אממ....כמה הערות...

faith2

New member
אממ....כמה הערות...

תקשיבו פרקי הסיום היו יפים כן..אבל! הרבה קצות נשארו פתוחים!....איב? ארס?...המון! כאילו בפרק סיום הסידרה אני מצפה לראות את איב....את ארס האהוב....לא יודעת התאכזבתי....אני בכלל עדיין לא מעכלת שזהו, אין יותר..עזבו..לחלקם יש עוד זינה בביפ...אני בככל זהו אין! רוצים לעשות עצומה שערוץ 3 ישדר את זינה מהפרקים הראשונים? גם ככה הוא חורש על סדרות טיפשיות....אז למה לא לבזבז את השעה על זינה לא?

THEchosen1

New member
כן כן כן ...

זה רעיון טוב , לעשות עצומה ... ערוץ 3 יש לכולם אבל לא לכולם יש ביפ שזה מאוד מעצבן לדבר עם חברה שלי בטלפון כשהיא רואה זינה , ואני לא!!! זה ממש מתסכל ... אז יאללה ערוץ 3 במקום כל האופרות סבון והמשעממות האלה בשידורים חוזרים בפעם המליון ואחת , ישימו משהו יותר טוב (בהרבה) "זינה"

shiri_b

New member
לביפ יש אותם כרגע... והוא משדר

את העונות 1-5 ולערוץ 10 יש את הזכויות על העונה ה-6 אז אליהם צריך לפנות....

faith2

New member
אם ככה אז לא שווה...

כי גם ככה ביפ כבר רואים את העונות מההתחלה הרעיון היה שערוץ 3 ישדר... באסה שיש יס!

LLRO

New member
אם כבר דיברנו על עצומות...

אולי משהו ישלח ל"גיא פינס" מכתב בקשה לראיון עם לוסי וכל חברי הפורום יהיו חתומים עליו סתם רעיון שחשבתי עליו.

Dafi the Mighty

New member
אני ואת!

דפי ושירי...

ענבר1

New member
בשביל מה לכן להיות כתבות שטח?

כול היום להיות בסט לחפש את לוסי או רנה ....או אלכס החמודה והרשימה ארוכה כול היום להיות איתם זה סבל נוראי ושעמום עוד יותר לכן אני מציעה את עצמי בתור כתבת השטח אני אקריב את עצמי בשביל כולן ואהיה בסט
אח...מה לא עושים בשביל זינאים...

gabrielle

New member
אהם אהם?../images/Emo6.gif

אני גם באה- בשום אופן אני לא אחמיץ פגישה עם רנה. ( חחח כאילו אנחנו באמת נוסעים..) אוף בא לי לנסוע להצגה שלה... מישהוא יודע איפה זה מציג?

shiri_b

New member
נארגן משלחת

צריך צלמים, מאפרים, מישהו שיחזיק את המזוודות מישהו שיביא קפה......אני בטוחה שנוכל למצוא עוד תפקידים......

*זינה*

New member
אני מקווה שברור לכם...

שאתם לא נוסעים בלעדיי... אל תשכחו שאני נציגת חו"ל מטעם הפורום והקהילה הזינאית הישראלית, מה גם שאני נסיכה לוחמת (טוב נו... נסיכת מתמטיקה לוחמת) במקצועי ואני אשמש להגנה.
עד שיבוא איזה יפני מטומטם ויוריד לי ת´ראש...

shiri_b

New member
אל תדאגי...... אנחנו נגן עלייך!

במיוחד אם זה היפני שאני חושבת עליו.....

ענבר1

New member
זינה ושירי....אתן לא יכולות להיצטרף

אני לא יכולה לתת לכם לעבור כזה סבל ושעמום ולהיות כול היום עם לוסי.. אני אקח עליי את המשימה...

*זינה*

New member
ועכשיו בואו נהיה רגע רציניים

כבר שלחתי לגיא פינס אימיילים בנושא, וקיבלתי תגובות מאד לא יפות לאימייל שלי. אולי אם נשלח עצומה בתור קהילה, של לפחות מאה אנשים, אולי אז הוא יזיז את ישבנו וינסה לעזור לנו איכשהו... אולי. אליי הם היו מאד לא נחמדים, לא משנה כמה מנומסת הייתי. שלחתי להם כמה אימיילים, והם בשלהם. אז אם בא לכם להיות נודניקים - ולהשפיע, צרו איתי קשר במסרים של תפוז. אנחנו עוד נראה לו מה זה. ושוב - צריך הרבה אנשים. הרבה.
נ.ב - אמאל´ה!!! הפורום שוב השתנה!!!

*neta*

New member
תגובות לא נחמדות?!

מה הממזרים ענו לך? וגם אני לא חושבת ש100 איש יספיקו..גם העניין של ההוצאות הפקה וגם לוסי לא נמצאת עכשיו בפרוייקט גדול, ואני זוכרת את החצי שנייה שהם עשו לפני שנה וחצי (אולי יותר) על הסוף של זינה..

למעלה