אממ הנה שאלון..

../images/Emo13.gif

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם?- "מכפי שהייתי מאושר כל ימי, ואין זה דבר של מה בכך. אך השעה הגיעה." (שר הטבעות) תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון?- במסך של המחשב |: בלי להסתכל נחש מה השעה?- 16:30 עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 16:39 תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר?- חולצה תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר?- ארון בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית?- ארתור סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש?- אין לי כוח לבדוק |-) בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר?- שלישי סתכלו עכשיו.. איזה יום זה?- שבת בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי?- אין לי איסי סתכלו- כמה מחוברים יש?- ^^ בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר?- 43 סתכלו- כמה מחוברים יש?- 56 סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק)- יש רק ציפור שיושבת על הגג של השכנים
שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה)- הרצל" (השלט של הרחוב |:) מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם?- אין לי שמץ.

למעלה