chikogirl

New member
האא אגנסהה וגם...

איךך רומשיםם את השםם שלך באנגלית???? חח אני לאטובה בלכתוב נכון שמות באנגליתתת=// אז שאנלא יעשה לא נכון תרשמי לי...

למעלה