ברוכה הבאה D: כמה נועות יש
D Dark Spike New member 2/8/06 #24 |היפהיפהיפ| חזרתי היי לכם ^^ טוב, אחרי שבועיים כיפיים לגמרי בשלהי קנדה חזרתי ארצה... אז, סתם רציתי להודיע שאני עוד קיים ונורא מגניב בקנדה. וגם ראיתי את אול אמריקן ריג'קטס!
|היפהיפהיפ| חזרתי היי לכם ^^ טוב, אחרי שבועיים כיפיים לגמרי בשלהי קנדה חזרתי ארצה... אז, סתם רציתי להודיע שאני עוד קיים ונורא מגניב בקנדה. וגם ראיתי את אול אמריקן ריג'קטס!
C CheN Y New member 2/8/06 #25 ../images/Emo12.gif ראית את אול אמריקן ריג'קטס?? הא. שווה. יש לי קומונה בשבילהם, אתה יכול להצטרף..כולם יכולים לאחרונה אנשים ממש נטשו אותה.
../images/Emo12.gif ראית את אול אמריקן ריג'קטס?? הא. שווה. יש לי קומונה בשבילהם, אתה יכול להצטרף..כולם יכולים לאחרונה אנשים ממש נטשו אותה.
S ScreamingForSomethin New member 2/8/06 #28 וולקאם באק../images/Emo223.gif קנדה, AAR.. אה אני שונאת אותך ;[
S ScreamingForSomethin New member 2/8/06 #27 XD וולקאם../images/Emo223.gif אני נועה 16 מב"ש טוב נו אני רק נועה בהכחשה ובאמת קוראים לי ספיר אבל השאר נכון תהני פה
XD וולקאם../images/Emo223.gif אני נועה 16 מב"ש טוב נו אני רק נועה בהכחשה ובאמת קוראים לי ספיר אבל השאר נכון תהני פה