אממ הכנתי כל מיני דברים של טוקיו =]

אגנסקעXD

New member
לchikogirl

רושמים תשם שלי.. agnessa ביל ואו ומה זה תודה.... על ה.. ציור.. שתציירי וגם את מצחיקה...

SpongBobit

New member
יו זה מדהים !D:

תעשי אחד כזה של בילD: באנגלית ! זה יהיה מושלם ! וזה דומה לגרפיטי כזה,איך זה היה מגניב אם היה לי גרפיטי כזה על הקיר בחדרXD

chikogirl

New member
תודה=]

סבבה ויש לי אחדד של בילל יפה אבל שכחתי לצלם בהזדמנות אני יצלםםם=]]]

Rukia nik

New member
וואו!!

כולם פשוט מדהימים!

chikogirl

New member
לכל אלה שרוצים=]

כל מי שרוצה שאני יעשה לו אין לי בעיה אני רק צריכה שתרשמו לי מה אתם רוצים שאני יכתוב לכם כמו למשל tokio hotel bill&anastasia סתם דוגמא תרשמו לי מה אתם רוצים שאני ירשום ואני יעשה אין לי בעיה אבל שזה היה כתוב באנלגית אלה אם מישהו רוצה שאני יעשה לו בעברית אבל זה פחות יפה=// אז בקיצור תכתבו אין לי בעיה לעשותת=]]]] וגם אם מישהו רוצה רעיון מסויים יעני שהיה משו יפה ברקע משו מיוחד שיגיד לי אני ינסה =]]]]

ElinorLahav

New member
אנייי רוצה את שנייייייייייהם !

קוראים לי אלינור
elinor ותגידי רגע את באה למפגש או להופעה כי אני לא הכי מעדיפה שתישלחי לי את זה ככה !

chikogirl

New member
לאלינור=]

אממ אני באה להופעהה אז אין לי בעיה לפגוש אותך לתתת לך את זה ביום של ההופעה=] ושל שניהם את מתכוונת גם של טום וגם של ביל???

ElinorLahav

New member
חח לא ../images/Emo9.gif

אני רוצה אחד שכתוב טוקיו הוטל ואחד אלינור+בל

LiHiLuSh

New member
עכשיו עשית לי חשק לעלות את כול הציורים שלי

חח אבל זרקו לי את כולם בטעות היה לי 130 דפיים של ציורים שלי והכול ובטעות זרקו לי עכיוש קניתי חדש והתחלתילצייר ^^ כמובן תמונות שכבר מצוירות כי אין לי רעיונות אבל לא העתקתי אני לא מעתיקה זה סתם תמונה שריאתי ואזציירתי אותה מאוחר יותר משהו כזה ואני עושה כמו שמאתרי גם רפיטי ל נייר אז עכישו קיניתי בריסטולים של ציור ואינ מתחילה ואני יעשה כול מיני דברים ואני יסרוק ויעלה לפה ^^ האמת התחלתי לצייר את טום אבל הפסקתי בעמצב עשיתי את הכובה השער את העיינים וזהו ונישבר לי חחחעחע אלב יש לי גם סתם ציור בצבעי מים שאני לא סיימתי אותו ושאני יסיים אותו אינ טולה אותו בבילת יותר נכון אמא שלי רוצה ליטלות אותו חח ככה לכחתי דברים שמעתי על מיןשולחן קטן בחוץ והתחלתילצייר חח יצא דפקה ממש יפה אני ימישך ואני יעשה ואחרי כמה זמן שהיה לי הרבה אני יתחיל לישם פה ^^

LiHiLuSh

New member
זזתי לצייר משהו ../images/Emo69.gifבי../images/Emo11.gif../images/Emo98.gifאזז למישהו יש

רעיון מה לצייר?

LiHiLuSh

New member
חח תבואי למפגש ואז יצלמו אותך נורמלי עומדת

ישר ><ואז אני יצייר אותך מושלם!!שתהיה לי תמונה טובהלציור אבל את לא באה><><><><><" 3>>>>>>>>>>> אז תבואייייייייייייייייי

crazysapir

New member
יש סיכוי שאני יבוא אולי:)למרות

שאני השבוע כנראה לא יוכל כי יש לי מלא דברים לעשות!!!!! אני מקווה לבוא3>>>>
|

Fall Out Liel

New member
אני היחידה שאין לה כישרון בגרוש? ../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif

ניסיתי לצייר את ביל וזה יצא מוזר >< למרות שחברות שלי זיהו "היי זה נביל!" [ככה הן קוראות לו
"זה לא ביל זה נביל" XDDD]. מישהי יכולה ללמד אותי??

LiHiLuSh

New member
אממ הייתי מוכנה בכיף אבל אין לי מושג אין ללמד

ואני אף עם לא למדתי חיחי^^ אבל אולי יש לך רעיון לתת לי לצייר משהו או ליתוב משהו יפה?XD

chikogirl

New member
אממ בעיקרוןןן...

אני לא למדתייי=]] אבל את יכולה להתחיל מדברים פשוטים כאילו אם את אומרת שאין לך כישרון בגרוש אז אל תנסי ישר לצייר את ביל כי זה קשה גם אני לא הצלחתי (עזבי את העובדה שהוא כל כך יפה שזה קשה כן חח) תתחילי למשל להתאמן בהתחלה על עיניים רק עיניים ואז תעברי לשפתיים שתקלטי את העיקרון ואז לאט לאט תצירי כבר פנים שלמות יענו ממש בן אדם אם את רוצה ממש לצייר את ביל למשל תתחילי כמו שאמרתי לצייר רק את העיינים שלו אפילו אם זה יקח לך הרבה פעמים תנסי עד שתצליחי בסוף שתראי שזה הולך לך קחי דף ותנסי לצייר את כולו!!!! קיצרר חפרתיי אבלל מקווה שזה יעזורר לךך=]]]

למעלה