אממ...עידוד?

אממ...עידוד?

היום עשיתי גשר,אני בת 17!!!!!!!!!!!!!!! אוף אוף זה כזה מכוער,וזה כ"כ כואב לי ומתסכל אותי. שבוזה בתוך עצמי...אפילו לאכול אני לא יכולה עזבו שוויזואלית זה זוועה,ופתאום אני מתחרטת שעשיתי,הרי השיניים שלי היו סבבה לגמרי!!! וגם....לא הייתה לי הכנה נפשית...ידעתי שיש לי תור לרופא,אבל לא ידעתי שהיום מרכיבים את הגשר... רק כשהגעתי לשם אמרו לי ותוך שעה כבר הייתי מבורזלת לגמרי=[ איך אני אתמודד עם זה שנתיים? כאילו לא חסרות לי צרות

mika888

New member
חמודה

אני שבוע הבא בת 17, לי היו שיני חלב שסירבו ליפול אז חיכיתי שנה והן לא נפלו אז עקרו לי אותן,ואז השיני בשר לא צמחו חיכיתי עוד שנה והן צומחות מה זה לאט, תחשבי על זה ככה, את עם גשר, אני בלי שיניים! (רק שתיים אבל זה בכל זאת מכוער!) ואני כבר לא יכולה לחכות עד שישימו לי גשר ושיהיו לי שיניים מושלמות! רק רציתי להגיד לך שבחלק מסויים אני מזדהה ובחלק לא, אבל בסופו של דבר קחי הכל בפרופורציות, הכל זה לטובתך, ואני בטוחה שאת תסיימי עם זה צ'יק צ'ק ולא תרגישי שהזמן עובר. תני חיוך...

=]

אממ כן,המצב של שתינו לא משהו...אמנם לי יש שיניים-אבל כואבות ומבורזלות. שיהיה לך בהצלחה,ותודה!

ספירקיXD

New member
כרגע זה נראה לך אסון,

אבל תיראי שאחרי שיורידו לך את זה, זה שווה הכל. אני אומנם רק בת 14 וחצי, אבל היה לי שנתיים גשר, ושנאתי את זה ככ. זה ממש לא התאים לי לפנים, כי יש לי פנים עדינות וקטנות ופתאום גשר זה לא נראה טוב, אבל עכשיו אחרי שאני רואה את התוצאה, זה היה שווה שנתיים. ואני מכירה ילדים שהיו גם יותר. ואם את אומרת שהשיניים שלך היו סבבה, הטיפול יהיה הרבה יותר קצר.
יהיה בסדר..

תוך כמה זמן הכאבים האלה עוברים?

אני לא מצליחה לנוח,גם כדורים לא עוזרים לי..זה כ"כ כואב ומתסכל...אני לא יכולה לאכול כלום...מה אני אקח לבית ספר? גרבר??? אני לא יכולה כבר לחכות לרגע שיורידו לי אותו...או שלפחות הכאבים יעברו... גם הפנים שלי קטנות ועדינות...וזה מכוער פחד...אבל לפחות לא נפגע לי הדיבור... שאלתי את הרופא כמה זמן אני אצטרך להיות איתו...הרופא אמר "בין שנה וחצי לשנתיים" אבל החברים אמרו לי "אל תאמיני...לכולם הם אומרים ככה" יהיה בסדר אני מקווה. תודהה!

ספירקיXD

New member
אמ..

תוך כמה ימים.. לא יותר משבוע אני מאמינה, תראי שזה יעבור לך יותר מהר ממה שחשבת..

לפחות

את לא פוחדת השיניים שלי נראות זועה וזה אחת הסיבות שאני כל ביישן וכל החראטה הזה {אני בן 17} אני מת לטפל אבל מפחד אם שלך בסדר,,למה את צריכה גשר?

למה אני צריכה גשר?

האמת שבחיים לא חשבתי שאני צריכה גשר... הלכתי לטיפול תמים בשיניים,ומשם הרופאה המליצה ללכת לאורטודנט ומהאורטודנט הכל הסתבך...המלצות לגשר פה שם...תוך שבועיים וכבר היה לי גשר בפה. הבעיה העיקרית-זה השיניים למטה...הרופא אמר שיורידו לי יחסית מהר את הגשר למעלה אבל עדיין זה כואבב לי. אני די מתחרטת שנכנסתי לזה,אבל אם המצב שלי היה מבייש,אז הייתי עושה את זה שוב. ואם הייתה לי אפשרות-אז הייתי עושה זה מזמן. בקיצור לך על זה...תתרשם ותשמע מה הרופא אומר...עד כמה שהבנתי מחברים-הכאבים עוברים תוך כמה ימים והשאר זה הרגל. אם תרצה עזרה אני תמיד פנויה במסרים. ותודה על הניחומים...

אחרי הטיפולים

כשהוא הרכיב לי אותו זה בכלל לא כאב אבל עכשיו זה לוחץ לי...אני מחכה שזה כבר יעבור

superbobik

New member
זה יעבור תוך שבוע-שבועיים

מניסיון... זה לגמרי נורמלי, אחרי זה את בכלל לא תשימי לב שאת מרכיבה אותם.

mika888

New member
הייי

ממה אתה מפחד, מהטיפול? או מלהיות עם הגשר? או מהכאב? אני מצאתי שהבסיס להפסקת הפחד, הוא למצוא את האורטודנט המתאים, תמצא בן אדם סבלני, שיודע להתמודד עם אנשים פחדנים. אצלי (סיפור על רופא השיניים לא האורטודנט) כל כך פחדתי ללכת לרופא שיניים ולא הלכתי במשך 5 שנים! במשך כל חמש השנים הללו הייתה לי שן אחת רקובה בפה ושן אחת עם חור (5 שנים!) עד שיום אחד מצאתי רופא שיניים מדהים, שהיה סבלני אלי וכל פעם שאל אותי אם כואב לי וצחק איתי וגגרם לי להרגיש בנוח. זה מה שאתה צריך לעשות. אם הפחד שלך הוא מלהיות עם גשר, אז בגדול מה שאמרו כבר, שזה לא כזה נורא, מרבית האנשים עוברים את זה במהלך חייהם ושורדים (מרביתם, חחח!) וגם אנחנו נשרוד את זה. אם מכאבים אתה מפחד, אז תדע שגם את זה שורדים. כי בגדול כואב לך במשך כמה ימים (שבוע מ-ק-ס-י-מ-ו-ם) ואז זה עובר. וגם הכאבים, איפלו שאני לא יכולה לדבר מניסיון, נשמעים לי כמו דבר נסבל ואפשר לחיות איתם. בכל מקרה יש משככי כאבים ועוד דברים כדי לעזור. בסופו של דבר התוצאה הסופית תהיה שווה את זה. אמרת שיש לך שיניים נוראיות, אז אני רק יכולה להניח שאתה לא אוהב לחייך, אז תחשוב על זה איך זה יהיה כשתוכל ללכת ולחייך ולהראות שורות של שיניים יפות וישרות. תסתכל על המטרה, לא על האמצעי להגיע אליה.... (סליחה על החפירה)

אוי ואבוי!

אי אי, כולה גשר מה את נלחצת?! לי היה , ועברתי את זה בשלום תודה לאל! נכון שזה כואב ובקושי אפשר לנגוס בדברים ( ואצלי זה תחביב!^^) אבל זה עובר וסך הכל זה לטובה, לא? :) יאללה בהצלחה!!

למעלה