אממ....כמה הערות...

LLRO

New member
מה האימייל?

תכתבי פה את האימייל שלהם ואז כולם (ואני מתכוונת כולם, בלי יוצא מן הכלל, גם היסניקים
) ישלחו להם בקשה. אני מניחה שאם הם יקבלו בערך חמישים אימיילים אם בקשה לראיון עם לוסי אז הם לפחות יחשבו על העניין.

*זינה*

New member
לא אימייל...

כשנכנסים לאתר של ערוץ 3 - לתכנית של כיא פינס, אפשר לכתוב לו ב"שאלות לגיא" או ב"שאלות לכוכבים". הקטע עם האפס הזה (ולכל *מעריצי* גיא פינס - סלחו לי אבל הבנאדם לא שואף אצלי אפילו לרמה של מינוסים) שהוא אפילו לא יודע את תאריך הלידה של לוסי, אבל לפני שנתיים להגיד שהיא מתה זה הוא כן יודע... לא זינה, הוא אמר שלוסי מתה. חלילה!!! לא אסלח לו על זה בחיים, בחיים!!!
חוצמיזה - המטרה שלי היא לא שהוא ילך לראיין אותה, אלא שהקהילה שלנו תהיה מעורבת בזה. אם היו מצליחים לסדר לי פגישה עם לוסי - ושאני אממן הכל, טיסות, שהות וכל מה שצריך - הייתי עושה את זה ללא היסוס. אני לא חושבת שזה יהיה הישג אם הוא ישלח מישהו משלו לראיין אותה. גם יידעתי אותו שיש לי כישרון לראיין (זה תבררו אצל המורה שלי...
) ושאין לי בעיית שפה או לחץ. אבל כמו שאמרתי - הם לא ממש סימפטיים שם במערכת... אם אנחנו הולכים על זה - אנחנו הולכים על זה עד הסוף.

shiri_b

New member
כן.....

"ושאין לי בעיית שפה או לחץ".....את זה אפשר לברר אצל האדסון ומלינדה שזכו לשמוע אותך שרה סרנדה (הם וכל האורחים)

LLRO

New member
מתי הוא אמר שלוסי מתה?

אני רואה גיא פינס כמעט כל יום ואף פעם לא שמעתי אותו אומר שלוסי מתה. הוא דייק בתאריך יום ההולדת של לוסי. אבל הייתה רק פעם אחת שכמעט הכנסתי להם מכות: כשהם אפילו לא הזכירו את המוות של קווין. כל כך כעסתי עליהם

*זינה*

New member
תראי...

אני לא רואה גיא פינס (גם אם יכוונו לי אקדח לרכה... אם לוסי תופיע שם זה עניין אחר) אז לא יצא לי לראות שהוא הכריז על היומולדת של לוסי. באתר שלו את יכולה לעשות חיפוש לימי הולדת של מפורסמים לפי תאריך לידה או שם. חיפשתי גם בתאריך, וגם בשם, ולא היה. שלא לדבר על רנה שאני מאד בספק אם הוא בכלל יודע מי זאת. וכמו שלא ראיתי אצלו את היומולדת של לוסי - לא ראיתי שהוא אמר שהיא מתה. יום בהיר אחד באתי לבית ספר, ופתאום רצים אליי ילדים מפה ומשם (לסירוגין! ובמהלך היום!) ואומרים לי: "את יודעת שזאת שמשחקת את זינה מתה???" ודברים כאלה. מאיפה אתם יודעים? "גיא פינס אמר אתמול". אתם ממש מעודדים.
לקח לי איזה שבוע (אם לא יותר) לשכנע את עצמי שזה לא נכון, ושהוא לא יודע על מה הוא מדבר, כי הוא רק... גיא פינס.
הרעיון של להביא את לוסי לארץ מוצא חן בעיניי... מן הסתם. אבל זה יותר קשה מלטוס לשם. אם אנחנו הולכים לעשות משהו - אנחנו צריכים למשוך את תשומת ליבו של הנאשם בצורה שהוא באמת ירצה לעזור לנו (ולתכנית שלו). ואם לא בא לו להיות קצת נחמד ולעזור - שלפחות ישיג לנו את הכתובת שלה?!

hilabg

New member
גיא זי* אמר שלוסי מתה?../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif מה הוא

דפוק? הוא לא מברר לפני שהוא מודיע דברים כאלה בטלויזיה בפריים-טיים?(בערך...)

LLRO

New member
רעיון נחמד אבל....

אני מסכימה שזה יהיה הרבה יותר נחמד אם אנחנו נהיה שותפים בראיון או מה שזה יהיה עם לוסי אבל את בעצמך אומרת שהם מגעילים שם אז למה שהם יעזרו לנו?? אני בעד להתחיל בקטן, אם הם יסכימו לעשות ראיון איתה אז נבקש להיות נוכחים בראיון או משהו כזה. אין שום סיכוי בעולם שהם יתנו לנו לראיין אותה ואני גם לא חושבת שהם יתנו לנו להיות בראיון אבל אפשר לנסות. או.קיי, רעיוון אחר- אולי נבקש מהם לעזור להביא את לוסי לביקור בארץ. אנחנו נממן את הכל אבל היא תבוא כאילו בחסות התוכנית. אני לא רואה סיבה ללוסי להגיע לארץ בשביל כמה מעריצים ועוד במצב הביטחוני שלנו, אבל אם היא באה בשביל איזשהי תוכנית טליוזיה...

LLRO

New member
רעיון טוב

אני בטוחה שנמצא מספיק תפקידים לכולם. אבל אני המראיינת...
כמה חבל שכבר אין סט שנוכל ללכת אליו. (לא שאם היה סט באמת היינו הולכים, אבל... תמיד נחמד לפנטז....)

*זינה*

New member
אם היה סט...

אז מה פתאום לפנטז?! אם הייתי יודעת שמצלמים זינה בימים אלו ממש - אני עולה על טיסה ראשונה לניו זילנד להתנחל שם בסט (שלא ממש קיים עכשיו...) עד שאני אקבל את מה שאני רוצה. בעיות כספיות זה אחר כך, אחרי חלומות ראויים להגשמה. אבל מה לעשות - רוב המטומטם החליט שזהו, עכשיו היא התחילה להעריץ - עכשיו אני סוגר את הסט!!
ומי יודע, אם היה סט אולי באמת היינו מארגנים משלחת. ברצינות! חבל שבאנו מאוחר מידיי.

LLRO

New member
זאת לא הייתה החלטה של רוב

זאת הייתה החלטה של האולפנים בארה"ב.

*זינה*

New member
למה להיות קטנוניים? ../images/Emo8.gif

אני בקטע שאני מאשימה את רוב בהכל. ומצד שני גם מודה לו על הכל.

xena 17

New member
באמת חבל.... אבל לא נורא../images/Emo4.gif

אבל באמת צריך ללכת על עניין העצומה!!

למעלה