אממ...עידוד?

אגנסקעXD

New member
../images/Emo222.gif עונה

אני כבר שלוש שנים אם גשר.. ולהרבה אנשים יש עכשיו גשר. אז זה לא כזה נורא. את תתרגלי לזה מהר. אולי לפעמים יש לחץ או משהוא תוך זמן מה זה יעבור. יש יתרון בזה: שאחרי שתורידי הכול יהיה ישר חסרון: כאבים ואסור מסטיק , סוכריות גומי ועוד.. א.. דרך אגב.. כדי לך לא ללעוס מסטיק.. כי הטיפול ימשך יותר זמן.. כי המסטיק גורם בעיות.. אני לדוגמא ממש יתגעגע לגשר..! אני רגילה עליו.. טוב זהו בכללי

אגנסקעXD

New member
|גלוןבוס| תאמיני או לא

אני לא לעסתי מסטיק כבר שלוש שנים. אני מחכה לרגע הזה שאני יוריד אותו וילעס מסטיק... ח.

עוד חיסרון: זה מכוער

אני אסתדר בלי מסטיקים וכאלה... אבל מאתמול זה לא מפסיק לכאוב לי...

אגנסקעXD

New member
../images/Emo222.gif תקשיבי הכאב יעלם עוד מעט..

פשוט צריך סבלנות..! את תראי שזה לא כול כך נורא.. אני ממש שמחתי כששמו לי גשר.. הלכתי ברחוב והראתי לכולם..(ממש טיפשי מיצידי) עכשיו להרבה אנשים יש גשר.. אז זה לא כול כך נורא.. לפני שנה אחותי לא הפסיקה לקרוא לי מגושרת.. לא הפריע לי בכלל .. וכשהיא הלכה לרופא השיניים אמרו לה שהיא צריכה גשר.. ועכשיו תורי להגיד לה את זה.. ח.. טוב למה אני מספרת לך את הכול.. אני מקווה שהכאב יעלם מהר.. ותאמיני לי את עוד תתרגלי לזה.. זה רק לכמה שנים לא לכול החיים.. אבל אחרי הגשר הכול יהיה ישר.. זה העיקר..

coral66

New member
:)

גשר זה סיפור לא נעים, ואולי עכשיו זה מכוער אבל בסוף זה יהיה יפה:) מה שמעצבן זה ההרגשה עם זה בהתחלה מעצבן לאכול עם זה והכל אבל מתרגלים גם לזה. ואולי זה מבאס לעשות בגיל 17 אבל זה עדיף עכשיו מאשר מאוחר יותר, יש אנשים הרבה יותר מבוגרים ממך שעושים גשר. ואת ממש לא היחידה, ככה שזה לא סיפור כזה גדול:) יהיה בסדר מאמי

נעה 124

New member
גם לי יש גשר, זה לא סוף העולם

גם אני סבלתי בדיוק כמוך בהתחלה גם אני החלטתי שאני יכולה לאכול פיצה, כי זה רך, וברגע שהשיניים שלי נגעו בה כמעט בכיתי אבל אם אני שרדתי את זה גם את תשרדי
הכאבים עוברים תוך מקסימום 5 ימים זה נשמע הרבה, אבל בימים האחרונים זה כבר ממש בקושי.. ואח"כ זה עובר, ואז מגיע הקטע שאת מתחילה לחשוב: "איכס, זה מכוער, כולם יצחקו ויגידו שזה לא מתאים לי. זה כזה נוראי.." ואני מבטיחה לך- לא משנה מה את חושבת, זה לא נורא. תוך שבוע את מתרגלת לזה, וזה מפסיק להרגיש ולהראות לך מוזר לי יש עוד שנתיים עם זה, וזה כבר לא נראה לי כזה נורא כמו שזה נראה בהתחלה
בהצלחה

למעלה