אממ הנה שאלון..

MarishA M

New member
אממ הנה שאלון..

נחמד, סתם כזה לא קשור לקולדפליי.. נילקח מהפורום של שייגעצ שהם לקחו אותו מפורום בעיות בגיל ההתבגרות[114] פורסם ע"י הדר(breaking wave)..חח ממש עבודת שורשים.. ולשאלון-- תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? בלי להסתכל נחש מה השעה? עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? סתכלו- כמה מחוברים יש? בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? סתכלו- כמה מחוברים יש? סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? ועוד שאלה: מה עושים היום בערב?

עונה../images/Emo13.gif

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? "...חכמים מעולם. אבל דברינו על קריאת המלים, באיזה עניין קריאתה בקמץ או בפתח או..." (ספר בתושב"ע -"דה מסיני"
)
מתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? אוזניית בלוטות' של הטלפון הנייד
בלי להסתכל נחש מה השעה? רבע לאחת
עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? עשרה לאחת
תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? חחח זה הספר ממקודם
תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? חח עכשיו זה האוזניה ממקודם
איזה מאגניבה אני ^_^
בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? פיכ מי מכיר בכלל ערוץ 6 /=
סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? אין לי כבלים נו
בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? שישי סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? נו די שיגעו אותי פה
:O :O :O :O יוצא שישי!!!!
בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? איכ אייסי, יחי המסנג'ר
סתכלו- כמה מחוברים יש? בלע
בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? הו זאת שאלה
22 בערך הייתי אומרת
סתכלו- כמה מחוברים יש? 23
סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) נער
שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) אין דבר כזה
אני גרה באיזור די שומם
מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? לא יודעת, אבל שיהיה לו רק בריאות, זה שאלון מפגר
ועוד שאלה: מה עושים היום בערב
לומדים תנך, יש בגרות וגם חג שבועות

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עבודת שורשים!! ענק.

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם?"עגבת-מחלת מין נפוצה בקרב.." נגמרה השורה..
תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? בבקבוק מיץ ענבים. בלי להסתכל נחש מה השעה?12 ועשרים. עכשיו תסתכל על השעון מה השעה?13:00. תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר?אקמול ציון-ליקוויד ג'ל. תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר?ארון. בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית?מדריך למין בטוח-לילדון המתחיל. סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש?ממש אין לי כח להדליק ת'טלויזיה, אני מהמר על מה שמארתי.. בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר?רביעי. סתכלו עכשיו.. איזה יום זה?שבת
בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי?18 סתכלו- כמה מחוברים יש?24 בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר?9 סתכלו- כמה מחוברים יש?13 סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק): סבתא רוסיה, שנראית כמו בבושקה מקומטת, יש לה וסט סגול ומכנסיים ירוקים.מחזה מחריד למדי.. שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה):"יהודי לא מגרש יהודי" [מעפנים!]. מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם?כריס מרטין, או בראד פיט.. ועוד שאלה: מה עושים היום בערב?אוכלים עד שמקיאים ומחרבנים חלב!! חג שמח!!

../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? "זה לא מפתיע במיוחד, אמר דמבלדור בעדינות."
תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? בפלאפון שלי בלי להסתכל נחש מה השעה? 14:00? עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 13:59
תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? חולצה תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? אני
בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? בטח איזה יוגי הו
סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? אין לי כוח לקום לבדוק בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? שלישי סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? שבת בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? 45 סתכלו- כמה מחוברים יש? 61 בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? 10 סתכלו- כמה מחוברים יש? 11 סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) אין אף אחד בחוץ שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) לא כתוב כלום אני גרה בישוב.. הדבר היחיד שאני רואה זה הגינה של השכנים שלי מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? וואלה אין לי מושג, אני בקושי מכירה פה אנשים

אוקי..

תפוס את הספר הכי קרוב לך,לך לעמ’ 18,שורה 4 תכתוב מה כתוב שם?"ואני הוזמנתי בלבביות לאכול את העוגייה הנהדרת שהייתה מונחת עליו..." (גיין אייר) תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? הפלאפון בלי להסתכל נחש מה השעה?4:30 עכשיו תסתכל על השעון מה השעה?4:37 תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר?מחברת אזרחות תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? אוזניות בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? השמיניה? סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? דרגון בול.. או משהו כזה.. אח שלי רואה את זה.. בעעע בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? שני סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? שבת בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? 5 סתכלו- כמה מחוברים יש? 10 בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? אין לי מסנג'ר סתכלו- כמה מחוברים יש? סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) אין פה אף אחד.. שומם פה בקיבוץ! שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) לא יודעת.. כל מה שאני רואה זה הבית של השכנים... מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? אנאערף.. ועוד שאלה: מה עושים היום בערב? חוגגים שבועות בקיבוץ.. אלא מה?

למעלה