אממ שוב - עיר הנוער בחיפה

ShadowiT

New member
אממ שוב - עיר הנוער בחיפה

ההודעה כבר עברה לעמוד השני נראה לי... אז בכל מקרה רק כדי להזכיר ושיהיה יותר נוח לראות את הפרטים במקום לחפש את ההודעה אז הנה ההודעה שפירסמתי אז

ShadowiT

New member
ועוד תמונה של מודעה אחרת

בצבע

fushi e

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo95.gif

למה תקעו את זה בחיפה??:( זה כל הזמרים והלהקות שאני הכי אוהבתתתת

DrKasperrrr

New member
hey hey hey fushi

לא יצא לי לראות אתכן בתל אביב, אז אני רוצה לראות אתכן בחיפה, ברור? פליייייייייייייייייייזזזזז?:(((((

fushi e

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo95.gif

חיפה?? אני גרה בכפ"ס בחיים לא ירשו לי:( במיוחד שהייתי אתמול בבארבי שהייתי צריכה שנים לשכנע את ההורים שלי ואמרתי להם שאני בזמן הקרוב לי יילך להופעות אחרות וירולשיםםםם....בכלל רחוק לי..ועוד פיגועים בלאגנים:/

Rain Star

New member
ובאותה שעה בדיוק...../images/Emo41.gif

אני במשינההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

אובלינה

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo25.gif

התגעגעתי אליכם, אין לי מושג אם שמתם לב שלא הייתי פה.. בכל אופן בשלושה ימים האחרונים לא היה לי אינטרנט..
אחרי כל כך הרבה זמן שהייתי בטוחה שאני הולכת, הודיעו לי שלא כי מוניקה יופיעו רק בארבע ורבע (בבוקר) וזה נורא קרוב ללימודים
ארג.. *זועמת* כל כך רציתי לבוא להופעה הזאת
אני מקווה שיהיו הזדמנויות אחרות- כן
למה, אני גרה בחיפה ואין פה הרבה
טוב, אני מקווה שתמצאו את ההודעה הזאת תקועה בכל השרשור הענקי הזה..
בה ביי

Nulit

New member
איזה ../images/Emo93.gif....../images/Emo70.gif ../images/Emo60.gif

בואנה זה צריך ליהיות ממממש BEST!!! אין איזה הסעות מכפ"ס או משהווו???

DrKasperrrr

New member
תבואו תבואו תבואו:[ ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו תבואו :::::~~~~~~~~~{{{{{{{{{{ ואני רוצה לראות את הבלונדה גם:~{ נוווו תבואווו!#%!#%(!#@$*+!!!!! תביאו לי ת'טלפון של אמאבא אני אשכנע אותם אבל תבואו##

Nulit

New member
איזה בלונדה?! ../images/Emo60.gif

אולי אולי אולי אולי אולי (אבל ממש אולי) יש לי איך להגיע לשם, אבל אין לי איך לחזור!!!!!! באיזה שעה פחות או יותר זה יגמר? אפשר לברר רכבות...

Nulit

New member
אני כבר לא בלונדההה!!!../images/Emo7.gif../images/Emo60.gif

אם יש אפשרות נוחה להגיע לשם מהרכבת ובחזרה... זה BEST ואני אבוא... אבל אם לא אז אין לי אפשרות.

l i f a g i r l

New member
זיו תגיד שניה......./images/Emo18.gif

אתה בא בטוח?! אם כן איךא תה בא...אני מתה לבוא...אין יל איך או עם מי

DrKasperrrr

New member
אוטובוס לתל אביב ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

ומשם רכבת לחיפה או שאבא יסכים להסיע לת"א.....

DrKasperrrr

New member
אם תשלמי מספיק ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

אני אסכים שתצטרפי אליי. סתם, תצטרפי חופשי...אם דנה/אלינור ירצו לבוא שיבואו איתי ובת"א מצטרפת עוד ידידה שלי מאשדוד... ואני הולך לפגוש שם מלא אנשים שאני מכיר ~חברים~

ShadowiT

New member
שאלה...

אתה יודע איך מגיעים מהרכבת לדבר הזה? ואיזה תחנה הכי קרובה? כי יש מלאאאא ועד שאני אשיג מישהו שאני מכירה מחיפה יקח זמן... והכל כתוב באותיות הקטנות... אבל אני לא מצליחה להבין את זה :\

DrKasperrrr

New member
כן..../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

רכבת חוף הכרמל מגיעה הכי קרוב וחבר שלי מחיפה יחכה לי שם לאסוף תי אני לא יודע מה להגיד לך:\

למעלה